Товсті і тонкі

Як тільки в найважчих морозах я з кінокомісією приїхали в місто героя. Я пообіцяв не видавати деталі цієї історії, тому ви не хочете, і ви повинні тримати своє слово. І неважливо, що місто було, звичайного російського міста, головне - це історія про себе, це про людей, які перевіряють гроші і уряд.

Чудова дівчина Марія є однією з секретів Ніколая Миколаївовича – генерал-лейтенанта ФСБ, друга година дав нам груповий чай з лимоном і сушиками.
Генеральний не повернувся з губернатора. Я хотів би почекати в гарячому прийомі, тому що він був сюжет важливим для фільму.
Сніжку з нашого взуття розтоплюють і навіть висушують.
Ми радіти коханій дівчатам, очевидно, дивимося більш життєрадісним на тлі зазвичай німих і несмічених колонок, прилипаючи тут. Це просто нам сьогодні... Так вона не страждала, поділилася, сказав, що полювання і це краще для нас – відвідуючи Мусковіти, ніж для наших колег з великими і вдячними вухами.
Марія взяла наше слово, що ми не будемо обрамляти голову тим, що чули від неї, відкривали двері до коридору, щоб почути інші народні стопи і почалися:
Востаннє рано вранці. Я занурю їх на милі, всі зазвичай просять щось - від лопати до будівництва їдальні. Але чому необхідно просити з ФСБ, а не від Міністерства оборони дійсно не можна пояснити. Ми робимо. Микола Миколайович, як правило, не дає їм на поріг, перенаправляючи їх до депутатів, і якщо він робить, то в десяти секундах, пара торіоната пояснить, що клопотальник перетворився на неправильну адресу і повністю дискурує його з майбутнього.
Але це було більш стійким, ніж інші. Він трохи зварився. Він вже був звільнений від свого заступника, і він все ще сидить і чекав сам Микола Миколайович.
У приймальній кімнаті люди починають витягти на розширену зустріч. І це сидить там, не залишаючись. Я не відчув себе за нього. Чому він прокинув час? Нарада в хвилину, вона може тривати до вечору. Ви не можете кинути його, навіть якщо він армія генерала.
Повідомляємо про нього, швидше за все, він буде літати, як джем для дому.
Повідомив, головний скручений, але недбалий: "Нехай приїжджає."

В цілому стрибають на ноги, кладуть на папуху, витягали його кошеня перед дверима і вводять практично з бойовим кроком.
Деякі кришки почули за дверима, але через хвилину відвідувач з якоїсь причини не злетів, як джем для руху.
Через два години:
- Маша! Я не для всіх!
Я сказав,
- Микола Миколайович, але зараз необхідно розпочати розширену зустріч, всі вже зібралися.
Керівник:
Я не маю на розширену зустріч!
- Але...
Скасуйте всіх і нехай хтось прийде мені до ночі! Нехай це йде, я вогонь!
Зателефонуйте:
- Життя Марії: Стрітення
Я сказав,
Миколаї Миколаївич, є декантом в барі.
до Тексти пісень, а це означає: Це пішов, отримати його!
Вона входила в офіс і майже впав в пляшку – Микола Миколайович опустив голову на стіл і буквально занурився як маленький хлопчик, і це невелике основне загальне збивання руки на голові і сказав:
- Ніщо Коля, нічого не заспокоїти, нехай напою.
Через годину, як з них, п'яте в Драбадан, залиште офіс, який підтримує один одного, а потім Микола Миколайович запитав загальний:
Сергій Іванич, чому ви прийшли до мене?
- Коля, вже зателефонуйте мені "Ви." Я прийшов запитати вас за південний кран.
- Сергій Іванич, я не можу тебе на "ви" - Ви офіцера після всього.
Тоді бос виходив з ним на дворі, кладуть його на машині, а потім по всій вулиці виправили: «Не хвилюйтеся Сергія Іванича, ви будете мати кран сьогодні! й
Я стояти там і не можу сказати слова з сюрпризу. Я ніколи не бачив кухаря. І найголовніше, чому це головний офіцер і лейтенант взагалі не? Болить навіть...
Микола Миколайович прийшов до мене, намагався зробити старик і сказав:
- Пам'ятайте, що загальний? Прийдіть до мене в будь-який час дня або ночі.
Це Vjik -- мій старліг -- platoon командир. Я був худий солдат в той час, ледь, що носила кулемет, і він дав мені свої кросівки. Я використовую для смерті.
Ми боролися за річкою...
й

Джерело: