Він був. Він був. Цхінвал. Через три роки.

Багато людей побачили цей пост «Південна Осетія». Три роки після війни

Хоча він не з'явився на головній сторінці, але викликали достатню кількість контроверсій, то автори-військовий журналіст Аркади Бабченко не поставляв фото, але обіцяє зробити це пізніше.
Ось його картина. Тут буде багато фотографій, коли я закінчую, нехай піде.

1,1 км Ще одна безсоння. Ви побачите всілякі відеоролики бойових дій в місті, які ви були, і пряжені танки, які ви бачили, а потім ви лежите, і ви приклеїте її в стелю до п'яти ранку. І найголовніше, я кинути палити! Не в часі, ху?
Проксимус У всьому потрібно звернути увагу на позитивні сторони. Наприклад, я буду мати справу з букетом фотографій, що приніс половину місяця тому від Tskhinvali і що ще не вдалося досягнути.
Цікаво порівнювати місто, як я бачив його, а зараз. Хоча, щоб бути чесною, я не помітив багато різниці.

2,2 км Загалом місто не змінилося багато. Але в той же час він змінився. І, на мій погляд, не для кращого. Щоб сказати, що нічого не будується в Tskhinvali буде помилковим. На жаль, щось побудоване, в деяких місцях багато, в деяких місцях навіть добре, але перше, що ловить око і вражає – це практично повна відсутність доріг. Який все більш дивно, так як Цхінваль навіть під час війни запам'ятовує гідну асфальтову поверхню. Тепер вулиці затінені. Де я пам'ятаю хорошу асфальт - тепер отвори, ямки, пуделі, бруд. Під час дощів місто стає непристойним.

3. У

3610Р. 4200Р.

4. У

5. Умань І тут і на тротуарах пальці піску, щебеню і штукатурці. Реконструкція метро, люди будуються, але ... важко описати, але головне почуття міста не реконструкція, в цілому, головне.

р.

6. Жнівень

р.

Будівельні споруди прилягають до занедбаних руїн. Здається, що ніхто не збирається відновити або розбирати їх. Вони прилипають. Занадто багато.
7. Про нас

8. У

Луаз. Мій дід був один. Це божевільна машина, до речі. Крім того, амфібій.
9. Навігація

10. Що таке трофей, звичайно. Без них. Реконструкція по ремонту, як і я знаю. Кожен шпигує навколо.

11 Я не думаю, що я коли-небудь бачив люка в місті. Зараз використовуються в якості сміття.

12 хв Я не знаю, що будинок. Головна

р.

13 хв Ну, це те, що все місто виглядає так.

14 мар Вулиця провідна в Університеті. Ліва станція

15 хв Але пластикова будівля з часу на час

16 виборів

17 Чистих шкарпеток в місті все ще повний. Де зробив тридцять дворів (або скільки?) рублів, виділених Росією за реставрацію міста - головне питання останнього бездомного чоловіка в Цхінваллі.

18 Ditches - сказав, що викопувати рік назад. Труби були покладені без перевірки. Коли я повернув його, він вийшов з усіх тріщин. Реворкінг. В результаті я думаю, буде схожий - вода все ще не в багатьох будинках, якщо не навпіл міста.

19.00 р. Але був побудований стадіон.

20. І школа була повною сайдингом.
Він був:

21.

22. Бісер:

23.

24.

25. На прикладі Університету можна побачити ступінь деградації дорожнього покриття.
Бісер:

26. Постери. Це окрема тема. Я розумію, що це просто сталося, але я не можу зауважити. Під час війни, яка стала кінцевою точкою для поділу Південної Осетії з Грузії під російським захисником, Південна Осетія стала роком трансністирії:

27. Після війни під час великого напою грошей разом з фігурами з Росії:

28. Найефективніший стан

29. Площа трьох зруйнованих танків. Перетин вулиць Привозальної та Московської
Він був:

30.

р.

31.

32.

33.

34. Бісер:

35. Будинки обштукатурені, дорога повністю виконана з ас.

36.00 Р

37.

91

38. Вежа танкового удару Баворевича від вибуху боєприпасів пролетіла, прокочувала в'язкість будинку на двадцять п'ять метрів і застряла бочку в сходинки. Він був:

39.00 р. Бісер:

Джерело: