Багато людей побачили цей пост «Південна Осетія». Три роки після війни
Хоча він не з'явився на головній сторінці, але викликали достатню кількість контроверсій, то автори-військовий журналіст Аркади Бабченко не поставляв фото, але обіцяє зробити це пізніше.
Ось його картина. Тут буде багато фотографій, коли я закінчую, нехай піде.
1,1 км Ще одна безсоння. Ви побачите всілякі відеоролики бойових дій в місті, які ви були, і пряжені танки, які ви бачили, а потім ви лежите, і ви приклеїте її в стелю до п'яти ранку. І найголовніше, я кинути палити! Не в часі, ху?
Проксимус У всьому потрібно звернути увагу на позитивні сторони. Наприклад, я буду мати справу з букетом фотографій, що приніс половину місяця тому від Tskhinvali і що ще не вдалося досягнути.
Цікаво порівнювати місто, як я бачив його, а зараз. Хоча, щоб бути чесною, я не помітив багато різниці.
2,2 км Загалом місто не змінилося багато. Але в той же час він змінився. І, на мій погляд, не для кращого. Щоб сказати, що нічого не будується в Tskhinvali буде помилковим. На жаль, щось побудоване, в деяких місцях багато, в деяких місцях навіть добре, але перше, що ловить око і вражає – це практично повна відсутність доріг. Який все більш дивно, так як Цхінваль навіть під час війни запам'ятовує гідну асфальтову поверхню. Тепер вулиці затінені. Де я пам'ятаю хорошу асфальт - тепер отвори, ямки, пуделі, бруд. Під час дощів місто стає непристойним.
3. У
3610Р. 4200Р.
4. У
5. Умань І тут і на тротуарах пальці піску, щебеню і штукатурці. Реконструкція метро, люди будуються, але ... важко описати, але головне почуття міста не реконструкція, в цілому, головне.

р.
6. Жнівень

р.
Будівельні споруди прилягають до занедбаних руїн. Здається, що ніхто не збирається відновити або розбирати їх. Вони прилипають. Занадто багато.
7. Про нас
8. У
Луаз. Мій дід був один. Це божевільна машина, до речі. Крім того, амфібій.
9. Навігація
10. Що таке трофей, звичайно. Без них. Реконструкція по ремонту, як і я знаю. Кожен шпигує навколо.
11 Я не думаю, що я коли-небудь бачив люка в місті. Зараз використовуються в якості сміття.
12 хв Я не знаю, що будинок. Головна

р.
13 хв Ну, це те, що все місто виглядає так.
14 мар Вулиця провідна в Університеті. Ліва станція
15 хв Але пластикова будівля з часу на час
16 виборів
17 Чистих шкарпеток в місті все ще повний. Де зробив тридцять дворів (або скільки?) рублів, виділених Росією за реставрацію міста - головне питання останнього бездомного чоловіка в Цхінваллі.
18 Ditches - сказав, що викопувати рік назад. Труби були покладені без перевірки. Коли я повернув його, він вийшов з усіх тріщин. Реворкінг. В результаті я думаю, буде схожий - вода все ще не в багатьох будинках, якщо не навпіл міста.
19.00 р. Але був побудований стадіон.
20. І школа була повною сайдингом.
Він був:
21.
22. Бісер:
23.
24.
25. На прикладі Університету можна побачити ступінь деградації дорожнього покриття.
Бісер:
26. Постери. Це окрема тема. Я розумію, що це просто сталося, але я не можу зауважити. Під час війни, яка стала кінцевою точкою для поділу Південної Осетії з Грузії під російським захисником, Південна Осетія стала роком трансністирії:
27. Після війни під час великого напою грошей разом з фігурами з Росії:
28. Найефективніший стан
29. Площа трьох зруйнованих танків. Перетин вулиць Привозальної та Московської
Він був:
30.

р.
31.
32.
33.
34. Бісер:
35. Будинки обштукатурені, дорога повністю виконана з ас.
36.00 Р
37.

91
38. Вежа танкового удару Баворевича від вибуху боєприпасів пролетіла, прокочувала в'язкість будинку на двадцять п'ять метрів і застряла бочку в сходинки. Він був:
39.00 р. Бісер:
Джерело: