Посилення посту

45 фотографії
Автор і наратив Сергійович

У мене є день народження з дружиною на той же день. У цей день настає традиція, щоб піти за кордон. Минулого року ми відсвяткували в Лівані, рік до Берліна, і цього року я не міг вирішити, куди піти. Я не люблю пляжні канікули.

За тиждень до дня народження питання було гострим і чим було прийнято рішення. Основними критеріями пошуку були «морські» та «прямий рейс» – не хочу витрачати день на перекази. Я пам'ятаю, що я неодноразово бачив рекламу для прямих рейсів до всіх сортів екзотичних місць на шляху до Домодєдово та занурився на свій сайт. Перше, що спіймане око було Мальдіви, і ціна квитків була дешевше, ніж в Лондон, незважаючи на те, що вона зайняла 2 рази довше літати.

Я ніколи не був в Канарах, Сейшельські острови, Балі, Мальдіви, або будь-які інші такі острови, тому я не мав досвіду у виборі курортного готелю. Я назвав другу шахти з Санкт-Петербурга, який був до Мальдіви пара разів, і попросив на консультацію по готелю. Моє друг Максим – «диффікулт хлопець» і, звичайно, він рекомендував найхолодніший готель в Мальдівах «Один і тільки».

Якщо ви не приймаєте приватні ексклюзивні вілли.

02. Мар Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Наприклад, на цьому пляжі є тільки 10 вілл, в кожному з яких 2 люди живуть, тобто на цьому райському пляжі з пальмовими деревами, як з бунтійної реклами і тонкого білого піску одночасно може бути максимум від 20 осіб. По суті, всі вони сидять біля своїх вілл, кожен з яких відокремлюється від сусіда щільна стіна загусток, і йдуть на пляж кожну пару годин, щоб плавати, або навіть віддають перевагу сплескій власному басейні.

03.03.2014 р.

04.04.

р.

05. Мар

Мар Є 15 таких пустельних пляжів на острові:

07. Мар

08. У.

09.03.2015 р.

10.

11. Вода в Мальдівах прозора, смарагдова і тепла. Навіть вночі, щоб перейти в воду, це задоволення і не доведеться стояти протягом 5 хвилин і регулювати себе до дайвінгу:

12. Цей острів практично повністю штучний, і в джунглі є доріжки для електричних баггі, які приймають гостей до своїх вілл:

349248

13.00 р. На ніч всі доріжки висвітлюють:

14. Всі вілли на острові діляться на 2 види - Пляж Вілла і Water Villa. У самому пляжі вілли є власний басейн, пара сонячних місць, гамак і власний пляж площею не менше 50 метрів широкий:

46111

15.00 р. Проте ми проживали в Water Villa. Я сказав багато разів, що після перегляду першої частини XXX з Vin Diesel, у мене є мрія, щоб дістатися до Bora Bora Bora. Пам'ятайте, в кінці фільму він сидів на водяній віллі перед смарагдовим океаном? В цілому Мальдіви ще краще, і тепер я припинив сниться Бори Бори.

Ми проживали в цьому будинку на схилах. Крім того, якщо в інших курортах Мальдіви такі будинки будуються в лінії поруч один до одного, то на одному&Only всі будинки поєднуються в 4 штуки і будуються таким чином, що сусіди не бачать один одному на всіх. Це, ми завжди пішли і сонцем в нашій віллі повністю голий, не боїмося бачити з сусідніх вілл або з берега:

16.00 р.

17.00 р.

18 років З дощок внизу під керівництвом драбини, а глибина була близько шести метрів, тому я можу нарізати внизу:

19.00 р.

20.

до

21. Їжа може бути замовлена безпосередньо "в номері" і закускою з видом на океан:

22. Навколо будинку були розтягнуті сітки безпеки, на яких можна лежати і засмагати:

(доб. 1)

23. І всередині будинку було поділено на 2 зони - одне ліжко:

24. І, з ліжка відкривається вид на океан, і ми завжди скидаємо двері повністю відкриті.

25. І другий район дано шафі і санвузлом:

26.

27. Весь персонал знала його 13 листопада. Вітаємо з сніданком. У будь-якому випадку, коли ми знаходилися, і це був день народження. А вночі прикрашають наше ліжко з орхідеями:

28. Готель має 3 ресторани. Кожен з видом на океан:

29.

30.

р.

31.

32. На ніч акули купують в ресторани, які тут подаються. Це aklula babysitter і він абсолютно безпечний для людей, тому ви можете плавати без страху (знімок на iPhone):

33.

699289

34.

35. Для гостей готелю надається безкоштовне обладнання для дайвінгу та хроніка, а також величезна кількість різноманітних каяків, водних лиж і серфів:

2765733р.

36.00 Р

Р

37.

38. Є ще 2 сайти для бадмінтону, які набирають популярність в Росії:

39.00 р. Підводне життя Мальдіви заслуговує окремого поста, але підводна фотографія – це ціле мистецтво, яке я не знаю, тому я просто покажу вам пару картин для загального введення:

40. Ще одна нічна акула:

41. Багато гігантських черепах:

42.

р.

43.

44. З повітря, Мальдіви виглядають як щось незрозуміло. Важко вірити, що десь в середині океану, сходження метра з води 1,190 островів, всього 200 з яких заражаються:

45.

Джерело: