Бразилія через очі не туристів

Маленький гарнітур з темою «40 фактів про Бразилії через очі російської жінки» вирішив розмістити деякі фотографії, зроблені мною. Я відвідую Бразилії на бізнесі досить часто і довго, тому фотографії з різних часів і з різних міст. Я вибрав тепер, можливо, поспішаючи і несистемний спосіб, але це нестандартне зйомки і не від туристичного маршруту. У вас буде 43 фотографії. По-перше, Ріо, Копакабана з вікна готелю, до речі, коштує всього $ 80. Плавання в океані, на жаль, майже завжди дуже холодний, іноді навіть влітку (на зиму), Антарктика ще не дуже далеко.

Бразилія через очі не туристів р.

Дуже цікавий Copacabana fort, кілька десятиліть тому захистив бухту Ріо-де-Жанейро навіть від німецького флоту, який ніколи не досягнув цього.

Нижня частина гарматної вежі форту

Я сподіваюся, що вони не небезпечні. Я не був.

Підземний fort infirmary

Підземні барраки

Офіс командира Форту

Бразильська їжа дуже проста, селянська, але в цьому спеціалізованому сільському ресторані біля Ріо з якоїсь причини дуже дорогі.

Всі інгредієнти прості в точці неможливості і люблять все, що бленд мені. Але б бразильці подобали його, вони повинні захопити їх ними. А що застрягти мене, ресторан дорогий, є горілка (не пити), є пиво (не пити), і вина немає.

Автомобілі цікаві на вулицях Ріо

І більше.

Урочисте рибальське село біля Ріо немає туристів на вулицях і фотографіях, звичайною вулицею і місцевими містами.

Рейсовий автобус в Ріо, найкращий режим транспорту, джемів руху, окремий вільний провулок, зупинка на вимогу, кондиціонер. Вартість одного долара, незалежно від відстані.

Підручники на вулиці в Ріо на дереві біля парку.

Бразилія через очі не туристів , Україна

І це також на вулиці в місті, і що було дивним для мене, біля будинків. Як я сказав, що крокодили тут добре подаються державою і люди не їсти. Добрий, але я не чув таких справ.

Закрити

3610Р. 4200Р.

Одна з найдорожчих ділянок в Ріо, вартість житла не попросила. Це повністю закрита зона, ви просто не зможете дістатися сюди.

І це відпочинковий центр Бразильського флоту, на мій погляд, від багатої площі не можна відрізняти, також в Ріо.

459568р.

Це було приємно відвідати одну з найпрестижніших районів Ріо, досить далеко від океану. Квартири від мільйонів доларів, повністю закритих незнайомцям.

Цукрово-вантажувальний порт Сантоса, біля Сан-Паоло, праворуч. Це так величезний, що є міський транспорт з зупинками. Є магазини з написами на російських і російськомовних продавців.

Подарунок моря в Сантосі, але поганий дорогий, креветки легко витягають сотні доларів на кг.

Магазин постійно охороняється птахами (наприклад, я не знаю), раптом що знизиться.

Favella краще не зупинитися тут.

Речіф, старовинне місто біля екватора, на півночі Бразилії, є першим комерційним шлюзом.

І Рефай, до речі, є місцем народження Пеле.

1 499 р.

І це місто може почути, але ніхто не знає. Галина Бланка (біла курка). Порт біля Recife був відомий тим, що під час страшного голоду в ново колонізованих Бразилії отримали перші партії білих курчат, які врятували колоністи від голодації. По дорозі португальська боролася на Бразилії з французькою і виграла тільки тому, що португальська прийшла з сім'ями і дітьми, і французьки тільки чоловіки. Португальська, захист своїх сімей, поразила французьку і отримала Бразилія.

Пляж в Галина Бланка

Аеропорт внутрішніх ліній в Ріо-де-Жанейро. Плани, якщо вони висаджують з гір, дайвінг, як бійці, навіть я мучила багато годин польоту не в ease.

Бразильський військовий патрульний пілот, центр, в салатному міксі.

Я не знаю, що зателефонувати їм, Air Force є найбільш відповідною назвою.

Заява про серйозні незручності на дверцятах їх автомобіля і літака.

Це не парк, це підземний військово-морський завод.

Тільки частини магазинів зверху.

Не можна фотографувати завод. Це фото демонструє велике бажання бразильців.

Сектарська церква, я не маю уявлення, що це називається, найбільший в Бразилії, штат Сан-Паоло, власник (або пастор?) є мільярдером, всі гроші були перераховані від парафіян.

Що таке першокласний табір, і це хай-тек-тренінг, і з католицькою церквою, фото показує дах невеликої будівлі в середині. Бразильці люблять робити все красиво.

Друга з лівого боку - голова Бразильської Головної ради з цікавою назвою Мегарон. Дуже розумна людина, говорить англійською мовою без проблем. На його території, навіть поліцейський і армія не може входити - закон такий.

Наші фахівці в Бразилії. Це його.

Джерело: