Ще одне бюрократична сутність

кілька літер + фото

пише ternovskiy

Я вирішив запропонувати анти-аварду «Glass Bolt 2011» одну з пріоритетів, створених посадовими особами столиці. Нещодавно в Москві майже всюди на тротуарах почали з'являтися спеціальні плитки перед перехресними дорогами, виходи з дворів і т.д. Все це, ймовірно, продиктовано турботою про людей, які вразили або сліпих людей (принаймні, по всьому світу, такі пластини укладаються для цього). Але є одна велика різниця. В інших країнах є мозковий мозок, але ми не робимо.

Всі ці пластини призначені для одного - розповісти про візуально порушених або сліпих людей, де і як піти. Для цього є прості і логічні форми, які вони «прочитають» своїми ніжками: пряма лінія – ходи, точки – підставка, увага, перехрестя!
Тепер, увага!
Токіо, 2008

і Москва, 2011

На жаль, з'являються пунктильні плитки, які повинні лежати перед небезпечними ділянками (наприклад, переправи), оскільки мають мозку тих, хто бере участь у програмі. Митрополита запрошують сліпих і слабозорих людей, які несуть на перехресті! Ідеальний спосіб позбутися від всіх сліпих людей!

...

7541

...

Некоректна плитка кладуть з перевіркою на всіх дворах

Детальніше

сліпий або слабозорий людина, яка знайома з реальним значенням форм валиків на плитці, просто впаде в стопор на цьому сайті.

р.

Вони будуть особливо задоволені цим.

Я нарешті знайшов праву плитку в правому місці, перед аркою подвір'я! Як ви знаєте?

Ось що виглядає так в Токіо. У Москві немає сліпих людей.

р.

...

Додано до [mergetime]1321863747[/mergetime]

...

Повернувшись до нашого овець, я вірю, що посадові особи, які створили це, повинні принаймні отримати скляний болт і переоцінити все (краще за власними витратами)!

Я зробив.

Джерело: