Спирт? Отримайте на літаку зараз!

Ви коли-небудь думали, що це місце, де ви сидите, стояти, ходити колись зовсім інакше? Що тут не було будинку, але ліс? Або 100,500 років тому, море?
Я мав можливість випробувати історію... ні, ні на себе... але є завжди велика присутність навколо.
Все почалося з того, що я зустрілася з дівчиною (за любов'ю, майже одруженою і т.д.). Для того, щоб швидко відірвати від московської батьківської громади (інше ви не можете назвати), вони вирішили шукати житло в передмісті, щоб вона була недорогою і зручною, шукаючи копію - заробіток для окремого житла. В місті Раменське, без агентів або що-небудь. І дешевше, ніж всі інші. Крім того, багато коледжів тут живуть.

Ми переїхали, переїхали. Звичайна квартира, запахи старого віку, фото літаків вішуються на стінах. Багато хто з них мають автографи людей, які не знали мене з побажаннями і завдяки чому згадують всюди певну Осип Борисович.

, Україна

З оплати за квартиру дізнався, що прізвище Осипа Борисовича – Аронова. Пізніше, з його цивільною дружиною, вони почали копати в Інтернеті в пошуках хто Осип Борисович Аронов, чия квартира, власне, була.
Квартира належить до до дочки (або, можливо, бабуся?) цього чоловіка, який пройшов через війну. Він був пілотом Pe-8. Про які стіни та автографи також розповідають багато.

П-8, які Осип Борисович пролетів до війни.

Це різновид туші (запалення, якщо ні). Я не знаю, як Осіп Борисович підключений з нею, але фото буквально пунктируються з автографами та побажаннями (на щастя, ви не можете бачити, написані різними ручками та карадаш). Я думаю, що старий чоловік мав руку на цю площину.

, Україна

Цей малюнок захопив зліт ТУ-154 з числом хвоста RA-85633
Я знайшов коротку біографія цього корабля:

1987 - Ту-154М - ККП-85633 - Аерофлот - Московська державна адміністрація СРСР - тушкована
1993 - Ту-154М - РА-85633 - Авіалінії Внуково - льон
2001 - Ту-154М - РА-85633 - Сибір - туш
2008.06 - Ту-154М - РА-85633 - глобус (С7) - роса
2008.11 - Ту-154М -РА-85633 - Глобус (С7) - у зберіганні (у МВС)

Додано: Звісно, ця дошка була майже першою. Згідно з написами: особисто випробуваний Осипом Борисовичем, який також позначається подякою на малюнку.

І це те, що ця площина виглядала так, коли вона зняла кілька років тому.

І тут він знаходиться в сховищі в Мінводі.
Ось повна інформація про життя корабля і фотографії: дивитися.

Приємно жити, де жив легенда. Добре, що це дійсно приємно. Я прочитав статті в Інтернеті, непросто для мого діда жити в нашій державі (який піклується, пошукові системи). Загинув в 2002 році. Яскрава пам'ять чоловіка.

А з порталу ми маємо тут блискучий - ось історія-вираз з цього (udivitel-no.ucoz.ru/publ/1-1-0-4 ) стаття від співачки:

10 серпня 1941 р. Six Pe-8s (всі їх потім СРСР флот) під командуванням Водоп'янова мука на бомбу Берлін вперше. Сталін був дуже незадоволений результатами цієї операції (самі пілоти, теж) і переніс Генеральний Водпіранов з посади командира повітряного дивізіону до командирів ...ронів - такі підрозділи були командовані офіцерами з звання капітана або великого. «Осип Борисович» підкреслює, якось невідомий в радянській і російській історії.

Ветеран не запам'ятовує деталі першого бомбардування Берліна, бо він не брав участі в ньому. Але для решти мого життя пам'ятаю рейс з Жуковського біля Москви, де була розташована їх повітряна база, до Пушкіна, Ленінградської області - звідки вже пливли до Берліна.

День 9 серпня 1941 Він повністю містичний. Важкий відбійник і блискавка, страшний пухир і бурі густі вітру. Крім того, всі наші бомбардувальники з землі були обстрілені власними протиповітряними гарматами. Після того, як ніхто не бачив ці літаки до, і кожен думав, що німецькі автомобілі летять, з п'ятикутними зірками, розфарбовані на боках для розкопок.

І з Михайлом Василіємовичом Водопяновом Ароновим зустрівся знову - після війни в 1956 році. У СРСР за цей час був вже атомний бомба, але засіб його доставки до потенційного ворога – той же Америка – не був. У ці роки в льоді Арктики готують спеціальні аеродроми, де ядерні бомбардувальники можуть заправити і літати далі без посадки в бомбу – не Берлін, але Вашингтон.

Осип Борисович, кар’єрний офіцер радянської армії, займався обладнанням такого аеродрому в Арктики, коли Водогнянов мухав для видалення персоналу з льоду і взяти їх на відпочинок на «велику землю». У літаку вже перевантажено чимось, тому команда прийшла взяти тільки найнеобхідніші і дорогі пристрої, все інше - залишити вмирати в в вічному льоді і гумки.

до А тепер - Аронов згадує. Я проваджу два унікальні оксилоскопи 2,5 кг кожен і 20-літровий спирт. А на дошці Водопянов самому, хто особисто вирішує, що взяти на літак і що не приймати. «Що ви отримали?» він запитав, вказуючи на несцилографах, «Вари дорогі побутові прилади!» - Ми не можемо залишити їх тут! «У комплекті з пристроями» Водогнянов командував: «з них буде збиток!» Покинути його! «20 л спирту, Михайло Васильович!» – Про це заявив, що «У літаку відразу!» – він захопився.

Дякуємо всім за прослуховування!

ПС: Хто ще живе поруч з легендами?

浜у 涓 蹇

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное