20,000 ліги

Камера була знайдена в океані і повернулася до свого власника.

На продажу: Canon EOS 1000D
Примітка: Я був підводним після того, як в Тихому океані близько року.

Анонс такого гуморного контенту був опублікований напередодні ранку до Канади Маркус Топсон. Він пояснив, що він знайшов камеру в бухті біля місцевих гавань, де він дивідував для роботи. Видобуток SD-карти, очищається його, кладемо її в картковий зчитувач, і до сюрпризу Marcus, він працював! На карті було близько п'ятдесят фото з сімейного відпочинку. "Так, якщо ви знаєте, що Британський Колумбійський пожежник, який виграв змагання з вогню в 2010 році, живе з гарною дружиною і (читати) дворічна дочка, дозвольте мені знати", - написав Thompson в блозі.
Кілька років тому важко уявити, але пошук правої людини займає всього кілька годин.

Користувачі соціальних мереж за годину пізніше знайшли результати змагань в пожежної торгівлі, через три години – відео, де можна побачити обличчя переможця Graham McKinsey, а скоро – і телефон його пожежного відділу. Увечері Markus Thompson змогла зателефонувати власнику камери і повідомити його про пошук. Це влада соціальних медіа!
й
PS: Є підозри, що це хитрощі, продумана реклама соціальних мереж або флеш-накопичувачів (на G+ власник написав, що це був SanDisk Extreme III). Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Фото

Фото

Фото

кількість 5. Я зробив.

Джерело: