Референти

Одна справа в сто, дитячий психолог, патологічний розвиток.
З циклу є такі люди, є такі професії.
-Привіт, Свешка, Ви все ще працюєте з відмовниками? Я консультував Літвінів.
до Привіт, я працюю, але тільки у вихідні дні. Ви сказали, як ми працюємо разом, ви готові?
до Звісно, коли ви приїжджаєте?
- Ця субота, диктувати адресу.
"Рефузники" - мій термін, який вийшов на себе. Наша держава не потребує дітей з аномальним розвитком. Вони буквально закинуті, і викладачі та медичні установи, коли батьки діагностуються таким діагнозом. По-перше, батьки намагаються знайти допомогу в державі, піти в медичні центри, добре, хто має гроші, вони «програти» їм і підтвердити діагноз лікарем, добре, що сказати в загальному психічному розвитку дитини (і іноді вони говорять так без сором'язливості – морон, oligophrene, imbecile), тут ми безсилі. В цілому, наш стан, безлакитна і страшна машина, основним завданням якого є сифонові гроші від громадян, смоктати сік від них, не навіть захистити.

Матриця реальна. Діти з даним діагнозом не потрібні такі кровоносні машини, вони не дадуть прибутку, тому що в більшості випадків вони не можуть працювати і не зможуть оплатити шістдесяти мільярдів податків, які вентиляційні машини. Єдине, що держава пропонує, щоб їхати з таких дітей до спеціальних установ, вона звучить дуже страшно. У нас є школи для цих дітей, але іноді вони роблять речі гірше. Діти Idiot не навчаються і згодою своїх батьків в спеціальних закладах (орнагії для глибокої психічно відреставрованої), а при досягненні віку 18 років вступають до спеціальних шкіл-інтернатів для хронічно хворих.

Привіт, це мене. Приїжджайте і змініть цей номер. Зняти своє взуття, обробити руки антисептичним. Я підв'язую в медичний костюм, який вишитий з бункерами, кальмарами і начинками, як це. У мене є два з них для діагностики, яскравого, другого зсуву і роботи, не так яскравого, але чарівного, є кишені зшиті, а передні і ззаду, шматки тканини, маленькі іграшки пришивають на тросах. У боротьбі, так щоб говорити, коли є атаки, агресія та інші моменти, коли потрібно переключати дитину, така схильність на допомогу роба - О, і ви кричить, і займіть в кишенях ран ... і так далі.
Іноді буває, що діти можуть кинути на мене, або там буде дефлекція, oop, ... все відбувається, просто в таких ситуаціях мій дитина і змінити в інший. У той час як іноді існує вже деякі зміни в процесі, і це не може зупинитися. Головне - це те, що в даний момент батьки не беруть участь, я попереджу їх про це, але чому, вони піднімаються з шубою і іноді скасовують роботу. О, чому на тіні ... поганий хлопчик, діти, як це так важко довірити інших людей, і вони думають інакше. Замочуємо пам'ять, на ранній стадії ви можете навчити його і витягнути її з певними методами, але потрібно встигнути встигнути.

Слабкість пам'яті не тільки в труднощіх отримання і зберігання інформації, але і в її розмноженні. У зв'язку з відсутністю розуміння логіки подій, розмноження є хапзардом і хаотичним. А значить, в певній точці, коли дитина вже запам'ятовує деякі речі і навчає їх через урок, а потім нещасний випадок, і всі кричуща компасионатної матері розбиває роботу. Дитина знову відлякується і знову починається.

Зустрічайте дитину, Артур, 3 роки. Незважаючи на стигма, прикріплену до мене як націоналіст в Япа, я працюю з усіма дітьми різних національностей. Діти, це не наша несправність, яку ми ділимося будь-якими ознаками, вони діти. Прості, знання національних характеристик освіти є необхідною умовою, в роботі психолога, яка навчається в обов'язковому порядку - етнопсихологія.

Я, дитина і матір його. Я маю на увазі, це просто те, що дитина забирає мене. Я сказав, що він пішов за диваном, і він кричав. Я розповідаю свою матір, в той час як Артурчик торкається, іграшки приходили до нього, і виливають з моїх сумних іграшок, є не тільки іграшки, але й інші предмети. Немає, хвилюватися, я лікую вас антисептичним.
Я заповнила анкету, беремо копії медичної картки, проводимо її заздалегідь.

Артур crawls з-під дивана, сидить поруч з пучок іграшок і робить бізнес, дивиться, дослідження.
Я заповнила ще одну форму, психологічна атмосфера сім'ї. Є деякі соціальні питання, які необхідні. Діти і сім'ї є єдиною системою. У цьому випадку, де надана відмінна дитина. Термін «розвиваюча затримка» відноситься до синдромів тимчасової затримки у розвитку психіки в цілому або його окремих функцій (мотор, сенсорна, мова, емоційно-обмінна), повільного темпу реалізації властивостей організму, зашифрованих у генотипу. Як наслідок тимчасових і слабо діючих чинників (попереднє позбавлення, поганий догляд і т.д.), затримка в темпі може бути оборотним.
Але, мама почала звучати тривогу, тільки після отримання офіційного паперу з лікаря. І фактор був цей синдром, stepfather, який в тихому, зробив свій внесок, я не буду описати, але вони, як правило, або ненав'язливі або в'язані.

Ми вже обговорювали майже всі, як крісель летить в мене, я дефтлі додж, ще трохи і дата буде забезпечена для мене. Артур, він починає збити мене з роги, і я отримую багато хати в очах. Але, я вилікував, натерти, руки в кишенях і натиснути на кропу, іграшка, робить неприємний звук, перемикає увагу дитини, і він відразу припиняється.
Він плутав і захопив очі:
- Я сказав йому, я прийшов, щоб відвідати вас, я не болить вас, Я хотів показати вам, Ведмідь, ви, ймовірно, не хочете бачити його?
Хо-чу (загальна у струнких)
до Ведмедя буде виходити самостійно, якщо ви малюємо його шлях, ми зробимо шлях?
-Бо-еат.
Я сидю на своєму дитячому столі, і я даю йому олівцем, він крутиться довго, і він не може зрозуміти. Я зробіть олівцем і покажіть, як це таке. Мої очі шион, snot-drool в різних напрямках, включаючи мене. Я кладу олівцем в руці, і ми проходимо разом. Він щасливий, але я пообіцяв. Тексти пісень, а це означає: Я тягне ведмедя з мого чарівного костюма.
Я даю йому ведмедя. Він шукав його, і я сказав йому,
Він може залишатися з вами, якщо ви малюєте його шлях додому і я ходжу його додому завтра, океї.
Ми працюємо. Пакувальні іграшки, даючи мами домашньої роботи. Заповнюємо блокнот з нею, де я пишу, як виконати завдання.

І триває робота. Я використовую техніки і наших фахівців, але в основному регулюючу ситуацію. Головне завдання, якщо дитина з КНР, полягає в тому, щоб підштовхувати розвиток, яка затримала трохи, щоб допомогти дитині адаптуватися до цього світу.
Якщо справи різні, олігофренія, дебілітація і прикордонні стани, є інші завдання. Головне - терпіння в роботі, віра в таких дітей і любов до них. У своїй практиці 9 дітей нормального фізіологічного та психологічного розвитку, через некоректну діагностику, набуті такі синдроми, пропущені самими батьками, які вважали діагноз, і давали, тим самим знімаючи відповідальність, і практично руйнували своє життя і малюків. 11 дітей, придбаних синдромом внизу після вакцинації, 8 дітей з девізантною поведінкою, стали жертвами кар'єрних матерів і рекламних дієтичних добавок, У цьому році було 3 дітей -6-7 років з діагнозом аутизму, що з яких причин проявляється себе проти звичайного удару грипу.
Я не збираюся розміщувати фотографії, оскільки я є професіоналом, і я тримую сім’ю і секрет дитини.
Тепер ви можете почути про всілякі дитячі установи, Монтессорі, Шкарлети та інші, повні рекламних плакатів, але немає ніякої реклами, щоб допомогти іншим дітям, які також потребують фахівців.
Читання коментарів Яповцева, шаблон мислення та цієї манії, щоб образити людину та наклеїти його, щоб написати цей пост.
У кожній професії, як нації, є фреакс-не фахівці. Імхо, 100%.
Мир для вас Чоловіки !!!

Джерело: