Фейк посилання на Інтернет

Задня частина - це. Моя Дадахана викликає допомогу. Як я намагаюся завантажити деякі похитий радянський фільм 68, Yandex дає безліч посилань, таких як "файл, знайдений тут", і вони просять вам надсилати SMS або ввести мобільний телефон, як переконайтеся, що ви не бота. Я відкрию цю пошту і див. літери з батька «Це посилання, де я пропоную для завантаження фільму, подивіться на листування». Добре, є природний "завантажити безкоштовно на високій швидкості, ваш файл знайшов blabfilm.exe"

Добре, я сміхався, пояснив папа, що робити, скачав фільм через торрент-файли, заливають на мій FTP і дав йому посилання. Щиро дякую!

Я просто на роботі, я весело з цими децептивними послугами, наповнюючи всілякі смішні запити. Деякі з них здавалося комічний мені, але як багато людей приймають їх за значенням... Добре, принаймні вони ловлять віруси. Хтось втратить гроші на телефоні! Після того, як у нас є невелика комп'ютерна грамотність населення, особливо серед дорослого покоління, для них важко дати цю науку.

Ось деякі смішні, на мій погляд, відповіді на здавалося б ідіотичний запит. (5 шт)

Шукаю? Отримати його.

У нас є все... Fake сайти в образі пошукових систем... Моє батько не відрізняє мене від цього.

8220424

Чи є музика для завантаження? Безкоштовно? Рідний виконавець? Про нас

Прохолодна гра? Завантажити безкоштовно на високій швидкості? Про нас Опишіть спосіб також від десь замінника... опишіть як правило.

Статус на сервери Szuki Yandex, після того, як інфекції знаходить їх Тут найщасливіше на мій погляд Poor ... widower і без друзів ...

Джерело: