Зйомка без ризику життя (17 фото, 1 відео)

Ми повинні бути готові до будь-якого, навіть зйомки. Багато способів, тому я люблю свою країну... адже подорожувати в Америці і Європі ви ніколи не знайдете так багато їздити в будь-якому місці (хоча в Африці різні люди змушені бігти і стріляти... але це ще історія!). Як ви отримуєте правильні навички зйомки без участі у виборах?
З’ясуйте, що є місце в Москві, де ви навчитеся правильно обробити зброю.

Зйомка без ризику життя (17 фото, 1 відео) р.

Ті, хто подорожує на московському ринг-доріг в районі Касгірського шосе, це місце знайоме. Ось тут, що бортовий танк і бойовий винищувач паркуються (до того, що відсутність освітлення, останні не можна фотографувати). І це місце називається "Ріфле клуб "Об'єкт".

Я отримав від одного з колишніх менеджерів, які зараз приєдналися до ради директорів об'єкта і попросили організувати блогерський тест-драйв клубу. Я знаю багато блогерів, тому я не відмовлявся. Так, колір російської блогосфери був в «Об’єкті»

Під час очікування пізніх, я проходив навколо клубу з фотокамерою. Для зйомки людей це рай.
На жаль, магазин продає тільки аксесуари і одяг, і Desert Eagle не можна купити!

6 зйомки галереї для розвитку різних практичних навичок зйомки.

Тут навчаються бійці антитерористичної спеціальної частини Альфа!

Тут навчаються бійці антитерористичної спеціальної частини Альфа!

Зібрані всі, час, щоб дізнатися, як стріляти. Для входу в галереї необхідно мати паспорт (без неї ви не будете виводити зброю), навушники та захисні окуляри. Ви повинні подбати про ваші очі!

407148

А гармата - чарівна річ для будь-якого чоловіка. Не можна пояснити логічно, чому нас захоплює. І коли на вас є 15 бойових пістолетів, і навіть відомі, як Глок, Лугер і Сіг Сауер, весь тіло шейкає! У зв'язку з дуже потужною системою вентиляції та кондиціонування повітря, яка дозволяє стріляти не дихати порошкових газів.

Я отримав свою улюблену гармату. Swiss Sphinx є найдорожчим для зйомки (близько 4000 євро). Тексти пісень, а це означає: Як він лежить в руці !!! Як було зроблено спеціально для мене.

Після короткого, але примхливого брифінгу, ми підписуємо та отримуємо боєприпаси та зброю.

Кожен присвоюється 100 раундів (які виготовляються спеціально для "Об'єкт"), багато!

Зйомка без ризику життя (17 фото, 1 відео) Р

Красивий.

Всі права, давайте стріляти! Почати з простою (проста мета з картону, стріляти від 10 метрів), потім ускладнити вправи (швидке знімання, зйомки від кришки, зйомки з рухомим рухом і т.д.).

Процес настільки захоплюючий, що 100 раундів і 1,5 години часу закінчуються дуже швидко.

Зйомка без ризику життя (17 фото, 1 відео) Габаритний зображення

Я хочу більше, але сьогодні ми закінчили. Наприкінці тренінгу відбувся загальний конкурс серед блогерів. Переможець, до речі, дівчина.

Один останній погляд на улюблену гармату...
До речі, ці бежево-кольорові наклейки ущільнюють отвори на ціль. Якщо ви зміните ціль після кожної вправи, ви можете піти злам.

І, нарешті, відео саповіча, що виконує швидкісну стрільбу.

P.S. Найголовніше. Зйомка військової зброї в безпечному середовищі, так як виявилося, дуже недорого. Знімок з російської зброї коштує тільки 18 рублів, а з імпортних – 25 рублів. Для членів клубу, які пройшли 9 рівнів підготовки (це займає близько місяця), вартість пострілу знижується до 12 рублів! Вся інформація на сайті "Object" aobject.ru.

Зайдіть питання! Хто готовий приїхати з мене на будні та пагонах? Увечері 8-9 годин після роботи.

Джерело: