Один з цукеркою, три з ложкою!

через alexey_bezrukov
8 зображень

У перший день зими я ходив вздовж снігоприкритого берега вузької річки і зустрілася на зустрічі клубнихфутів, які ще не пішли в ден. Ведмеді можна побачити на річці похили, де вони, лежачи або сидячи, ліофілі чекали на рибу, що сидять до спонтану, приїхати дуже близько, і це може легко набридати з води.

2,2 км Красивий мініатюрний жіночий також з'явився на річці. З ведмедя не займав очі три її ліктів минулого року.

,00р.

3. У За майже годину я дивився цей спритний ведмедя, який був спритним, майже кожні десять хвилин, розсипаючи червоний сокир з води. Як тільки вона зробила кисть, і діти, сподіваючись на ласощі, вже кинулися до своєї сестри.

4. У Також бере участь в риболовлі.

5. Умань Імітуючи свою маму, побачивши рибу, вони роблять такі курчатські кисті, що немає шансів удачі. Але іноді риба, що йде від своєї матері, виходить, щоб бути правою під ніс деяких ведмедів, і він все ще здатний захопити таку удачу, іноді прямо хвіст ...

6. Жнівень З трьома ротами завжди голодні, ведмедя і немає часу їсти. Коли вона зловила рибу, вона розірвала на трьох ліктях. Зрозуміло, мама намагається повернути її прейну сторону, але кубики з гучним рум'яною кисті рибу з рота. Вішалка мати залишається їсти рибу з одним оком, спостерігаючи, як їсти малюки, і лизати краплі крові з особи.

7. Про нас Переїзд по річці, ведмедя в якомусь місці було дуже близько до мене. Повернувшись назад, я підібрав помилковий вогонь, і дивився, як вона підійшов до рукавиці, що я залишилася і, згинаючи над головою, вдихнув запах рукавиці, зануривши бородавку в мій напрямок. Звісно, запах не був до смаку, і вона відійшов без уваги до мене.

8. У На наступний день річка, як і береги озера, була пуста.

Щодня сніг стає все більш і більше, і ходьба на ньому більш складніше, щоб, відступивши до приїзду зими, практично всі клубні боти пішли на ліжко.

До речі, дума про знайомого носія мене. На мій погляд, це не так жир, як інші ведмеді. Він, ймовірно, не буде легко дістатися до першої трави навесні, коли три голодні кулі починають смоктнути її молоко.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное