Переклад брендів Overseas на російську

Перша партія. 21 мар. Очікується заставу з коментарями.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

1,1 км Одна річ GUESS, інша річ Guess? Ви купуєте одяг під назвою Guess?

2,2 км Закритий недорогий, але платити за слово CLOSED на джинси?

р.

3. громадяни людства готові Ви подаруєте 14,000 рублів, якщо у вас є джинс на вашій кишені буде написано - громадяни людськості!

Додано до [mergetime]1323547401[/mergetime]
4. У Кожен визнає логотип на кросівки. Недорогий і гідний. Але що якщо це говорить російською мовою для спілкування всіх зірок? Кожен знає, що це Китай! 4. Відомий і зрозумілий бренд. Я думаю, що багато людей не розуміли, що це бренд у своєму гардеробі. Якщо вони були чесно написані російською мовою перекладу Ви зацікавлені в купівлі цих взуття?

р.

5. Умань Найпопулярніші бренди в Європі та Америці. І це звучить красиво, але ви будете носити одяг з словам Вакантність розуму або духу. Важко зрозуміти, що було означено творці бренду, але складно назвати такі написи на куртках і светрах російською мовою.

6. Жнівень Цей бренд заслуговує на особливу увагу. Напис на одязі є жирним обличчям, або якщо ви використовуєте реальний російський переклад, жирова особа не прийнятна для всіх!

7. Про нас Ще один дивний бренд для російського вуха - Німецький вижили! Просто achtung деякі сорт...

2018299

8. У Правда Релігії – джинси від 16 000 тис. рублів, але якщо ви подивитеся на жирну дівчину з гітарою в руках, вислухавши обличчя, вона отримує високу і насолоджуватися Реальгією, (що правда не говорить) вона буде виглядати особливо комічно з написом російською, і навіть у відомих місцях... Православна буде шокована!

9. Навігація Чудовий і бажаний одяг для багатьох жінок від соковитих страв. Тим не менш, якщо ви пишете на ас HUGE моду російською мовою, любителі зношування таких сорочок значно зменшиться.

10. Цей бренд заслуговує на особливу увагу Активного Verblood або Verbulde в дії. НататататататалатататататататататататРμтататататаллалРμталРμллРμллРμталРμллРμРμР»РμлллллллРμлллРμРμРμллллРμлллллллллллллРμРμР»РμРμллРμРμллРμлллллРμРμРμРμРμСЊ Чи ви купуєте щось, що говорить "Активний Verblude" на грудях?

11. Одне з небагатьох брендів, які бачили в Cyrillic і звучить досить пристойним, але я не хочу, щоб мої кросівки мали напис NEW BALANCE.

Джерело: