Глім Один

Коли Петро Я зрізаний вікном в Європу, він зробив російські селяни, які люблять все іноземним з паличкою і стержнем, запровадив моду для французької мови, яка вона розповіла про благородство і прагнула довести Росії людям, як приголомшений сусід. Не робилося, але в підкортеці наша плев'яна поклоніння всього за кордоном була назавжди.
Не переривайте, поки я зробив.

Ось ми йдемо. У списку ми у нас є шанувальники написів на задньому вікні, такі як ФК Zenit- моя релігія, ебать економії палива, слідувати мені, всілякі маршрутизації - препарат, VIP, нелегально. Kitsch є звичайним, безтурботним. Особливо даровані особи з ієроглифами - це, людина намагається розповісти нам щось (інше він не висить ці знання на вулиці), але є кілька носіїв ніхонгосу в джемінгу на Фонтанці, і практично неможливо дізнатися секрет власника вузької топки.

На восьмому рядку нашої діаграми список різних зовнішньої реклами. Попри те, що знання принаймні англійської серед населення є на високому рівні. Перевага надається громадянам.

Для того щоб не обприскувати, негайно слідувати вітчизняним автовиробникам. У сьомому місці завод ВАЗ не має єдиної моделі, розташованої на російському споживачу. Апріора, Гранта, Самара, навіть нещастя Калина (гаймовірний бізнес, сподіваюся, що навіть якщо Калина виробляється з ім'ям в російській транскрипції, але ебать). Як апотеоз рептилій - UAZ Hunter і ... er ... Патріот, це патріотизм в Росії.

У п'ятому місці ми маємо представники молодих людей, неоднорідно копіюючи стиль населення чорно-литих кварталів США. Рівень двох кошещів, жорстокий. Я хотів би зібрати їх - в Америці, і дійсно, як в іншому місці, це класно, щоб отримати освіту і отримати хорошу роботу, і там достатньо поспішати на вулицях всюди. Ось ми йдемо. Кожен симпататор чорного брата слід брати до лютого блоку Harlem, а в день, щоб підібрати з тонусами і стійкий африканський капелюх.

Наші маркетологи в п'ятому місці. Саме завдяки їм, що лужна батарея стала лужною, а біфідобобактерія стала лактобацил. Завдяки їм телевізійний танк розгортається через ніжний газон свідомості "Три новий Макмафін, Гушброн або Рибальськ". Ви знаєте, що таке манфін? Це ебать hamburger bun. Я не знаю ні.

980 р.

так, четверте місце, татуювання обличчя, шкода, татуювання обличчя. На відміну від усього тіла, татуювання є довгий час, і напишіть будь-яку нечутливість на тілі не варто його в російській, англійській або Малайзійській. Бог забороне вас піти там, ви не будете сором'язливі.

У третьому місці у нас є нова тенденція, я б сказав, що тренд, але ебать його, щоб називатися ким-небудь ще ім'я. А тому, що вони розповідають вам, "Я перехрещений шлях з Катериною і Наталією в клубі вчора," не означає, що ваш buddy запалився в Ніцці. Це означає, що Наташа і Катя засвоюються батькам і Батьківщиною.

У другому місці наш улюблений режисер. Микита Міхалков, що створює фільми, починаючи з «Сибірського барбекю», росла максимально можливою для зарубіжної аудиторії. Зокрема, «Барбер», безглуздий і нещасний, з основними героями – американцями і гордістю в російській бінгі і твердій праці. Довгий рік життя до вас, Микита Сергеевич, промені доброго вам.

Додано до [mergetime]1323366828[/mergetime]
І нарешті, у верхній частині цього списку ви, мої дорогі кнакери. Ви, хто схильний до іноземних в рівних умовах з вітчизняними. У вашій увазі є дві категорії товарів: дешево – Китай, якість – Європа. Саме завдяки вам, що кілька заводів, які залишалися наплавці, ви їсти ізраїльські яблука та іспанську моркву. Починати невеликий і купити щось зроблене в домашніх умовах. Взяти активну позицію проти іноземних товарів і брендів.

Стоп любити чужу дружину, подбати про тебе перед серцем тріщини.

Я зробив.

Джерело: