Як виправити LCD телевізор

Я думав довгий час, але все ж вирішив створити ще одну технократичну тему від категорії «красиві збиті ручки».

Фото буде 6.

Я думаю, що це цілком можливо, що хтось, якийсь день зіткнувся з несправністю телевізора або монітора, також може спробувати ремонт без курорту на послуги майстра. В сучасних технологіях компоненти, які працюють в важких режимах, найбільш схильні до зносу. По-перше, це компоненти в імпульсних джерелах живлення або високовольтних перетворювачах.

(Я не буду ріпакувати читача з великою кількістю фотографій електроніки, знаючи, що це не цікаво багато.)

Про закріплення цього телевізора.

Звичайно, я не говорю, що фіксація сучасного пристрою дуже просто. Немає, я просто хочу нагадувати вам, що досить часто ви можете легко зафіксувати пристрій без багато миття мозку з транзисторами.
( Насправді, це часто життя багатьох незворотних аматорських майстрів, видалення крему простих поломок і виходу складних ремонтів до серйозних фахівців, до яких власники часто звертаються після невдалого «порушення» деякими рубатими.)
(згадайте, що на поверхні завжди спалахує ... багато пропозицій від фріролерів, і серйозного і компетентного фахівця все ще повинні бути знайдені.)

Але ретельно намагатися зафіксувати, не стільки інфільтрувати гнилі - здатний практично кожен чоловік (який знає, що паяльник не тільки вибивається боргами). Жінки також не мають перешкод для таких досліджень.
? Ведуться до майстра завжди встигнути ... і намагайтеся самі завжди цікавими людьми.

Головне, щоб пам'ятати медичний слоган, щоб зрізати до дамської матері!
? І я раджу пам'ятати про електробезпеку, адже електрика не робить різниці між професіоналом і лежаком - Єпашіт є однаковим. Це означає, що після витягування PD з телевізора або Моніка перевірте, чи вдалося випускати великі конденсатори в первинній високовольтній частині.
До речі, буде корисною для ignorant, щоб дізнатися, що після діодного мосту зміна 220 вольт з легким рухом перетворюється в штани ... перетворюється в 310 постійні напруги ...

Я колись писав на тему, що за кордоном люди часто викидають досить підходящі речі.
В інтернеті є багато подібних тем. Це відомі теми про відставку електронного обладнання за бампою. Звісно, не думаю, що тільки хороші речі відкидаються. Багато старих речей, досить морально застарілих. Люди відреставрують свої володіння і без життєздатності позбавляються від старого. Новий викинутий з поломками ... різної тяжкості, до речі...

Я давно заспокоївся про це явище. Де люди відкидають електроніка, рідко виглядають. Найчастіше через необхідність, які іноді виникають.
Наприклад, кілька разів Я цілеспрямовано прийшов і шукав для старого звукового обладнання - від нього я видобувних гонтентиометрів (у новій цифровій технології - це рідкість) ... (Я раптом їх зажадала, і замовлення - чек - не вистачає терпіння)
Телевізор, як це, ніколи не зацікавив мене на всіх, я б сказав, що я захопив їх в суворих 90-х роках, коли мені довелося працювати як телемайстер в сервісному центрі. Неймовірно дивився телевізор. Точно, у вихідні дні, просто перед сном, з однією метою - читати заголовки на локальній мові для вивчення останніх. Все інше увагу на дозвілля приймається інтернетом, а саме YAP. Одне з комп'ютерів постійно перебуває в моєму ліжку, часто падає дупа з ноутбуком на животі.

А потім один день я отримав відхилений телевізор. У той факт, що багато разів я збираю такі знахідки, але коли я приніс додому, я завжди знайшов, що єдина причина була майже завжди тріщина екрана. Я не збираю всіх, я витягував електронні частини і відразу ж завантажив їх назад в машину, а потім половив їх назад, де вони вийшли.
Цей блок був LCD телевізор 37 дюймів діагоналлю ViewSonic N3760w
Покиньте прямо з пультом дистанційного керування. Багато людей відкидають телевізори і кладуть дистанційно. На мій погляд, дуже доторкнувшись...

Але в ті роки я навіть не виглядав на таких телевізорах в магазині ... ціна була настільки, що ви будете глухі!

Він не хоче перетворювати. Це був дуже приємний сюрприз для мене, тому сподівається, що він викинув з причини, що не пов'язані з механічним дефектом в екрані. І я маю шанс спробувати і виправити його.
Ще одним приємним сюрпризом стала можливість завантажити ручну службу PDF з Інтернету. І пам'ятаю про те, що один з моїх друзів – «будь-який фольг зафіксує схему». Я дуже щасливий, що ця доктрина починає працювати.

Так один день я кладаю його на стіну і я почав його сортувати.

Я знайшов, що всі блоки були закриті залізними екранами. На бокових лініях і без кришки. (І тоді я зрозумів, що нічого не потрібно.) Я сказав вам, що не заповнювати мозок зайвою інформацією, оскільки наша голова не є мансардою.

Ну, після того, як я пішов трохи більш глибоким в дослідження електричного контуру, я хотів трохи зітхнути, принаймні, структурна схема і величина напруг, які повинні бути присутні на виході джерела живлення.
Блок живлення не дуже складний, але це з одного боку, (на іншому руці досить серйозний з точки зору інтеграції компонентів в SMD продуктивність.) (до речі, потужність споживання цієї бульбокса становить 220 Вт)
Ось картина -- числа відображають конденсатори, які я замінив.

Але після вимірювання напруги на виході стало зрозуміло, що не всі напруги присутні. Я був дуже щасливим.
Я зняв електроживлення і був про те, щоб виміряти щось там, коли я відразу бачив три збиті конденсатори (електролітична). Насправді така несправність дуже поширена. З різних причин. Ну, в цьому випадку причина була переважно від старіння, тому що конденсатори були в ланцюжку живлення режиму мита - що означає, що він працював всі ці роки (після всього, жоден такі пристрої від розетки не тягнеться - протягом років)

Одним з видимих ознак несправності електролітичних конденсаторів є здуття верхньої частини. Крім того, якщо ви подивитеся на конденсатор більш тісно, ви можете побачити лавки на кінці. Це робиться так, щоб при підвищеному нагріві конденсатора, електролітний віджимається внизу тіла, висихає алюміній в лавках, тим самим пом'якшуючи наслідки кипіння конденсатора. Ця властивість може допомогти навіть недосвідченим знайти мертвий накопичувач.

І вистачить, щоб побачити лише трохи переповнені дна кондер. Часто це спостерігається на комп'ютерних материнських платах - там (в перетворювачах потужності процесора) вони зазвичай працюють в важких умовах багатоциклового заряду і часто втрачають потужність).
Як правило, ємність такого конденсатора скидає десятки або сотні разів. Потрібно замінити.

Чистий перець, що у мене є пучок дощок від всіляких електроприладів у моїй запашніковці. Виявлено конденсатори з необхідною деномінацією для ємності та напруги.
Заміна конденсаторів (на фото вони позначені номерами 1,2 і 3) поставляють блок живлення назад в телевізор, і перетворюються на потужність. Коли світлодіод на миті став дуже цікавим
... Я думав: що це те, як... так просто все було виправлено, і зараз, Бог заборонено, він виявиться, що старий власник (і новий, так що це було мені?), знаходячись, що телевізор прийшов Кірдик, взяв, і з дратівним фістом, забороненим на екрані? Ця можливість не може бути виключена. Ну, я відремонтував себе, по суті, всі мої зусилля були досить варті принаймні одне - дізнатися, що робити з телевізором - витягти необхідний, а відпочинок швидко знімається назад, тому що квартира я орендлюю не дуже велика ... для метелика це не варто ... (це вже тріщини на швах з радіозапчастин і всіляких пристроїв)
І так, коли образ з'явився на екрані, і навіть хорошої якості, я був трохи щасливим. Телевізор десь у 2005 році, а запас яскравості досить хороший. Також в меню була російська мова – і Норвезька не була... (до речі, я довго помітив факт, що для Норвегії багато виробників вважають її великим пасткою, щоб додати пару сотень патологічних кілобайтів до сервісної прошивки багатьох...
Місцеві жителі повинні бути задоволені, як правило, з шведською мовою з найближчих доступних мов. Так, вони розуміють все, але для них це так само, як і якщо російськомовні люди мали користуватися українською мовою в меню. Як налаштовувати функції і в загальній «що кнопки натиснути», в цілому, зрозуміло. Але це не так щасливий.
Ось картина меню російською мовою ... в зарубіжних країнах я оцінив його майже сльози радості!

Більше одного разу я бачив, як морги, навіть у автомобілях Volvo, все написано шведською мовою на пристрої в меню.
(На жаль, у магазинах позначені товари ONLY в шведській, норвезькій, датській та фінській.) Англійська є надзвичайно рідкісним...
Або пам'ятаєте, як (навіть під час роботи в автомобільній службі) були сидячи, скоригуючи меню дешборду нового Ford, і є серед доступних мов: Румунська, Польська, Srp і навіть російська до норвезького розкриття. І рідна Норвезька не... Тільки шведська.
Так я поклав телевізор у спальню на тумбі. Що дивитися? Все навколо показати деякі Negroes ... Хтось трохи радості.
Ну, я збираюся читати кредити - моє бачення не дуже різко.
Поблизу ви можете побачити мій маленький телевізор, який я іноді дивився до. Він також має 37, але не дюйми, а сантиметри діагонально, трохи більше.

р.

І взагалі я думав, що не використовувати цей телевізор як монітор, наприклад, при використанні ноутбука? (Для того, як у мене є досить німблевий ноутбук, що лежить навколо без точки відображення - він був зламаний)
Картина соковита, яскрава і букви добре... Що потрібно, щоб вирішити налаштування?
Далі ми можемо подивитися на наш улюблений EP.
Я намагався підключитися - телевізор має вхід VGA і HDMI.

У мене є все... Дякую за вашу увагу на тему.
У висновку я хочу, щоб риторично попросити небес, коли в Росії звичайний жорсткий працівник у разі розбиття, наприклад, телевізора або монітора, обгортання його акуратно з шнурком живлення навколо справи, навантажує себе в rafik 4 (наприклад,) і бере його на ебать скидання незалежно від того, ДУЖЕ ОЛЕБО NO (як це відбувається в Норвегії і багатьох європейських країнах) ...

Р

Джерело: