Кінопрогулянка з "Брати"

Дуже часто показала фільм «Брати» Олексій Балабанов з Сергієм Бодровим та Віктором Сухоруковим у головній ролі. У той час я ніколи не був до Санкт-Петербурга і сприймав місто виключно з цієї картини з фільму. Осінь, легка сепія плівки ... свого роду Black Dog Petersburg, пофарбована в сірі відтінки без надії, російська нор. Я не збираюся говорити про те, що фільм був гарним або поганим з точки зору сюжету, я дуже зацікавлений в обстановці фільму і міста. Я хотів зв'язатися з цими стінами своїми руками, відчуйте холодне вітер з Нева, пройшовши через ці місця. В цілому головний характер картини для мене не Данила Багров, але Петро себе. Я не знаю, є дивний, незрозумілий романтик.

Отже, в стилі «вас / стала» в місцях фільму «Брати», знятого в 1997 році. Я зробив ще одну річ у моїй списці - Я побував на місцях зйомок фільму «Брати», знайшовши ці кути і сцени.

38 зображень по skydrinker

Кінопрогулянка з "Брати"

2,2 км

Кінопрогулянка з "Брати"

3. У На самому початку фільму Данила Багров походить від невеликого провінційного міста в Санкт-Петербурзі, до старшого брата. Прогулянка по центру, захоплює місцеву красу і періодично намагається викликати героя Віктора Сухорюкова. У першій картині, як можна побачити - набережна Грібойдовського каналу і Казанського собору. Тут наш характер проходив по вул. Мільйонна, переправляючи Зимовий Гроу біля неї.

Кінопрогулянка з "Брати"

4. У Це сучасний вигляд.

Кінопрогулянка з "Брати"

5. Умань Продовжуємо по набережній річки Мойка біля музею Пушкіна.

Кінопрогулянка з "Брати"

6. Жнівень Взявши деякі автомобілі на набережній, час не змінився багато.

Кінопрогулянка з "Брати"

7. Про нас Далі Данила йде до Собору св. Ісака.

Кінопрогулянка з "Брати"

8. У Бари однакові.

Кінопрогулянка з "Брати"

9. Навігація На Мідному Rider головний герой помітно трохи втратив - він дивиться дивно, як якщо він не знає, куди піти далі.

Кінопрогулянка з "Брати"

10. Кінь в осені 2011...

Кінопрогулянка з "Брати"

11. Подрібніть пошук і ретельно заморожені, Данила сидить на кам'яній лавці на Троїцькому місті.

Кінопрогулянка з "Брати"

12. Я завжди думав, до речі, що це місце від Палацу Embankment – і виявилося, що така ж лавка на Петроградщині. Вимкнено, що герой перейшов на інший банк Нева.

Кінопрогулянка з "Брати" р.

13.00 р. Не вдається знайти свого брата, Данила проводить ніч в мансарді одного з будинків, а вранці зустрічає німецьку, торговельну на ринку Андрія на острові Васильевського. На жаль, ринок повністю перебудований, тому не вдалося знайти точний кут. Ми пропускаємо ці епізоди - Німецька веде героя до Смоленського кладовища на його "візит".

Кінопрогулянка з "Брати"

14. Міст над річкою Смоленка і вежами на будинку.

Кінопрогулянка з "Брати"

15.00 р. Німецькі народи люблять німецьку мову.

16.00 р. Я не знайшов альтанки. З в'їзду - це на правій стороні в загустках, потрібно пройти 100-200 метрів. Незважаючи на те, що цвинтар відреставрував цей осінній осені, ще є девастація. А сам гурман також відвідає хтось - є пляшки / банки всередині.

Кінопрогулянка з "Брати"

17.00 р. В цілому половина фільму знімалася на Василевському острові. Тут, Данила Багров помістив кавказьки, які не хочуть платити за квиток в трамвай. Сама сцена знаходиться на перетині проспекту М. О. та 8-ої лінії.

Кінопрогулянка з "Брати" доб.200

18 років Трамвайні доріжки тепер демонтуються, але церква за фоном стоїть на місці.

19.00 р. Ми рухаємось через центр на вул. Кірочна, 8. Danila намагається знайти Nautilus CD і йде в музичні магазини. Тут в підвалі одночасно був клуб, який належить Олегу Гаркуша від Аукциона.

Кінопрогулянка з "Брати"

20. Тепер місце вечірок неформальної молоді практично невідомо - плитка, газон. Магазин все ще здається операційним.

Кінопрогулянка з "Брати"

21. Так, Данила все ще знаходить свого брата, який дає йому гроші в оренду приміщення. Герой дивиться на різні варіанти і один з варіантів квартир повертає його на острів Васильевського.

Кінопрогулянка з "Брати"

22. Готель розташований на Новосмоленському набережній, недалеко від затоки Фінляндії. До речі, він з'являється у фільмі кілька разів - пізніше на сцені засобливої спроби на характер Сергія Бодрова.

Кінопрогулянка з "Брати"

23. Після пошуку житла Данила отримує замовлення від брата, щоб вбити Чечена, який займає ринок. Герой ретельно готує до заходу, вивчає місця відправлення з кримінальної сцени, суконь непристойний одяг.

Кінопрогулянка з "Брати" , Україна

24. Шукаємо місце дуже багато! Аналіз подальших сцен з трамваєм, я думав про Андревський і сатистські ринки, а також Мараксін Двор. І це було прямо поруч з ним, на Сенні. У 2000-х роках повністю перебудовано. На сайті спонтанного базару з'явиться торговий комплекс і закриті магазини. Самий дикий ринок зрушив у квартал. І все ще знайшов кут - на брандмауері будинку No 4 на проспекті Московського.

Кінопрогулянка з "Брати"

25. Після зйомки Чечена, Данила бере участь у перегонах через вхідний двір.

368162

26. Цей дворик, який я знайшов, є найбільшим розмиттям в кіно. Ринок знаходиться на одному березі річки Неви та двору на іншому, на Василевському острові! Між ними на карті - майже 3 км.

Кінопрогулянка з "Брати"

27. Бланцюги забігають в той же дворик і рани Данила з пістолетом.

Кінопрогулянка з "Брати"

28. Так, сам двір знаходиться між Тучковим і Волоховим провулками.

Кінопрогулянка з "Брати" Габаритний зображення

29. Ще один рух в космосі і поранений герой виходить з двору на вул. Велика Расночинна, розташований на Петроградському боці. Тут він стрибає в трамвай, що йде на парк.

Кінопрогулянка з "Брати"

30. Це дуже зайняте місце прямо зараз, у порівнянні з фільмом. Можна навігувати, можливо, тільки жовто-червоною будівлею і деревом.

4129853

31. Після загоєння від рани герой познайомиться і починає вафель з дівчиною, яка є водієм цього трамваю.

Кінопрогулянка з "Брати"

32. Вантажний трамвай в попередньому кадрі був проїжджаючи по набережній лейтенанта Шмідта. В даний час рейки розбираються.

Кінопрогулянка з "Брати"

33. Трамвай переходить на інший берег через Анненціаційний міст. На фоні є купол Ісаак.

6833440

34. Сучасний вигляд.

Кінопрогулянка з "Брати" Р

35. Наостанок з усіма бандитів Данила Багров знову надходить до Смоленського цвинтаря, щоб сказати прощати німців.

Кінопрогулянка з "Брати" Р

36.00 Р У фільмі герої сидять перед тим, як говорячи прощадку на лавці, а фон – це брелока мелодія Наутилу – «Брест». Не вдалося дістатися до нас, тільки паркан кладовища залишився.

Кінопрогулянка з "Брати"

37. Наприкінці фільму Багров розповідає про те, що місто стоїть на самому краю води навпроти стріли Василевського острова.

Кінопрогулянка з "Брати"

38. Це закінчує мою плівкову подорож на основі одного з найбільш атмосферних фільмів Санкт-Петербурга. Всі

Кінопрогулянка з "Брати"

Джерело: