Кінопрогулянка з "Брати"

Дуже часто показала фільм «Брати» Олексій Балабанов з Сергієм Бодровим та Віктором Сухоруковим у головній ролі. У той час я ніколи не був до Санкт-Петербурга і сприймав місто виключно з цієї картини з фільму. Осінь, легка сепія плівки ... свого роду Black Dog Petersburg, пофарбована в сірі відтінки без надії, російська нор. Я не збираюся говорити про те, що фільм був гарним або поганим з точки зору сюжету, я дуже зацікавлений в обстановці фільму і міста. Я хотів зв'язатися з цими стінами своїми руками, відчуйте холодне вітер з Нева, пройшовши через ці місця. В цілому головний характер картини для мене не Данила Багров, але Петро себе. Я не знаю, є дивний, незрозумілий романтик.

Отже, в стилі «вас / стала» в місцях фільму «Брати», знятого в 1997 році. Я зробив ще одну річ у моїй списці - Я побував на місцях зйомок фільму «Брати», знайшовши ці кути і сцени.

38 зображень по skydrinker

2,2 км

3. У На самому початку фільму Данила Багров походить від невеликого провінційного міста в Санкт-Петербурзі, до старшого брата. Прогулянка по центру, захоплює місцеву красу і періодично намагається викликати героя Віктора Сухорюкова. У першій картині, як можна побачити - набережна Грібойдовського каналу і Казанського собору. Тут наш характер проходив по вул. Мільйонна, переправляючи Зимовий Гроу біля неї.

4. У Це сучасний вигляд.

5. Умань Продовжуємо по набережній річки Мойка біля музею Пушкіна.

6. Жнівень Взявши деякі автомобілі на набережній, час не змінився багато.

7. Про нас Далі Данила йде до Собору св. Ісака.

8. У Бари однакові.

9. Навігація На Мідному Rider головний герой помітно трохи втратив - він дивиться дивно, як якщо він не знає, куди піти далі.

10. Кінь в осені 2011...

11. Подрібніть пошук і ретельно заморожені, Данила сидить на кам'яній лавці на Троїцькому місті.

12. Я завжди думав, до речі, що це місце від Палацу Embankment – і виявилося, що така ж лавка на Петроградщині. Вимкнено, що герой перейшов на інший банк Нева.

р.

13.00 р. Не вдається знайти свого брата, Данила проводить ніч в мансарді одного з будинків, а вранці зустрічає німецьку, торговельну на ринку Андрія на острові Васильевського. На жаль, ринок повністю перебудований, тому не вдалося знайти точний кут. Ми пропускаємо ці епізоди - Німецька веде героя до Смоленського кладовища на його "візит".

14. Міст над річкою Смоленка і вежами на будинку.

15.00 р. Німецькі народи люблять німецьку мову.

р.

16.00 р. Я не знайшов альтанки. З в'їзду - це на правій стороні в загустках, потрібно пройти 100-200 метрів. Незважаючи на те, що цвинтар відреставрував цей осінній осені, ще є девастація. А сам гурман також відвідає хтось - є пляшки / банки всередині.

17.00 р. В цілому половина фільму знімалася на Василевському острові. Тут, Данила Багров помістив кавказьки, які не хочуть платити за квиток в трамвай. Сама сцена знаходиться на перетині проспекту М. О. та 8-ої лінії.

доб.200

18 років Трамвайні доріжки тепер демонтуються, але церква за фоном стоїть на місці.

р.

19.00 р. Ми рухаємось через центр на вул. Кірочна, 8. Danila намагається знайти Nautilus CD і йде в музичні магазини. Тут в підвалі одночасно був клуб, який належить Олегу Гаркуша від Аукциона.

20. Тепер місце вечірок неформальної молоді практично невідомо - плитка, газон. Магазин все ще здається операційним.

21. Так, Данила все ще знаходить свого брата, який дає йому гроші в оренду приміщення. Герой дивиться на різні варіанти і один з варіантів квартир повертає його на острів Васильевського.

22. Готель розташований на Новосмоленському набережній, недалеко від затоки Фінляндії. До речі, він з'являється у фільмі кілька разів - пізніше на сцені засобливої спроби на характер Сергія Бодрова.

23. Після пошуку житла Данила отримує замовлення від брата, щоб вбити Чечена, який займає ринок. Герой ретельно готує до заходу, вивчає місця відправлення з кримінальної сцени, суконь непристойний одяг.

, Україна

24. Шукаємо місце дуже багато! Аналіз подальших сцен з трамваєм, я думав про Андревський і сатистські ринки, а також Мараксін Двор. І це було прямо поруч з ним, на Сенні. У 2000-х роках повністю перебудовано. На сайті спонтанного базару з'явиться торговий комплекс і закриті магазини. Самий дикий ринок зрушив у квартал. І все ще знайшов кут - на брандмауері будинку No 4 на проспекті Московського.

25. Після зйомки Чечена, Данила бере участь у перегонах через вхідний двір.

368162

26. Цей дворик, який я знайшов, є найбільшим розмиттям в кіно. Ринок знаходиться на одному березі річки Неви та двору на іншому, на Василевському острові! Між ними на карті - майже 3 км.

27. Бланцюги забігають в той же дворик і рани Данила з пістолетом.

28. Так, сам двір знаходиться між Тучковим і Волоховим провулками.

Габаритний зображення

29. Ще один рух в космосі і поранений герой виходить з двору на вул. Велика Расночинна, розташований на Петроградському боці. Тут він стрибає в трамвай, що йде на парк.

30. Це дуже зайняте місце прямо зараз, у порівнянні з фільмом. Можна навігувати, можливо, тільки жовто-червоною будівлею і деревом.

4129853

31. Після загоєння від рани герой познайомиться і починає вафель з дівчиною, яка є водієм цього трамваю.

32. Вантажний трамвай в попередньому кадрі був проїжджаючи по набережній лейтенанта Шмідта. В даний час рейки розбираються.

33. Трамвай переходить на інший берег через Анненціаційний міст. На фоні є купол Ісаак.

6833440

34. Сучасний вигляд.

Р

35. Наостанок з усіма бандитів Данила Багров знову надходить до Смоленського цвинтаря, щоб сказати прощати німців.

Р

36.00 Р У фільмі герої сидять перед тим, як говорячи прощадку на лавці, а фон – це брелока мелодія Наутилу – «Брест». Не вдалося дістатися до нас, тільки паркан кладовища залишився.

37. Наприкінці фільму Багров розповідає про те, що місто стоїть на самому краю води навпроти стріли Василевського острова.

38. Це закінчує мою плівкову подорож на основі одного з найбільш атмосферних фільмів Санкт-Петербурга. Всі

Джерело: