520
Робота в ковалі.
Шановні друзі! Я думаю, що ви хочете бачити, що робота кошмара дійсно є. Після того, як фільми показують жир, неголені, п'яні ковали, які не роблять сорому, або просто майстер всіх угод і здатні обробляти тонну сталі в мечі протягом години.
Ось трохи фото чого робиться і як.
У вас буде фото, будь ласка, не ламайте. Я буду знати, коли я зробив.
1,1 км Починається з 12 квадратів сталі. Нарізається на 8 см. І це зварено разом, щоб сформувати площу.
На фото вже очищені квадрати-бриліант, і не очищені
Інструмент цього бульбування:
03.03.2014 р. Потім закручена труба нарізається на 80 см.
04.03.2014 р. Яєчні яйця, вид профілю.
Фотографії з пізнішого етапу.
р.
05. У Потім 40 квадратів також беруть і нарізають на шматочки 40 і 60 сантиметрів. Для яких зварені квадрати з різних кінців:
06. У Переглянути профіль, після шліфування м'яким абразивним способом.
07. Мар Ми отримаємо готовий дизайнер:
р.
08.03.2014 р. Початок складання:
За допомогою стрижнів ми закріплюємо дизайнера для опалубки і вперед до зварювання.
09.03.2015 р. Детальніше
10. Готовий продукт.
11. Я не маю часу, щоб стріляти, оскільки робота і робота. В результаті після шліфування звару ми отримуємо цю красу:
12. Далі йде обід ... кип'ятять пельмені на ріг в чавунному котлі ... спробували? Температура ріжок становить близько 800 градусів.
Херсон
13.00 р. Після обіду обов'язково зайдіть до роботи. На даний момент стовпи майже готові. Залишилося тільки зробити шпильки вгорі і кульки до них.
Фактично заглушка цієї смуги сталі 40x40 з отвором в центрі. Давайте свердлимо на повороті.
72651
14. Ось що ми отримуємо:
15.00 р. Після шліфування переходимо на вулицю. Зварити трупи в місці:
16.00 р. Зварювалося добре. Спочатку ми захоплюємо, а потім відварюємо.
до 1 2 3 4 5+
17.00 р. Після зварювання, затираємо. І він отримує хороший.
18 років Потім темний несе нас на пряму обробку. Ми кладемо квадрати, ті ж ми робили на початку.
19.00 р. Ми розуміємо, що вони не трахаються підходящим і ми йдемо в jerk off ... в істинному розумінні слова.
20. Зварити, подрібнити. Це як красиво і добре це:-
р.
21 мар Ми подивимося на сніг навколо нас, і ми розуміємо, що відбувається в наших легенях.
р.
22. Сніжний сніг просто чорний. Як лікувати його з взуттям. Порівняння, щоб говорити ...
23. 12 стовпів "живо" Ніяких повітряних кульок.
Кожна таблетка вагою близько 17 кг. Я носила їх 3 величі.
24. Далі приходять кулі ... Візьміть сталеву трубу діаметром 40 мм.
25. За допомогою п'яти речей, що називається Vulcanite ...
р.
26. Наріжте невеликими заготовками довжиною 40 мм. Для ваги я взяв картину з подушкою гумки ... нічого не було в руці.
Р
27. Нарізання такої товстої труби займає багато часу, і багато тепла виділяється.
Я не можу проти цього, я зробив це все...
Стовбурені заготовки в снігу.
28. За допомогою роги заготовки нагріваються до 800 градусів.
Photik не тягнути ... grit для качка-wo.
29. Виявляється гельські кеги смерті ... вона буде падати на ногу і все, без ноги. Загорає в секунду.
30. Потім, під пресом, вони пригнічують до стану кульок.
3250Р. 3700Р.
31. На жаль, подальший процес не був знятий через наявність шва і аурал-анальний режим роботи.
Далі я кажу, що потім кульки обробляються, отвори просвердлюються в них. Зрізається різьблення. І прикріплюються до стовпів за допомогою шпильки. А потім вони змащені чорними.
Для місця цього фото нашої попередньої роботи. Плетений паркан. Всі чавунні та сталеві.
П/с й
А ось ще одна картина: наш магазин.
доб. 114
Джерело:
Ось трохи фото чого робиться і як.
У вас буде фото, будь ласка, не ламайте. Я буду знати, коли я зробив.
1,1 км Починається з 12 квадратів сталі. Нарізається на 8 см. І це зварено разом, щоб сформувати площу.
На фото вже очищені квадрати-бриліант, і не очищені
Інструмент цього бульбування:
03.03.2014 р. Потім закручена труба нарізається на 80 см.
04.03.2014 р. Яєчні яйця, вид профілю.
Фотографії з пізнішого етапу.
р.
05. У Потім 40 квадратів також беруть і нарізають на шматочки 40 і 60 сантиметрів. Для яких зварені квадрати з різних кінців:
06. У Переглянути профіль, після шліфування м'яким абразивним способом.
07. Мар Ми отримаємо готовий дизайнер:
р.
08.03.2014 р. Початок складання:
За допомогою стрижнів ми закріплюємо дизайнера для опалубки і вперед до зварювання.
09.03.2015 р. Детальніше
10. Готовий продукт.
11. Я не маю часу, щоб стріляти, оскільки робота і робота. В результаті після шліфування звару ми отримуємо цю красу:
12. Далі йде обід ... кип'ятять пельмені на ріг в чавунному котлі ... спробували? Температура ріжок становить близько 800 градусів.
Херсон
13.00 р. Після обіду обов'язково зайдіть до роботи. На даний момент стовпи майже готові. Залишилося тільки зробити шпильки вгорі і кульки до них.
Фактично заглушка цієї смуги сталі 40x40 з отвором в центрі. Давайте свердлимо на повороті.
72651
14. Ось що ми отримуємо:
15.00 р. Після шліфування переходимо на вулицю. Зварити трупи в місці:
16.00 р. Зварювалося добре. Спочатку ми захоплюємо, а потім відварюємо.
до 1 2 3 4 5+
17.00 р. Після зварювання, затираємо. І він отримує хороший.
18 років Потім темний несе нас на пряму обробку. Ми кладемо квадрати, ті ж ми робили на початку.
19.00 р. Ми розуміємо, що вони не трахаються підходящим і ми йдемо в jerk off ... в істинному розумінні слова.
20. Зварити, подрібнити. Це як красиво і добре це:-
р.
21 мар Ми подивимося на сніг навколо нас, і ми розуміємо, що відбувається в наших легенях.
р.
22. Сніжний сніг просто чорний. Як лікувати його з взуттям. Порівняння, щоб говорити ...
23. 12 стовпів "живо" Ніяких повітряних кульок.
Кожна таблетка вагою близько 17 кг. Я носила їх 3 величі.
24. Далі приходять кулі ... Візьміть сталеву трубу діаметром 40 мм.
25. За допомогою п'яти речей, що називається Vulcanite ...
р.
26. Наріжте невеликими заготовками довжиною 40 мм. Для ваги я взяв картину з подушкою гумки ... нічого не було в руці.
Р
27. Нарізання такої товстої труби займає багато часу, і багато тепла виділяється.
Я не можу проти цього, я зробив це все...
Стовбурені заготовки в снігу.
28. За допомогою роги заготовки нагріваються до 800 градусів.
Photik не тягнути ... grit для качка-wo.
29. Виявляється гельські кеги смерті ... вона буде падати на ногу і все, без ноги. Загорає в секунду.
30. Потім, під пресом, вони пригнічують до стану кульок.
3250Р. 3700Р.
31. На жаль, подальший процес не був знятий через наявність шва і аурал-анальний режим роботи.
Далі я кажу, що потім кульки обробляються, отвори просвердлюються в них. Зрізається різьблення. І прикріплюються до стовпів за допомогою шпильки. А потім вони змащені чорними.
Для місця цього фото нашої попередньої роботи. Плетений паркан. Всі чавунні та сталеві.
П/с й
А ось ще одна картина: наш магазин.
доб. 114
Джерело: