Як сир Adyghe виготовлений

через Macos
Не всі в нашій країні знають, де Айгеа є. Адигхе сир відомий і любив навіть географією. І звичайно ж, прийшовши до республіки, я просто не можу допомогти, але відвідати сирну завод.

1,1 км На ринку Майкопі стартував все. Придбавши пару поросят сиру, я почав запитати ведучих, де сир зроблений в республікі.
- "Набагато місць, але більшість всіх в с. Донуківська."
Там я пішов, пам'ятаю, що на пакеті сирної гілочки, яку я купив назад в Москву, і насправді було поселення з цією назвою.

599368р.

2,2 км Село не відрізняється від сотні інших, і якщо ви просто приїдете за нею, ви ніколи не здогадуєте, що це село є столицею сироваріння Adyghe. На невеликому ринку я вирішив попросити місцевих бабусях, де працює сирна фабрика.

до Скрізь, мед. Але хто тебе розповість? Секрет. Ви можете шукати багатих.

Усвідомляючи, що не можна варити сир з бабусям, я звернувся до чоловіка, який поїхав до площі на ГАЗель з цукеркими.

- Так, вони роблять багато речей. Але майже кожен робить це незаконно або просто боїться перевірок, сирний бізнес тут не кислий. Єдині, які залишаються поплавкою, є великі заводи, є лише кілька з них в республікі, і є тільки одна в цій області, в сусідньому селі Гігінська.

Але ви не можете потрапити на завод, адже все дуже суворе і секретне. Виробництво ділиться на зони, а працівник однієї зони не має права на дим. І що ці зони майже не підігнуті дротові огорожі - це те, що випадкового незнайомця ім. Олексія.

Ну, я бачив, що у вас є московські номери, ви, ймовірно, не з поліції. Послухайте мене, мій брат зробив сир, так що я можу назвати його і попросити його. Але пам'ятайте, це довгий процес, він займає цілий день. Ви готові чекати? ?

Заради сиру я був готовий зробити все, тому я обмінявся телефонами з Alexei, і просто в разі, якщо я вирішив спробувати зламати через секретний завод для виробництва сиру Adyghe.

Р

3. У Через те, що я вже в селі Гіагінська, і через годину я вже прокоментував сирне виробництво. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

4. У По суті, всі секрети приховані за цими ватами двері. З магазину, де доставляється молоко корова, сироватка подається через трубопровод, що складається з пастеризованого молока, деяких добавок і солі.

5. Умань Працівники майстер-класу набирають цю речовину в дует.

760 р.

6. Жнівень Ще половина рідини, але не так багато, щоб «запустити» через отвори відра.

7. Про нас Потім зливається зайва вода.

8. У Сирна маса посипається сіллю.

578965 Габаритний зображення

9. Навігація І зняти «сухий» на спеціальних стійках.

р.

10. Після чверті години сир необхідно перевертати і залишити на стійках ще 15 хвилин.

р.

11.

12.

13.00 р. Я був дуже радий цими барвистими відроми!

14. Після того, як сир заморожений і охолоджується, його відправляють в магазин упаковки, а відро - до миття.

_ Дивина 2014

15.00 р.

16.00 р. Тут сирні голови нарізають на чотири частини.

17.00 р.

18 років Ручна упаковка.

р.

19.00 р. Спеціальна машина видаляє повітря з мішків і ущільнює їх.

20. Визначені пакети сиру Adyghe.

21. А потім їх зважують і кладуть її в коробки. Сир Adyghe готовий надсилати в магазин

Габаритний зображення

22. Я не люблю цей сир, здається мені. Я пішов в інший магазин поруч з дверима.

23. Це називається майстерням сулугуні, хоча вони роблять тут не тільки це, але і всілякі інші копчені сири: chechil, pigtail. Багато також називають ці сири Адигхе, але насправді вони не: «реальний» Адигхе, що ми побачили в попередньому номері: круглий, свіжий, майже сирний, сир.

24. Але копчений сир просто мрія! Побачимо в тиші, як це зроблено. Технологія схожа на виробництво Adyghe, а фотографії досить візуальні.

25.

83218918

26.

27.

28.

29.

30. курець

31.

р.

32.

р.

33.

84628318

34.

35. Процес пакування дуже простий.

36.00 Р

Зареєструватися

37. Єдине, що я не можу зрозуміти, чому є такі невеликі порції?

Джерело: