Говорячи про фрібі.

Я дивився на цю тему і думав про це. Багато росіяни вірять, що любити фріє притаманне тільки їм, росіянам. Я кажу ні. Крім того, російська любов до безкоштовних луків (за своїми скромними спостереженнями) нагадує казку: добре, не виявилося, щоб захопити щось для нічого, тому ебать його! Не доля, як кажуть вони.
Жива в Європі, я помітив одну функцію в місцях: вони потішають і потішають над личинкою, мачать, ретельно. Як вони сплачуються за це давно.
Зараз багато росіян і європейських читачів атакують мене, кажучи, що люди різні скрізь!
І люди трахаються всюди!
Я не задуха. В кінці я описую свої особисті спостереження тут, і ви також можете написати коментарі нижче.

В цілому німці мають одну народну амуніцію «Маіслабиринт», що означає Кукурудзяний лабіринт. Суть проста - фермер вирощує кукурудзу для своїх потреб, вирощується кукурудза, фермер пересуває в загустках, формуючи кукурудзу. Тоді висить відповідний знак на в'їзді і за невелику плату запускає сім'ї з дітьми «мандр». Також, діти цікаві та дорослі. Це гарна ідея.

Так, безкоштовно. Подзвонити мені один раз і пропозиції, щоб заробити гроші. Як? Дуже просто!
Адміністрація сусіднього селища вирішила влаштувати масу з інтересами. Під час відпустки вертоліт летить над кукурудзою і скидає мішки з «золотою». Ви знайдете сумку, візьміть його до основного намету з журі і ви отримаєте оплату 100 євро. В'їзд забрав стільки, скільки 10 євро, але це биксит, адже друг і я загартував на російських іграх на Зарниці і не складно знайти вичерпані сумки (хоча тільки в сни). Кошти, які місяців були щільно і таким чином заробітку, прийшли в руки.

Ми одягалися святково, я все ж відчував з якоїсь причини. Хоча я покажу вам всю правду: ймовірно, кожен з нас сподівається, що тоді, коли ми приносили п'ять або шість пакетів золота до журі, ми будемо інтерв'ю і з нами, і з цієї нагоди переможець не може мати гарного вигляду.
В короткий час вони почали і турбіни вертольота, стоячи ще пару сотень метрів, порощені. Він почав плавно підніматися, і ми, чоловік сто золоті копачі, подивився після нього.
Я не буду лежати, якщо я сказав, що в той момент я думав, що сумки не повинні бути знайдені - вони не повинні бути дозволені до падіння! Я бачу мій друг думав те ж саме.

І так мішки тушковані... Я ніколи не мав грошей на мене так легко! Це трахнув почуття, я кажу вам.
Так я стояти там, я шукаю і я розумію, що я не потрібно рухатися, мішок летить прямо в руки. Посміхаючись радісно, я протягував свої кінцівки до Халява! До нього залишилося менше 3-4 метрів, так як відчував удар. Хтось невідомий сили захопив волосся і, болісно витягуючи, кинув мене біля. Я впав, і сила на обличчі жиру німецька жінка стрибала в моє місце. Я був плутаний, я був дискурований, я буду сказати більше - я ебать! Я думав, але не було часу вступити до дебатів, і я кинувся в інші сумки, які засихають мирно в повітрі. Коли наступна трофія була сьомою, я відчував когось, що застрягла ноги. Не збираю очі з мішка, я подрібнила під ноги однією рукою. Маленький щиток приглушений на ногах і спробував принести мене до землі з цілим тілом. Я відчув, як я був в страшному зомбі кіно, в якому я граю провідну роль жертви. Моя популярність як героя фільму була перервана наметом маленької людини, яка, скориставшись моїм бездопоможливістю, боляче спитав мене в грудях і набридла сумка безпосередньо з рук. Я впав знову, прямо на хлопчика, але він швидко стрибнув і людина швидко зникла в Мазе. «Зроби!» Я помітив на них, але чому? Тоді з'явився друг шахти, а з його появи я зрозумів, що він також був в зоні падіння однієї з мішків. Ми коротко обмінялися парою непристойних фраз і вирішили не ловити (не довше знайти, але ловити, bleat!) принаймні ONE сумка. Алас! Доцени, сотні спеціально навчених дітей, старих людей, великогабаритних і великогабаритних чоловіків знизили нас на землю, побили нас на спині, подряпинили обличчя і, захопивши золото, зникли в наметі з журі.

Під час протирання і протирання синців ми вийшли з ладу і підвели підсумки:
1,1 км Він був трахнув вгору.
2,2 км Він був трахнув вгору.
3. У Я втратив ключі будинку.

Не знайдено ніяких аргументів, ми отримали в машині і продовжили мовчати весь шлях. Тепер ми пам'ятаємо все з сміхом, але ніколи не знову відвідуємо події з феєрверками.

ЧОМУ: Ось така коротка історія про фріє і ставлення до неї серед різних народів. По дорозі це не ізольований випадок, коли німці боролися перед очима безкоштовно, але я, як описано вище, знову не займався, що я хочу.
Занурення мене, якщо ви можете стати моїм, особливо комами.
TIZZZ: Фото не шахта, просто представляти масштаби трагедії, щоб говорити.

й

Джерело: