Я не знаю, якщо на планеті є більш гарне і безтурботне місце, але острів Балі вийшов, щоб бути дійсно красивим перловим в намисто еквататора – Індонезія. 20 зображень.
711291
Індійський океан теплий і спокійний. піщаний пляж в зайнятому місці міста майже порожній.
р.
Ранок починається в басейні. Екваторіальний сон здається стрибати з горизонту і відразу з'являється вгорі, тому, ледь відкидається, ви можете піти на сонці.
Вулиця зайнята. За парканом знаходиться океан. Я бачу білку. Вона не боїться нічого на всіх. На фото уважний читач побачить його.
р.
Сувеніри всюди.
На острові кожен село займається тільки своєю властивою торгівлею: деякі зрізані каменем, іншими по дереву - і я пізніше виготовляю один з дерев'яних шедеврів ... черепа різьблення ... Я бачив село художників: малюнок картин розмір всієї стіни до волосся. Я не намагаюся описати його словами, якщо навіть фотографія не може передати всю красу. У мене є те, що кожен розуміє.
вул. Балі.
7353068р.
Моя готельна кімната мала другий двері в сад, який був гальваним через потік золотих риб. Коли ви кладете руку вниз, риба почала кусити вас обережно. У саду були доріжки серед дерев, освітлення знизу ... нічна прогулянка через неї була еквівалентна потрапити в казку. Увечері я фотографував великі шахи в цьому саду.
Храм оточений широким тілом води з великою кількістю в яких рибним тампоном. Частина площі храму була закрита на громадськість, але ви можете побачити через низький паркан. Це частина, яку я пропоную вашій увазі.
р.
Дуже дорогий вид кави виготовлений з підстилу спеціальних тварин, які раніше були обсмажені кавовими квасолями. Перед тим як купити цю каву, екскурсію подається, де можна подивитися на них, покажуть про процес і дайте їм смак. Це просто треки. Шукаєте кісточки з тваринами, можна поїсти і мусити з дегустацією напоїв не цікаво. Ви повинні спробувати це. І я не ламав довго. Кава, до речі.
Ми пішли в океан. Я повернувся і застрягнув цю платформу, клацнув понад мільйон років хвилями в променях встановлення сонця. Тексти пісень, а це означає: Поведінка мене, картина не передає сторіччя відчуттів.
На океані ми побачили цікава статуя найбільшого архітектора - Матері природи.
І він був коронований храмом, який я фотографував потоп у променях обстановки сонця.
Без того ж місця було видалено океан. Неважливо, скільки ви фотографуєте, це завжди відрізняється. І південне сонце буквально виведене над горизонтом, як розтоплення олії. І були береги, що збіглися з крабами.
Новий день в Балі. Я знову вражений нічною ходьбою через казковий сад з мугом ясминового чаю. Я фотографую задні двері мого номера.
А басейн знову. Це ціле місто, не навіть камера.
Джерело: