Як створюються круїзні кораблі

Спостереження величезних круїзних суден в портах, я довго заданий, як можна побудувати таку машину. Учора я запросив відвідати тільки таку верфі німецького міста Папенбург, розташованого на півночі країни, MEYER WERFT. Заснована в 1795 році, це шосте покоління сімейства Meyer, що володіє ним. В даний час є два кораблі в експлуатації: Дісней Фантазія та AIDAmar.

1,1 км Док всередині, довжиною 500 метрів. 11 лютого 2011 року вже в 99,9% готовності і буде розпочато 9 січня і доставлено в море 28 січня. Розміри цього плаваючого каюта вражає, довжина більш ніж трьох футбольних полів становить 339.5 метрів, 1,250 кабіни буде вмістити 4000 пасажирів. Вартість 650 млн євро і всього за 11 місяців!

2. вид на одну з двох док

3. У На жаль, судно не допускається проходу, мені довелося знімати через скло.

4. У

5. Умань Три тижні тому, тут був акт сабота, деякі ідіот відкрив пожежний клапан і вода заливають готові розкішні кабіни на декількох поверхах, довелося терміново далеко все, пошкодити кілька мільйонів євро і справу передано до прокуратури. Не буде легко знайти, суднобудівний завод використовує 2,500 людей.

6. Жнівень Водна гірка, прозора частина протруює над боком лайнера і «шай» над морем на висоті 40 метрів

381474

7. типова кабіна одного з таких лайнерів

8. У Ось другий лайнер AIDAmar, трохи менший за розмірами "тільки" довжиною 252 метрів і розрахований на 2200 пасажирів.

9. Навігація Останні фотографії AIDAmar

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное