Шанхай - Гонконг

Тут буде багато зображень і ще більше тексту.

Вчора я повернувся з Гонконгу і вирішив писати мій перший пост тут. В домашніх умовах інтернет зламав, тому тепер я в інтернет-кафе. Тут я не вдалося поставити кириличний алфавіт, тому я повинен писати в транслітераті, а потім перевести в російську - для граматичних помилок я апологізую заздалегідь.

Для початку Гонконгу є спеціальною областю в PRC з власними законами, валютою, звичаями та правою рукою. Це не заважає їй, що залишилися невіддільною частиною Китаю разом з Тайваню, Тибетом та Макао. Китай буде чекати до 2047 р., коли 50 років даних про адаптацію під програмою «одна країна, два системи», а потім регіон стане регулярним міським оргом в провінції Гуандун.

Оригінальна назва цієї області в офіційній китайській мові Гонконг, але в локальному діалекті однакові символи 2 читаються як Hyongkong. Гонконг був відомий як его через помилку, пов'язані з проблемами адаптації імені спочатку на англійську, а пізніше на інші мови.

Січень. Я ще в Шанхаї. Не дуже холодно тут +4C. Відправлення в одну годину. Неподалік від аеропорту. Це мій подвір'я.

Шанхай - Гонконг

Стоп прямо поза будиночком. Зазвичай автобуси повні, але в цей час немає багато людей. Майн прийшов практично відразу. У невеликих містах немає провідників в автобусах - водій приймає подорож. Також є провідник на багато автобусів. Має місце і невеликий стіл з дистанційним керуванням. Це диригент, який заряджає подорож, відкриває двері і грає музику. Каюта досить чиста, є урна.
Стопи оголошуються і написані на 2 мовах (Китайська та англійська). Іноді це дуже актуально - навіть на гідній відстані від центру в житлових приміщеннях можна часто зустріти іноземці.

Шанхай - Гонконг

У Шанхаї пасажири громадського транспорту не пололюють або хворі. Навіть якщо приїжджає порожня автобуса, більшість людей збираються перерву в там, демонтаж все на своєму шляху.

Шанхай - Гонконг

За 20 хвилин до станції метро Чжанцзян.

Шанхай - Гонконг

Я не можу сказати, що Шанхайський метро є найбільшим у світі, але це зроблено досить грамотно. Наприклад, 2-а лінія з'єднує 2 міжнародні аеропорти і швидкісний залізничний вокзал. Тому не варто приймати таксі протягом дня. Підсумок коштує дешевше і швидше.

Шанхай - Гонконг

Більшість станцій мають дуже скромну монотонну обробку. Все чудово виглядає. Станції підтримують чистоту білизни, але все ж є гірчиці, їсти, які відкидають сміття безпосередньо на підлогу, незважаючи на наявність великої кількості глибоких урнів.

Підпишіться на нашу розсилку.

Шанхай - Гонконг

Сприяє термальному. Купити квиток на одну подорож, необхідно спочатку мати монети з вами, так як банкноти не приймаються всюди. Перша кінцева станція. Тут гілки не мають імен - вони нумеровані і кольорові. Я повинен йти на другу зелену лінію.

Шанхай - Гонконг

Звичайно, можна перейти на англійську мову (алетон у верхньому правому куті).
Під ним говорить, що тільки монети приймаються, і що я на станції Чжанцзян.

Шанхай - Гонконг

Клацніть внизу номеру відділення, на моніторі з'являється список станцій. Виберіть "Hongqiao Airport Terminal 2" і див. вартість.

6 юань становить близько 30 рублів ... від 160 юань (800 рублів) по таксі. Але якщо ніч і багато багажу - то немає вибору.

Натискання дна правої екстремальної кнопки "платити" попросить пластикову картку. Але мені не зробити - у мене є прохід (також пластикова карта, на якій потрібно тільки поповнити рахунок).

Шанхай - Гонконг

Шанхайська туристична картка. Вона може платити практично будь-яку подорож - автобус, метро, таксі і навіть купити квитки на поїзд і т.д. Дуже зручно.

Головне, щоб пам'ятати останні цифри приміщення, тому що його легко втратити на автобусі, коли ви даєте його провіднику, а потім кожен з палі залишає самостійно. Дівчата майже завжди мають темно-рожеві картки.

Шанхай - Гонконг

Перевірка безпеки необхідно перед отриманням поїздів. В цілому, ніхто не змусить вас поставити папку або рюкзак в сканері, але великі сумки змушені.

В цілому наявність такої події неприпустимо заспокоїти.

Шанхай - Гонконг

Прикріплюємо картку до сканера на турнікеті, можна побачити баланс коштів. Мінімальна вартість - 3 юань (15 рублів), більш залежить від відстані.

Шанхай - Гонконг

Кожна станція має пасажирський сервісний центр. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Відповідаючи на будь-які питання, до вулиць, на яких йде станція.

Шанхай - Гонконг р.

Я чекав поїзда. Не треба чекати довго. Достатньо досить багато людей. Це був понеділок, робочий день. Пройшла головна хвиля.

Шанхай - Гонконг

Розмітка метро виглядає так. Не дивлячись на те, що "старий" прозорий - спочатку випускає зовнішній вигляд, а потім йде в себе. .90% людей, зайдіть в машину другий після відкриття дверей (або ці речі в автомобілях називаються по-різному?). Коли ви йдете іноді, ви повинні підштовхувати плечі.

Шанхай - Гонконг

Автомобілі дуже чисті. Вони дуже зручні для всіх видів бджіл.
Я пам'ятаю один раз водіння, і хлопець crawls до мене в 5 точку ... добре, я думаю, що він не може йти ... дав йому пакет просто купили тенденції ... через пару днів пізніше я бачу його на його два на McDonald's ... добре, я був... з тих, хто просить гроші не давати.
Іноді люди ходять на автомобілі - співають або грають флейти. Не поганий! Чому не платити за таланти та зусилля?

Шанхай - Гонконг

Поблизу дороги всі сидіння зайняті. Ось коли дитина знизився і сіла. Його мати не встигнути. Хлопець поруч зі мною, граючи планшет. Він був схожий на цей спосіб і він був перегляд. Я сіла по вулиці і напис на шику китайську пухову куртку зробив мені ностальгію.

3610Р. 4200Р.

Типовий малюнок метро. Зверніть увагу, що лавки кріпляться в одному зеленому кольорі. Наприклад, на 6-му рядку інтер'єр автомобіля виконаний в рожевих тонах.

499 р.

Список станцій в машині виглядає так. Під китайським іменем написано транскрипція на латинській мові, що відповідає вимовам в державній китайській мові.

Шанхай - Гонконг

За 40 хвилин приїжджаємо в другий термінал аеропорту. Станція виходить безпосередньо в загальний корпус станції і аеропорту. Дуже зручно.

Шанхай - Гонконг

Чи знаєте ви, чи живете метро на звичайних людей? Застосувати карту на виході... Ні, я не думаю! Навіть 1 юан заготувати

Шанхай - Гонконг

Це те, що станція схожа на поверхню.

Шанхай - Гонконг

І це вид цієї зали з ескалатора.

Шанхай - Гонконг

Після стоянки я входжу в термінал. У зв'язку з особливостями роботи дуже часто доводиться використовувати станцію і аеропорт ... так що я знаю все тут. Це другий поверх. Першим є зал прильоту. Я повинен піти в зал вильоту 3rd.

Шанхай - Гонконг

Попередньо викуплені в інтернет-дошках можна отримати, а потім отримати перевірку від представництва авіакомпаній (разом це перетворюється в реальну проблему, тому краще прибути в аеропорт близько години до вильоту ... просто в разі). На фото - тільки невелика частина терміналу. На передній фоні видно невеликі термінали - ви також можете придбати придбаний квиток.

2017404

Він плавно пішов. Я отримав чек і квиток швидко. Якщо ви помітили - точка прибуття - місто Шеньчжень. ... ????????????????????? Чи ми їдемо в Гонконг? Справа в тому, що Шеньчжень насправді є супутниковим містом Гонконгу, але вартість квитка часто варіюється значно. Ми обрали дешевий спосіб.

Особлива ситуація про квитки в Китаї. У зв'язку з населенням ( населення 2 провінції легко перевищило населення Росії), все повинно бути придбане заздалегідь, або, ймовірно, перекласти подорож, або замість 6 годин у комфортному експрес-тренуванні, провести 14 годин, що стоять на загальному автомобілі звичайного поїзда. Квитки на поїзд обмежені не раніше ніж за 10 днів до вильоту. Літак необмежена.

Шанхай - Гонконг

Перед реєстрацією ще раз. Я прийшов до KFC для закуски. Цей лоток коштує 32 юань (160 рублів). Навігація Я буду замовити щось схоже в Гонконг і порівняти ціни.

Шанхай - Гонконг

Перед тим як потрапити в номер очікування, необхідний особистий пошук. Зміст кишень витягуються і пропускаються через сканер. Куртки змушені знімати. Мобільні телефони, камери та інші електронні пристрої змушені перетворювати, щоб переконатися, що це таке. Проходячи через каркас, а потім пошук з ручним металодетектором і розтиранням своїми руками ... особливо коли це робиться прикордонною дівчиною ...

Також варто відзначити великі прозорі урни для запальників. Я не встигнути взяти картину. По-іншому з'являться світліше. У 2008 році я купив мій батько більш легкою в Росії за 700 доларів США ... такий мус був виведений при скануванні ... навіть той факт, що підлоговий мішок був наповнений Китаєм, також не дешева горілка не приділила уваги. Я мав дати вам дорогий подарунок.

Шанхай - Гонконг р.

Номер очікування виглядає таким чином. Дуже довго і багато магазинів.

Як ехо з нового року, дерево. У Китаї це свято практично не відсвяткував. нормальний робочий день. В рамках весняного фестивалю (Китайський Новий рік). Цього разу дія починається з 20 січня.

Шанхай - Гонконг

Про нас Але ці туалети не соромляться показати. Постійно зберігають чистоту і створює відчуття, що він очищається, ніж в самому терміналі. До речі, унітаз сусідніх станцій не поступаються в чистоті.

3250Р. 3700Р.

Ви також можете зареєструватися тут. Швидкість не так хороша, але можна піднятися і пропустити хвилин очікування.

2006–2017 ООО «Нова пошта»

У зв'язку з особливостями локального інтернету заборонені окремі сайти. Чому я повинен бути сумним? У Північній Кореї більшість потенційних користувачів знають тільки про Інтернет від міських легенд.

Шанхай - Гонконг

Перед тим як зареєструватися, телефон практично сідає. Ви можете перезавантажити його тут. Не вистачає наших розеток і навіть ...

Шанхай - Гонконг

USB роз'єм.

Шанхай - Гонконг

Все добре працює і є безкоштовним Wi-Fi.

До речі, телефон HTC Incredible S з корпусом і флеш-накопичувачом на 8 ГБ тут коштує трохи більше 10 тис. рублів.

Шанхай - Гонконг

Я буду повертатися в Шеньчжені в 2.5 години. Ось +19 С. Перше, що для обміну грошей. Я тримую кілька сотень юань, і що на фото перетворюється...

Шанхай - Гонконг

Абсолютно! Гонконгські долари. Для 1 юань дайте 1,2 долари (далі за доларом буде доступний у вигляді Гонконгського долара). У материку Китай максимальна деномінація замітки становить 100, а в Гонконгу 1000. Крім того, питання Юна управляється одним банком Китаю, і різними банками Гонконгу займаються видачі різних деномінацій долара (наприклад, $ 1,000 виробляється спільно з Шанхайським банком).

Шанхай - Гонконг

Ви можете дістатися до Гонконгу кількома способами. Найлегше, щоб зробити автобус безпосередньо з аеропорту. Ціна 120 юань (600 рублів) і йде за годину і на півгодини.

Гонконг можна розділити на 3 частини. Шматочок материка (Гаулунський р-н і нові території - Самгай), безпосередньо острів Хайонгконду і група островів, де знаходиться аеропорт.

Я візьміть цей квиток до Гаулу.

Шанхай - Гонконг

Це кордон. Відсутня реєстрація та відсутність особистого пошуку.

Шанхай - Гонконг

Лінія досить тверда. Рух здійснюється як спосіб. Багато Гонконг У Румунії готуються домовленості з материкової частини Китаю та навпаки, а також багато школярів, які переходять в школу по одному з кордонів.
Після проходження кордону, вони дошкільлися автобусом (прочитати інший з правою кнопкою миші) і продовжували їх шлях. Акумулятор на фото був відмерлий потім.

Прибуваючи на місці, я орендувала номер, відпочивала, перезаряджається камера і пішла на прогулянку по набережній - бухта між Гаулунським районом і Острів Хайонгконда.

Шанхай - Гонконг

Коли ви бачите це, перш за все, ви запитуєте: «Як ваш місто підготуватися до Нового року? й

Шанхай - Гонконг

Я збираюся з невеликого міста з населенням 300 000... звичайно, коли я вперше бачив цей вид, я кинув мій дах! Я бачив його на телевізорі і в кіно, перш ніж, але подивіться, що це жити є різною.

Шанхай - Гонконг

У Шанхаї також є набережна, але вона набагато коротша і є річка і не бухта, тому ефект не такий же, хоча він також красивий.
Неважливо, що час дня він переповнений.

В цілому, так як ця дівчина сидить, вона неможлива, але якщо потрібно, то можна.

Шанхай - Гонконг

Після прогулянку до кімнати ... так це можна назвати дуже великими розтягами, але за 200 доларів на ніч і не потрібно іншого. Найголовніший плюс - половина хвилини від метро, 5 хвилин від набережної і безкоштовного інтернету... добре, звісно, нормальне інтернет без заборон.

Фото показує загальний пуповин.

Шанхай - Гонконг

Це те, що він виглядає, коли ви вводите. Без вікон. Ну, щоб бути чесним, більшість відвідувачів невибагливі ... кімната потрібна, щоб кинути речі і витрачати ніч ... Ми приїхали до постійного проживання, згодні - нам потрібна комфорт і комфорт! І якщо за пару днів - і такий ячмінь з'явиться!

Шанхай - Гонконг

Занадто невеликий туалет, і навіть поєднується з душовою кабіною. Якщо ви намагаєтеся важко, ви навіть можете прийняти цей душ ... Я, з огляду на мої значні розміри, не отримав добре з душовою ... але я промив голову ...

Шанхай - Гонконг

Ліжко. М'який і комфортний. У куті на підставці над телевізором, а також розетками motley дозволяють вам закріпити телефон і фото. Все це перетворює цей шикарний номер в своєрідний будинок головного героя від гри GTA, після повернення, до якого відновлюється захисна смуга і ніхто не досягає вас.

Шанхай - Гонконг

Джерело: http://