Виходячи з вантажівок.

Кожен знає і пам'ятає дивовижних російських телевізійних серіалів вантажівок у 2001 році і його однаково примітивний стік, довгогайлери 2 в 2004 році. Незабаром третя частина буде випущена на екранах, але зараз ми не будемо говорити про це. Я думаю, що це серія є одним з кращих в вітчизняному кіно, і в той час він надихнув багато хлопців, щоб зацікавити автомобілі, вантажівки, і складне життя вантажівок. Він надихнув мене і я зараз, насправді. Основні персонажі серії приводу автомобіля KAMAZ. Я вирішив моделювати ці моделі на комп'ютері. Як ви модель? Програма для 3D моделювання будівель - Google SketchUp називається. На жаль, не всі це, але це не проблема. Ідея моделей можна отримати з скріншотів, які я постаю тут. Ну, ті, хто має цю програму, ви можете знайти їх на офіційному сайті SketchUp, де я завантажив їх кілька тижнів тому (тобто якщо не Bayan). Першим був KAMAZ 54115, але ми почнемо з KAMAZ 5460 від другого сезону, так як я люблю.

Тут будуть 40 фотографії.

1,1 км Загальний вигляд Kamaz 5460

2,2 км Він передній.

Це те, що він схожий ззаду:

р.

Вихлопна труба, яка щільно прилягає до кабіни

Двері, з серійним числом моделі, трохи помітний інтер'єр кабіни, над яким я не занурився.

р.

Пластиковий візор. Чому він не був виготовлений на колір всього автомобіля не зрозуміло

Бампер. Як Сашка сказав в самому першому епізоді другого сезону "Це не бампер, це залізниця!" Середня пам'ять Galkin ...

Наш улюблений Ingosstroy

І це сита на передній частині є Euro 3 значка для чистої витяжки. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це виглядає більше, ніж пекл.

Паливний бак

536103

Самі життєвозні трактори. Ви можете побачити задню підвіску на потужних гідравлічних циліндрах.

Добре, це всі види механізмів, які приходять з вихлопною системою. Я не дуже сильний з точки зору, шкода.

Походимо до причепа. Напівпричіп NEFAZ 93341

Трейлер тривісний, 2 колеса на кожній осі

Це імітація шнура, який зв'язує тар на вантажівці.

Крок назад до трактора. З старбордової сторони кабіни можна побачити запасне колесо, два контейнери для інструментів, взуття, сідла і три циліндри (Я не знаю, що вони були для того, щоб модель була за кресленнями і фотографіями)

Автомобіль також має ящик для інструментів.

Я насправді не робив кабіни всередині, я покажу вам рульове колесо.

Але я зробив мій кращий на дисках. Це як передній диск коліс. Колеса на інших колесах виготовляються в образі і схожості цього.

І, нарешті, знову, весь Камаз зверху: (біла смуга на вантажівці не є недоліком, вона дійсно присутня в плівці)

Ми йдемо в Камаз з першої частини - 54115. Це було зроблено спочатку, тому в ньому трохи більше неточностей, ніж в Kamaz 5460.

Загальний вигляд:

Бампер. Менше, ніж 5460, але це особливість самого автомобіля.

Передній перегляд

Ми піднімаємо вище. На даху я тут - виготовлений силует.

Передній ярмарок, це не на другому Камазі.

Двері, серійний номер: 54115

Вихлопна труба. Маса нетто 5460.

р.

Паливний бак

Р

Колісна формула трактора 6 х 4. Ви також можете побачити запас, контейнер для речей, і всі однакові циліндри.

З болтом навпіл виготовляють дисковий стандарт KAMAZ: п'ятикутний вузол, закріплюється болтами.

Назад кадру

У кокпіті - рульове колесо пана, виконане більш грубо, ніж в камазі з другого сезону

Трактор обладнаний причіпом NEFAZ - 9334 - 10

Трейлер двовісний, коліс 4 на кожному вісь

Коробка на вантажівці, а також камаз 5460

«Ноги» підтримують причіп при відсутності трактора

Це замки, які закріплюють ремені, які утримують тар. На кожній стороні є три.

Все тут.

І вище.

р.

Дуже дякую. Коли з'явилася 3-я частина вантажівок, я зроблю третій Камаз.

Джерело: