Створення парапанського медальйону

Привіт, кожен! Як хобі я хочу показати вам одну з останніх творів. Дружини паризького клубу попросили зробити їх різними прикрасами на фестивалі. Як тест, вибір впав на плоску підвіску медальйон, і я тепер покажу вам, як це зробити.
Майже всі інструменти, які використовуються тут, повинні мати в будинку, або бути в змозі зробити їх самостійно! Ось ми йдемо.

Основна тема стане знаком Біогазарду - біологічна небезпека. Матеріал мідь. Отже, роздрукуйте модифікований ескіз, приклейте його на мідний лист. За листом ми штукатурюємо кітами - пластикова річ, яка не дозволяє тонкого листочка вигинати при розпиленні. Почати пити!

15-20 зображень.

Продовжити пити звичайною щелепою, файл на металі.

Тепер внутрішні вогні. Ми свердлимо отвори, простягаємо через файл, простягаємо - і знову ми побачили, ми побачили ... Це важко працювати, але ви повинні!

Прогрес, щоб говорити, на обличчі.

Середня фаза. Це багато парокарка, не Тіффани і діора.

Не потрібно нічого. Ми беремо свердлильну машину, приклеюємо заготовку в кітами - і очимо її до гарного мідного блиску.

Далі Потім ріжемо мідний дно, просто круглий з хвоста. І тепер важливим моментом є те, що медальйон буде з емаль. Кольорове скло, тобто Для цього емаль потребує стелі. Дозування.

Приклеюємо суперклеєм (тільки так, щоб він не розпадався) дно і медальйон. Залийте зубочисткою з подрібненою емаллю. Ретельно.

Отримайтеся тут!

І плита. 800 градусів, до хрусткої скоринки.

Це смачно. По дорозі можна прогріти бутербродом.

Випічка варена. Мідь пішов кальмаром, але емаль запечена.

Повторити процедуру, покласти другий шар емалі.

І тепер найбрудніші частини полірують! Десь емаль отримав, його потрібно видалити, мідь правильно очищається.

Всі надлишки емалі були видалені, краї медальйону були підстрижені, він добре виглядає вже.

Я бачу для вогнів, я переніс полі, спалах відображає, і ви не можете побачити без нього. Хвіст зверху потім згинаємо до розміру ланцюжка. Дядько! Ви можете критикувати.

Джерело: