7 Реальні Dwarfs

Цікава історія сімейства-дварфів, це відбувається тільки в кіно.
Це те, що правда любов означає.
Люди, незважаючи на всі заборони, створюють своє щастя.
Це красива історія, щоб прагнути.

1416703

Історія сім'ї Джонсона з американського міста Бамсвіль почалася більше десятиріччя тому. Амбер зустрів свого коханця на конвенції карликів. Як Trent згадує сьогодні, він був любити на перший погляд. Від 4 років, потім вирішили одружитися. Після 14 місяців народився довгоочікуваний новонароджений. Пара бажала дитину, щоб бути такими, як вони. Що сталося. Для будь-якої іншої сім'ї це буде жирним, але не для них. У другій дитині з однаковими характеристиками, вона і чоловік хоче мати велику сім'ю. Тим не менш, лікарі заподіяти їй з причин здоров'я, щоб знову породжувати. Пара визнала вихід у прийняття. З різних куточків світу вони зайняли три більш карликові діти в сім'ю - Анна з Росії, Алекс з Південної Кореї і Емма з Китаю. По-перше, вони почали називати себе родиною «7 Дварфів в реальному житті», що радує непритомність захворювання, кожен раз, проведений разом.

Сім'я Джонсона є найбільшою сім'єю, всі члени яких впливають на ахондроплазію, захворювання, що призводить до карликовості. Вони підняють п'ять дітей у світі, які не роблять для них.

Johnsons адаптується до розмірів шерсті світу з раннього віку. Замість переробити предмети інтер'єру для себе, подружжя заохочують дітей подолати перешкоди: наприклад, перемістити стілець, щоб досягти верхньої полиці в шафі або використовувати палицю для перемикача.

Не приймається фінансова допомога, субсидії, кредити від фізичних осіб або держави, незважаючи на те, що вони офіційно вважаються відключені і можуть розраховувати на пансіонату. Натомість вони беруть участь у різних грантах.

«Ми живемо в наших цілях, ми намагаємося зробити все самостійно. Я думаю, що є багато людей, які дійсно потребують фінансової підтримки, але це не стосується нашої сім'ї, - сказав Trent Johnson.

Амбер – господиня і навчає в Асоціації дитячих скаутів. Тренінг працює менеджером у місцевій школі, а в його запасному часі адаптує автомобілі для приводу карликів, наприклад, створює спеціальне обладнання, щоб ви могли натиснути педалі.

Пара і їхні діти відзначають, що часто неприємно відчувати численні погляди «нормальних» людей, іноді непристойних, часто гасать. Але вони намагаються не звертати увагу на це і жити їх життя. Найважчішим є для студентів, які лікуються однокласниками. Коли Єлизавета була в третій класі, бульйони називають її карликом, до якого вона відповів: «Цьому Богу зробив мене, це як він любить мене. й

Джерело: www.terra-z.ru