580
Rosreestr приховує пляж губернатора Ткачева
У жовтні минулого року він написав, що на публічній карті Рострістера з'явився земельна ділянка близько 1 гаварця з кадастровою вартістю 1 руб. Земельна ділянка розташована на узбережжі Чорного моря недалеко від дачного губернатора Краснодарського краю Олександра Ткачева, за бетонним парканом, що йде в море. Побудувавши цей паркан, невідомі власники пляжу приїдуть до місця губернатора Кубану грубо порушують вимоги Водного кодексу, але всі наші звернення залишаються незавершеними. Все мовчить – від регіонального відділу природних ресурсів до Президента РФ.
Інформація про казково дешевих зонах на пляжі потрапила в медіа. Дія була прийнята після скандалу. Я не знайшов цього сайту на карті Россрестер. Пляж на 1 рубль зникнув.
Я знаю кадастровий номер. За запитом вживає такі дивні результати: сайт все ще існує, але тепер "відсутня інформація про межі".
Не дивно. Россрест в Краснодарському краєзнавстві очолює Віктор Колодяжний. Під силою Ткачева він пішов з заступника голови Армавіра до голови ГК «Олімпстрой», а після провалу в Сочі отримала тепле місце в Росреестрі. Тепер громадяни не можуть бачити на публічній карті, де знаходиться пляж Голови.
Ось відповідь на кількість сайту:
Джерело:
Інформація про казково дешевих зонах на пляжі потрапила в медіа. Дія була прийнята після скандалу. Я не знайшов цього сайту на карті Россрестер. Пляж на 1 рубль зникнув.
Я знаю кадастровий номер. За запитом вживає такі дивні результати: сайт все ще існує, але тепер "відсутня інформація про межі".
Не дивно. Россрест в Краснодарському краєзнавстві очолює Віктор Колодяжний. Під силою Ткачева він пішов з заступника голови Армавіра до голови ГК «Олімпстрой», а після провалу в Сочі отримала тепле місце в Росреестрі. Тепер громадяни не можуть бачити на публічній карті, де знаходиться пляж Голови.
Ось відповідь на кількість сайту:
Джерело: