Аеропорт Ust-Ilim

Добрий день YAP. Хочу показати Вам залишки аеропорту Уст-Ілімськ.
Трохи перед сюжетом і нехай підуть. Я не знаю.
Аеропорт Усть-Ілімськ знаходиться в 17 км від північного заходу міста Усть-Ілімськ (58.1334 N 102.5674 E) в Іркутській області. Аеропорт був введений в 1980 році.
Фото 1

Аеропорт Ust-Ilim

5 травня 1993 р., призначений для 450 пасажирів / год з двома повітряними шляхами.

Аеропорт Ust-Ilim

Прийняті види повітряних активів: А-124, Іл-62, Іл-76, Ту-154, Ту-204/214, Як-40, Як-42, Boeing-757.

Аеропорт Ust-Ilim

Розташування аеропорту Усть-Ілімського на карті Росії (дуже схема)

Аеропорт Ust-Ilim

Розмір ходу: 3000x42 м, бронобетон.

Аеропорт Ust-Ilim

Термін дії свідоцтва про державну реєстрацію та придатність аеродрому для роботи, що закінчується 2 грудня 2001 року. З 23 червня 2001 року в даний час не діє. Після того, як борги авіакомпанії кредиторам перевищили 40 млн рублів, діяльність аеропорту припинена, а в липні 2005 року остаточно завершено процедуру банкрутства. За цей час в терміналі та прилеглій інфраструктурі були вирощені та знищені, їх реконструкція та реставрація вимагає величезних витрат. Під час процедури банкрутства було продано майно підприємства та деякі об’єкти, передано до юрисдикції Усть-Ілімського району. З 2002 року на території аеропорту не була захищена. За наказом Розавіту від 12.02.2007 No AYU-16-р аеродром виключено з Державного реєстру цивільних аеродромів РФ.
Ось деякі фотографії того, що аеропорт виглядає сьогодні.
територія аеропорту. Двоповерхова будівля готелю

Аеропорт Ust-Ilim

Полулюкс

Аеропорт Ust-Ilim Габаритний зображення

Всередині готелю колись жив бездомний, але зараз вони не є.
П.С. на малюнку не їх.

Аеропорт Ust-Ilim

Контроль башти та зали прильоту.

Аеропорт Ust-Ilim

На відстані знаходиться пожежна вежа і чорна коробка декодування плити.

Аеропорт Ust-Ilim

У плиті самому. Слід зазначити, що під час роботи аеропорту була одна з ладу літака (А-12 збитих під час посадки) і одна спробувала атаку терористів (доповідь бомби, що висаджується в літаку), а також це абсолютно різні історії.

Аеропорт Ust-Ilim

Місцеві графіті

Аеропорт Ust-Ilim

Все, що залишилося від котельні

Аеропорт Ust-Ilim р.

Джерело: