Дайте поїзда!

Blogger cheger ділиться враженнями одного екстремального поїзда їзди:

За січень-відповіді ми вирішили піти в Санкт-Петербург, на машині не особливо цікава в цій погоді, в цілому це не дуже приємно подорожувати в Росії взимку - не спекотний, але найрізноманітнішого для мене є короткий денний ліхтар. Погода мені дуже добре, і я не розумію людей, які приїдуть кожну зиму, що вони холодні (як правило, навесні вони вологі, влітку це гаряча, восени дощова). Але той факт, що години денного світла дуже короткі - Я не схожий на це дуже багато.
Квитки ледве захопили, літак не був дешевий, до речі, поїзд теж. Вони купили там на фірмовому поїзді 067 за 2063 рублів за карту для сидіння (~15 годин на шляху), і назад за 3187 рублів не брендовані 459, але купе (один день на шляху).
Ми отримали не всі проблеми – ми просто пішли на ліжко, а вранці ми прокидаємо в ст. Петербург, але назад поїзд був неймовірно радий. Для 3 додаткових тис. рублів за людину ми отримали на колесах. Не просте скидання, але холодний, брудний, темно-сірий, який також ледь переміщається.
16 зображень

1,1 км У першому відсіку все змащено старою лляною в брудних пакетах.

2,2 км Сама електрика не була в першому місці. Диригент заявив, що поїзд «померло джерело живлення, електрика з'явиться лише тоді, коли поїзд збирає швидкість». Що таке, що весь поїзд був «збитий» в темряві. Під час поїзда «погана швидкість» електрика почала з'являтися, але в нашому відсіку одна з двох світлових ламп не працювала, тому ми все ще їдемо в темряві.

3. У З вікон, звичайно, безсмертно туш

4. У Плесо в терористичному стані.

1 999 р.

5. Умань Дверцята не закрита, мені довелося використовувати запасний елемент блокування.

р.

6. Жнівень Павло не промив протягом десятиліть, і, загалом, не мав наміру.

7. Про нас Матраци були просто ебать - два з них були так розбиті, що краще буде спати на камені, і обидва були брудні просто темряві.

8. У Не знаю, чому потрібні перемикачі.

9. Навігація Унітаз є окремою темою.

10. Поранчево вона була теплою водою.

11. Красивий!

12. З таким унітазом я не хочу соромитися.

674209

13.00 р. По-перше, ніхто не пішов тут, тому що там було написано.

14.

15.00 р. З холоду можна спати тільки таким (на вулиці була тільки близько -5). Увечері поїзд отримав швидкість і з цього, очевидно, було опалення.

16.00 р. Ми працюємо!
Це свого роду сита, нам потрібно проїхати через нашу славну Батьківщину. Спасибі, РЗД!

П.С. Але найнеприємнішим був той факт, що в наступному відсіку пішли Твер Швейцарський.

Джерело: