Чому потрібен глобальний бренд?

Закрити, і, здається, назавжди, Кришталева фабрика в Гус-Кристал. Не допоміг він. Рослина кидається на електрику, яка набагато потрібна для виробництва кристала. Вони попросили статус народних ремесел, які б дати їм деякі переваги, але вони відмовилися.

Госевський кристальний завод був заснований в 1756 році торговцем А.В. Мальцовом. Це одна з найстаріших компаній нашої країни. Кожен в будинку має деякі свої вироби. Це кристал, який одночасно натискається в чергах. Тепер вважається занадто дорогою. китайці дешевше.
Так нам довелося закрити рослину.

Ну, вони закривають рослину, і що велика угода? - Ви скажете, у нас є десятки заводів на дачі. Наша культура, наша історія, продукція від Gus-Crystal цінується по всьому світу, вона порівнюється з європейським кристалом (примітно, що в Європі виробництво підтримується), вони дійсно високоякісні речі! Завдяки цьому заводу на початку утворився і пізніше жив 60 тис. м.

Ну, що це я не розумію, живий корпс - AvtoVaz допомога, і таке виробництво вирішив руйнувати? Жителі говорять, що вони безпосередньо звертаються до Путіна, які пообіцяли допомогти сортувати цей випадок, і в результаті ми бачимо новини, які сьогодні останні працівники взяли свої трудові книжки і заяву «власників», що завод тепер виготовить теплоізоляційні матеріали, які, як це виходить, дуже потрібні.

І чому нам потрібен наш власний кристал? китайці дешевше. І ви можете піти в Європу і купити Богемський скло, венеціанський, вони горді з нього з хорошої причини. Ось гуса в с., чому б ми це робили? Ми не LoHi ...

Я не знаю про вас, але мій серце мучить на думку, що ця рослина не станеться, адже як дитина, яка пішла там і купила кристал, до речі, тепер я п'ятаю зі скла з цієї фабрики, і у вас є щось з гуса-кристаль?

П.С.
Я дуже вдячний (і я думаю, що теж) якщо ви будете допомогти поширення цієї новинки, або написавши ваші ноти або шляхом обміну посиланням на цю посаду.

479321

Джерело: