Столовий ніж з нігтя для ляльки.

Столовий ніж, звичайно, є об'єктом стипендії. Помідор або копчена ковбаса на газеті, вони красиво розрізати, але так як вона присутня в культурних цуценях цуценях в Європі, ми спробуємо відповідати.

Я зробив собі дно, він був дивний кам'яний і фотографований!

Оголошено кінець випробування!

Нігть, в свою чергу, знаходиться на перший погляд простий, вузькопрофільний пролетарний об'єкт. Незламний календар, значок або капелюх на ньому, щоб повісити в вінтажному інтер'єрі - справа.
Коли запалюється розум кип'ятіння, ніготь може бути використаний як стилус, розпис побажання на капюшоні сусіда, що вказує на напрямок, що не навігатор в світі знає. Але найголовніше при обробці нігтя не пускати її в руки дітей.
У цьому випадку обсяг нігтя в господарстві розширює багато разів і непередбачуваний. Від заглиблення його в квітковому горщику або каструлі каша, фарбування його на ноутбуці, стінах і лакованих меблів. У той же час інструмент роботи і творчого відпочинку, у вільний час, зручно зберігати в своєму батьковому взутті або в завантаженні матері, а ще краще, в барабані нової пральної машини.

Особисто, після знайомства з викруткою, я дивлюся на ніготь з дисадеїном, як паза або променя, але у мене є стратегічний запас іржі нігті, у разі економічної або духовної кризи, і зберігати в шафі поруч з лапами і шпинатним колесом.

По-перше, ніготь може зробити багато корисних речей в господарстві, наприклад, «булет» для знімку. Але я не можу сказати вам. У мене є миротворчий блог тут, і добре виготовлений знімок, коли неправдивий є серйозним, до речі!
Це ще одне, щоб зробити такий нешкідливий, як ніж з нігтя.

«Шортли, Скліпосовський!» – Я чую життєрадісність тих, хто прочитав на цьому місці, і тому піти прямо на тему повідомлення.

Тепер я розповім вам, як перетворити ніготь діаметром 2,5 мм в простий столовий ніж на масштабі 1 до 12.

Щоб почати з того, що кінець нігтя повинен бути розтоплений (це не можна зробити, але потім опис виробничого процесу буде зменшено до фрази «обробити ніготь з файлом», і це, як звичайні читачі здогадують, не наш метод).

Шукаєте прості способи для лазень і бронаутів. Ми, змиваємо на кухню під чохлом ночі в надії зловживання холодильником сюрпризом, зустрічайте конкурентів на кожному кроці.

Так, що я говорю про? Щоб розгладити кінець нігтя довжиною 1,5 см, нам потрібно молоток і авіл. У випадку, коли в будинку, з якоїсь причини, це не було, можна використовувати, наприклад, рейки. Якщо раптом ваша залізниця, по-перше, прибивається до спалень, а по-друге, вона періодично проходить вантажні і пасажирські поїзди, розуміючи, що ходи біля залізничної доріжки з молотоком в одну руку і ніготь в іншому може призвести до конфіскації не тільки вищезазначені елементи виробництва загрози світовій громаді, але і самі.
Не забудьте, що представники відповідних органів чули не так торкнувшись оповідань, як історія про ніж з нігтя, і навіть посилання на ці записи не врятують вас від проходження примусової психічної експертизи.
У будь-якому випадку, краще отримати деякі процедури, але хто знає, можливо, поліція має квартальний план терористів, які ще не виконали!

Давайте сподіваємось, що ви досягнете успіху.

Після цього вимикаємо додаткові біти.

Покладіть ніготь з файлом.

Всі нерівності заточуються напівкруглим переповненням, а рівністю - плоскою.

шліфування ...

Отриманий напівфабрикат шліфується невеликим наждачним папером і полірують.

Столовий ніж з нігтя для ляльки. р.

Ретельно...

Столовий ніж з нігтя для ляльки. Габаритний зображення

Отримати ніготь!

Далі, професійні полімери Я запитаю, щоб зробити звук тихіше, і новачки розповість вам, як зробити шліфувальний круг в домашніх умовах, який за допомогою дрилі може бути зайнятий, що приносить блиск речей, які втратили свою колишньою красою. Увагу при виборі об'єкта для експериментів, робіть на увазі - зуби діда можуть не сяяти, і він має канат не тільки на коноплі, але і пробити його над головою на ходу. Ось ви, мабуть, про гру "Справи" - не всі чули, і він може бути чемпіоном суду одночасно!

Щоб зробити полірувальний диск, нам знадобиться гвинт або болт з ниткою M6 або M8, два відповідні горіхи, два мийки і відчуження діда.

Зрізаємо кілька кіл діаметром 55 мм від повстяної в центрі якого проводимо отвір в діаметрі болта. Далі ми збираємо все, як показано на фото, змащуємо диск з пастою GOI і вперед до блискучого майбутнього.

свердлити при роботі, необхідно міцно дрібати в штаті штатив, вісь або спеціальний стенд.

І ось результат! Діти будуть щасливі, і ляльки теж!!!

Джерело: