Робота в Rolfe

Рольф радує мене запрошувати на день в Hyundai-Altufyevo, щоб випробувати всі труднощі та труднощі в своїй шкірі. І я погодився, звичайно, я завжди для будь-яких кіптяв.

На мене почався важка і важка, коли мені довелося опинитися в сім'ї вранці і піти в підземний світ. Вже в той момент я зрозумів, що я ніколи не працював в Hyundai-Altufievo або Porsche-Rublevka. Ви знаєте, що люди служби -- добре, вони повинні захопити своїх клієнтів за замовчуванням. Не дивно, що це не так часто.

8:30. Чоловіча ручка для будинку центру. У цьому будинку є 230 осіб, які працюють, і по вулиці є Rolf-Mitsubishi.

Як милий: є купа банкоматів для клієнтів в шоу-румі, і навіть вся гілка Альфа-Банку вбудована. Цікаво, чи є спеціальні банкомати? У звичайному, як відомо, ви не можете відкликати одночасно стільки грошей, які достатньо для автомобіля.

Ось вони, дорогі клієнти, які не можуть спати вранці. А «морінг» – м’яке слово. Вимкнено дилерське обслуговування від 7:30! Одягнена Жінка Голий чоловік І так, люди приходять сім, орендні машини для технічного обслуговування. Ось дев'ять, але вони вже сидять.

Ви можете зробити центр і повністю цілодобово. Тобто вони навіть зробили – діяли PR. На ніч прийшов десятки і половина людей.
І це мене, офісний планктон зі склянками і сорочками.

Я не продаю авто, я займав тільки післяпродажний сервіс. Продаж автомобілів є невеликою частиною бізнесу. Консультанти, які насправді продають автомобілі, тільки 25 осіб, які 10% команди. Механіка, наприклад, є сто.
Моя перша робота - фахівець з обслуговування клієнтів. Значення цієї роботи полягає в прийнятті клієнта і визначення його в майстер-класі. Є чотири люди, які роблять це. Я навчаюсь трохи і, для стартерів, почав викликати вже записані клієнти. «Хелло, Рашид Іракович! Про Сергія, Рольфа-Алтуфієвої. Забронюйте 10 годин сьогодні. Чи не ви? Яка життєрадісна! Який час слід прокрутити? ?
Ті, хто приїжджає на час, необхідно зустрітися, зателефонуйте відповідному майстеру і зробіть позначки в програмі. І так, щоб ніде не скажу, Я побачила другу, що він був на 10 сьогодні, але в CRM він був вказаний вчора - це просто спільний фахівець. Я повинен мати справу з майстрами, щоб дотримуватися цього комраду в розкладі. В цілому, є насправді багато нюансів в роботі дівчат, хоча здається, що все просто виглядає зовні.

Комрад був на десятирічному H-1, який замінив його передачу на місяць тому, і це вже стеблінгу. Прийміть чоловіка «майстер-консультант». Це моє місце роботи. Я пішов з Олександром Карнозовим, але я не заміню його – ви повинні бути занадто прохолодними. Майстер-консультант повинен діагностувати машину за короткий огляд, визначити перед роботою, і надати інструкції механіку. Для цього він повинен знати структуру всіх автомобілів марки краще, ніж президент знає слово атему. Всі автомобілі, в тому числі тих, які більше не продаються, і всі системи - від стрічкового рекордера до задньої коробки передач. Ось Олександр показує знак, в якому механіки фарбуються машинами. Я підтверджую, що він крутий.

У разі H1 ми розгорнулися по центру, але це було зрозуміло навіть з пасажирського місця, що муфта дійсно стеблінгу. Автомобіль був прийнятий до роботи. До мого питання про випадки, Олександр чесно визнав, що є бренди, які вимагають дилерів, щоб дізнатися якомога більше гарантійних випадків. У разі Hyundai, корейці не жадаються, спокійно сплачуються за всі гарантії. Якщо у вас є інший досвід, зробіть коментарі!
Так, якщо ви не знаєте - безкоштовний ремонт або обслуговування (TO-0, гарантія, відгуки) є втратою виробника, але не дилера. Виробник оплачує дилера всі ці роботи, тому для дилера все це не просто некомерційне, але вигідно (приблизно трохи)! дилер, як правило, незрівняний в скульптурі otmazones клієнту і для будь-якого хмелю, щоб видалити його з гарантії, просто це часто потрібно виробником.

Я пішов в магазин. Я змінив в гардеробну, прив'язував бандани, прочитав три обсяги інструкцій з безпеки. Екскурсія проводила Роман Макаров, бос механіки.

І я працював з Олександром Костіном - досить молодий, але в той же час одна з найбільш венозних механіків в Ротфлі. Він є одним гальмуванням про значок штрих-коду. У приміщеннях центру відкриваються двері, звичайно, з значками.

«Максимум механіка!» Насправді всі набори мають власний, але деякі особливо гінекологічні інструменти висять на спеціальному загальному стенді.

І це склад - магазинник видає в занурених трошах запасних частин для конкретної машини.

Повідомлень 20.

«В цілому робота механіка вимагає постійного тренування. Вам необхідно постійно виростити, розвивати, вивчати нові речі, інакше ви не тільки зможете залишатися на старому рівні, але дійсно ставитися до монотонії.

Друге, що застрягло мене в Рольфе, було приховані ліфти, які я ніколи не бачив раніше, хоча сервісний журнал був заряджений. Підтримує повністю приховані в підлозі і залишають тільки тоді, власне, необхідно піднімати автомобіль. Чудова річ.

р.

Прибули Hyundai i30. Я змінив фільтри і фари. Ось рукав для зміни салону (таких у назві фото). Є повністю неадекватний дизайн -- фільтр великий, але він розщеплюється двома, тому що отвір невелике. Спочатку потрібно вставити одну половину, потім піднімати її, і, підтримуючи пальця, відштовхувати інші знизу. У той же час, зберігаючи герметичність. І так, непросто працювати під панеллю!
У мене є теорія, яка еволюція повинна рано чи пізно привести до спеціальної раси інсталяторів радіо та тривожних сигналів — мало людей з довгою зброєю та трьома ліктів. У процесі природного вибору вони розташуватимуть звичайні клімські люди з професії, які піднімуть під панеллю і знайдуть щось - ціла історія.
Що стосується роботи як механіка, ні, ні мене. У офісі було весело. Чистий, легкий, не вкусливий, ключі не падають на ногу.

«Жіночий автомобіль завжди впізнаваний. Ні, не від дентів, але при фенеках всіляких сортів. У цьому випадку, крім фенеків, з'явилася стрічка «Я покладаю X на товщину живлення», а тримач чашки перекинувся з блискавками. Хлопці різні, хоча.

3751529

Зміна коліс. За стандартами дилерського обслуговування вони повинні бути затягнуті ключем динамометра - з певним моментом, тобто. По-перше, звичайно, з викруткою, а потім перевірте момент затягування динамометром.

Це перша з двох речей, які застрягають мене. Весь замок, ванна кімната, душ для механіки Rolfe виглядає так. Я не думаю, що я неправильно, якщо я не сказав нічого.

Наступне місце «роботи» - це магазин тіла. Повідомлень 19 і 2 камери. На малюнку, якщо я не помилився, соната витягується на тапозі.

Вони люблять колір червоний, безумовно.

Юрій Румянцев, бос настоянок, демонструє зразки фарб - це кольоровий офіс.

Насправді, що ще грати людину, робота якого полягає в виборі квітів.

3250Р. 3700Р.

Це де я подрібнила мій бампера. І, ви знаєте, я зрозумів: не мій! Якщо, наприклад, механіка чисто гіпотетична, я можу працювати в голодних років - після того, як я зробив багато речей з моїм автомобілем, навіть якось я постійно змінив турбіну себе. Але оловік, художники – люди з особливим характером. Середня людина не може подрібнити один шматок протягом трьох годин і не йти божевільний, я думаю. Я повинен бути середнім. Я не буду мати терпіння і наполегливість стати культуратором в п'ятдесят років.

До речі, в картині зловив очі характерний геологічний розділ на бампері. Ваш автомобіль виглядає досить сильно. Шари: 1 (фарба), 2 (пластика), 3 (перший грунт), 4 (другий грунт), 5 (фарба), 6 (фарба).

р.

Подбайте про ебать природи.

У місцевому їдальню (щодо вільного часу) обговорювалися з босом перспективи гарантійного та післягарантійного обслуговування. Ну, я можу сказати вам багато. З роками авто стає більш надійним і більш складним, тобто ремонт відбувається рідше, але вони дорожче. Випадки сучасних машин постійно знижують - аварійні ремонти стають менш вигідними, ніж звичайні механічні. Виробники роблять більше і більше безпроводових вузлів - тільки заміни повністю. І так далі.
Я повинен сказати, що інтерв'ю з військовослужбовцем – це просто мрія журналіста. Справа в тому, що автосервіс і запчастини не демонструють бізнес, працюючи з праскою досить нудно. Отже, всі військовослужбовці люблять поговорити - якщо ви просто попросите, то вони підкажуть все себе, ви не повинні нічого витягти.
У їдальні є штори з фотографіями співробітників, з якихось причин в обручних колах.

Після обіду я працював механіком. Устаткування для кріплення шин безпосередньо в магазині, і всі механіки можуть працювати на ньому. Тобто для того ж i30 ми перекручуємо колеса самостійно. Це для мене був фактично оксамитовий - з днів радянського дитинства, коли я забираю в гаражі з дідом, мені довелося вставляти велосипедні камери самостійно, а зараз спеціально навчені люди завжди роблять шиномонтаж. Виявилося, що це досить ускладнений нечутливість, є багато нюансів і коштує нічого не руйнувати диск або шину в процесі. Не довіряйте забір креветки.
Хоча, якщо ви не забудете всі нюанси, машина робить всю роботу самостійно. Але колеса брудні і важкі. Заднє навантаження не міняється на всіх!
Останнє повідомлення - доставка автомобіля до замовника. Це найцікавіше, але це, ймовірно, краще слухати ваші історії.

на це

й

Джерело: