Бездротові навушники з вбудованим MP3

Я вирішив це зробити лише зараз. І була ідея:
Я люблю слухати музику, але я не завжди буду насолоджуватися нею на динаміках. Я не схожа на дрібні кабелі, але в великих двометрових кабельах, а не комфортних. Я вирішив інтегрувати старий MP3-плеєр в саму навушник, і це те, що сталося.
У мене є 15 фотографії, коли я зробив.

Р

Я вирішив зробити все з засобами під рукою.
І з них були прості навушники невідомої китайської компанії.

І мій старий Mp3 гравець Transcend 1Gb. Ему збивають протягом трьох років. І в епоху, коли більшість мобільних телефонів грають музику Мп3, потреба в поліері поступово зникла.

По-перше, я зробив знесення гравця. Для майбутнього потрібно сама дошка, акумулятор і передній корпус.

, Україна

Далі йде навушники.

Простір всередині навушники досить невеликий. Так як динамік з магнітом займає майже весь простір, мені довелося вийти.

Спочатку я думав, що я поставив дошку, а потім я поставив кнопки назовні навушники. Але з маленькою думкою...

Я вирішив видалити частину чохла навушників (на цьому фото зробили невелику неоднозначність, відрізати багато, добре, нічого навушника не на продаж, але для себе - буде робити:)

...

р.

Кабель в навушниках і мікрофон відрізати. Але пропалювали пару сантиметрів кабелю з міні-джеком в кінці, так як він не хотів запарити і пропаляти дроти безпосередньо в роз'єм MP3.

...

Простягаємо всі проводки, постраждали близько години, так як не було активних флюсів і паяльщик не хоче приклеїти. Ну, я порізати її навпіл.

р.

Ми економимо MP3. Отвори в пластику виготовляють гарячий ніготь, після чого очищають нерівності з файлом. Трохи грубо, але не трудомісткий.

Samu MP3 покласти клей, всі частини зібрані разом

Увімкніть зазори з шматком решти кабелю з навушників, Koe як повернулися до місця частини решітки.
Ось ми йдемо. Виявилося бездротові навушники з вбудованим MP3-плеєром і FM-приймачем. Це може бути краще, але я хотів зробити це швидко з доступними фондами і не витрачаючи зайвих грошей.

Я зробив.

Джерело: