Два фото-репорти з zis і зустрінеться frantsouzov про «холоду» в пошуках військового бункера!
Фото безмірно, поломка і кам'яне
Перше слово zizis:
Або ж, довгий, коротко, другий день, я пішов на іншу прогулянку. На додаток до процесу прокатки, було цікавим для віртуалізації старих знайомств в Інтернеті. Дивитися на автомобілі. Відповідник не здивує мене, я хотів дізнатися, чи впливає вага автомобіля на її прохідність на невисоку поверхню.
Таким чином, тест бере участь два Захисники, і два Ford Rangers: підготовлений експедиційний і абсолютно голий повний пікап вантажівка (дві передні сидіння і величезне тіло). Давайте подивимося і порівнюємо.
01. У
Місце тестування було обрано знаменитий шлях до бункера біля Вороновського. Усе було тут або найближчим часом. «дорога» тут спостерігає тільки в сухому літньому або в хорошій зимі, решта часу вона заковтає і твердих килимів. Так, як ви можете бачити з доріжки, ми не отримали до бункера. 155 метрів і поворот На відстані 700 метрів від готелю всього до 700 метрів.
02. Мар
Прихильники покажуть відразу при вході в аномальну зону. Першими є важкі недоліки, перейдіть на дотик, адже все цікаве під товстим шаром снігу, а навігатори пропускають доріжок з озимістю. І досвід, син складних помилок. Лебідка була тільки на Денисі Деф Францоузов, і вона не була свічкою.
03.03.2014 р.
Я познайомився з нанодефом і був дуже вражений успіхом в реставрації його для себе. Про те, що він зробив перед і має більше сказати. Почекайте.
04.04.
Як я сказав, що лебідка не була свічкою. Ми можемо сказати, що цей деф був на ньому і переїхав.
р.
05. Мар
Я не знаю чому. Найімовірніше, несправність дорожніх зимових шин без перевірок. Може бути пілот не має досвіду.
Мар
У будь-якому випадку, Ден був радий невдалими випробуваннями.
Джерело: