Зареєструватися!

По-перше, дайте мені зворотний телефон з приводом, пульсовий діал і мідну пару до підстанції. Захопити волоконно-оптичні та цифрові комунікації. Якщо ви закінчите електрику, як ви сказали мені, щоб викликати ебать електрика? Або амбулаторія? Якщо завтра війна і небо падають ядерні бомби з їх електромагнітними імпульсами, які розповідають мені, що прийшов час до підвалу? Компанія Tweezers приїде до всіх електронних пристроїв, Інтернету та кабелю. Залишається тільки радіоприймач і дисковий телепон.

2,2 км Повернути автомобільні автомобілі. Коли автомобіль не стартує в холоді, я не знаю, хто в електронному мозку годує паливо і контролює запалювання. Сьогодні, звичайно, чотири перетягували половину двору іноземних вагонів на краватці, а ті з кулеметом були вихованці в скелі. Коли у мене була вісімка, я міг розібрати двигун на боці дороги і покласти його разом, але тепер я тільки відкрию капюшон, щоб заповнювати бруски і перевірити рівень масла. Якщо я стояти на Nissan десь біля Витегра, краще я можу зробити це збити на колесах.

7047099

Повернути термоси з склом фляск! Чай був смачним і спекотним. Чай з поточного нержавіючого металу дає фторопластичне покриття, крім холоду вони тривають протягом декількох годин, не більше.

Отримати сухий пальне назад! Тепер продається газова портативна плитка, а сухий спирт як при необхідності, але ще не можна обрізати курку на електричній плиті, а купити газову плитку для цієї мети зав'язує насадку.

Повернутися до внутрішнього інструменту! Якщо є ще один вибір ціни та якості для автомобільного інструменту, то немає вибору в дрилі-наповнювачі, немає вибору, все це сито. Сама річ з машинами. Китайська технологія тепер не досягне радянської, а європейський інструмент дикої дорогої, не може опанувати.

Джерело: