Я втомився від енергозбереження ламп.

Всім відомо, що наше керівництво країни колись наклав заборону на виробництво таких добре, тепло- та рідних ламп. Вимикайте на енергозберігаючі: вони живуть довше і заощаджуйте гроші. О, ебать! (приваблива французька)

Що відбулося на практиці? Ось що!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я купив як дорогі (250 рублів) і дешеві (90-100 рублів), максимальний період 6-8 місяців, добре, кінець року! Мапа У мене є якийсь незвичайний натяг, але я експлуатую їх абсолютно всім іншим.
Що сталося в лампах Ілліча? У мене є лампочки в домашніх умовах, які працювали спокійно протягом 2-3 років.

Сім'я Я думаю багато.
Це також дратує, що вони вигорають. Повільно так... сумно... тьм... потім ледь робота і відключення. Що сталося з регулярними лампами. Все, що ви знаєте, що змінити.

Тепер економія.
Що таке пекло? Звичайна вартість лампочки 5-10 рублів в цілому! І це? Ось тепер від 150 в Москві (у регіонах я не знаю), і якщо Філіпс, то всі 250 рублів. Що про збереження? Я нічого не помітив. Які рахунки для вогнів були, вони є.

Звертайтеся до наших прохолодних ламп!

Я можу зробити висновок, що в черговий раз набрав інтерес і все.

П.С. Я купив Іличну лампу на перетині на 12 рублів! Я купив 5 штук, 3 з них роботи. Ще одна дивна річ - пальці з запасів старого продажу, або все ж виробляють спокійно )

Це те, що виглядає палетна лампа.

Джерело: