Мій пластиковий місто

Це просто так буває, що я зламав руку. Спочатку лежачи на дивані, дивилися всі фільми, які раніше не дивилися, добре і вирішили, що потрібно щось робити. виїхали в магазин і купили 5 (здавалося б, п'ять) пачки з пластику.
Я вирішив, що я збираюся побудувати фантастичне місто. Знайдено дві дошки. Це все, що він отримав. Я наклеював її на папері, потім переніс її на дошки. Краєвид виявився майже ідеально гладким, я просто не занурився. Синій пластик - вода, але зелений - зелений. Тексти пісень, а це означає: Покажіть, що я зробив його з історією. Так, не відразу були хмарочоси, а потім як я розширив, я з'єднав ще 2 дошки.
Все зроблено в 2006 році, так шкода.
Я спробував витримати масштаб в горизонті точно, висота була не дуже добре, але спробувала. Сама вага 1 см 100 м або 1:10 000

Написати трохи про історію. Будь-який, хто не хоче читати це може дивитися фотографії. Ось 11.

Перші 2 фото з висоти 15 км. Панорама, загальний вигляд.

Мій пластиковий місто

На жаль, деякі фотографії були також фотографовані на ранніх стадіях, але були втрачені. Мої друзі прийшли бачити мене. Добре, є пиво-гую...

Це історія. По дорозі, що веде до моря.
Сам населений пункт знаходиться підвал.
Були барбарани, які підірвали каравани. Для перевищення барбарій не було реалістичним і було прийнято рішення побудувати периметр захисну стіну з хвіртами. Подальший розвиток був в межах фортеці. Картина 8 показує сучасний центр з невеликою частиною цієї старої стіни. Решта легенди була знищена часом. Місто поступово розвинене, але не в великому темпі. Побудова почалася з будівництва аеродрому (а також була перероблена). Саме місто стояв не на узбережжі, але в степу, але далеко від моря на 30 км. З розвитком курортного бізнесу на узбережжі побудовані готельні мережі. А аеропорт, що знаходиться в місті. Вирішили побудувати окрему дорогу через місто з аеропорту на курорт автобань. Кількість населення міста становить близько 2 млн. осіб. Я прокоментую трохи на фотографіях.

На правому місці в зеленому парку видно голубку з білим каменем, птахом миру. Немає більшої картини.

Мій пластиковий місто

Ну, це Голлівуд еквівалент.

3610Р. 4200Р.

Авіакомпанія

631383

Дифузійні з'єднання

Мій пластиковий місто

Телевізорна вежа та будівля (синій)

Мій пластиковий місто

Стадіон, 2 з них Другий стадіон тричі нижче голуба. Як виглядає печиво.
Біля стадіону 4 білих точок метро. Все про квіти. помаранчевий, білий, жовтий, зелений - житлові будинки. Сині та рожеві муніципалітети. Так ось рожевий будинок, а зверху синій коло – школи і садочки.

Мій пластиковий місто р.

Це історичний центр. Коричневі будинки – це церкви, сині залізниці та зелені парки

Мій пластиковий місто

Натюрморт

Мій пластиковий місто

Просто шукайте хороші кути.

Мій пластиковий місто

Закінчення

Мій пластиковий місто р.

Джерело: