Портрет канцелярських кнопок своїми руками.

Ну, дорогі форуми, час розповісти вам про одне з найбільших творінь, а саме портрет канцелярських гудзиків. Ведуться навесні цього року, але влітку важко і з ним багато фото з процесом муки. Так, і настрій не було так тк з дівчиною, що складалася, добре, добре, я видаю. Я нарешті вдалося відновити більшість з них і тепер я можу поділитися своєю роботою з вами. Якість деяких фото. Я зроблю фотографії з тим, що я можу отримати руки.

р.

Поза «Ложки» Про те, як чоловік зробив портрет своєї дівчини з кнопок в подарунок. Його робота здавалася дуже цікавою для мене і починання бажання зробити те ж саме для коханого почали з'являтися в голові. Крім того, це дуже серйозна причина, тому що в цей час «серійна кварка» і дійсно захотілося гасити. Наприкінці грудня 2010 року я вирішив розпочати роботу над портретом. І пішли підготовка. З Я був як куляний тісто, він вирішив зробити так само, як мій попередник, а саме перетворити фото і зробити шаблон для мозаїки. Ця фотографія була взята в основу. Я не знаю, чому я вибрав його, але я хотів це.

Так як кнопки на продаж є тільки 6 кольорів, а саме білий, жовтий, зелений, червоний, синій і чорний, необхідно зменшити кількість кольорів на фото. Я спробував пучок програм і в кінцевому підсумку знайшов один для створення шаблонів вишивки хрестиком, і я отримав цю екстраваганцю кольору. До цього я спробував індексувати кольори в фотошопі, але він вийшов, щоб бути повними месками.

Україна

Портрет вирішив зробити розмір 77х100 кнопок, основою також було взято лист волокно (підлога міста, що подорожувала за ним, ніхто не хотів продавати шматки, але тільки ціле). В результаті через два тижні я знайшов правильний шматок в ОБІ, який був тільки 10 см більше, ніж необхідний. Так мені потрібно не менше 7700 кнопок. І саме там, де стартувала збирач. Він з часом знайшов великі пакети гудзиків 300 штук. в кожній близькості. В результаті було придбано 35 пакетів таких кнопок. Ви повинні бачити очі касіра, який пробив мене через цей комплект.

На кнопках в ящиках перемішувалися, тому після того, як надягати їх разом, я провів два дні сортування. В результаті на фото кілька відсортованих гудзиків.

Далі почали підготовку полотна, а саме листа волокно. Складається при застосуванні сітки осередку розміром 1×1 сантиметра. Час і половина страждань і це результат.

р.

Так як досить складно приклеїти гудзики в волокно так само, як (або не так багато, коли є пара штук, але коли така кількість - кік до пальців), було прийнято рішення поставити отвори в місцях, де гудзики повинні бути. Моя попередниця вирішила свердлити їх, але я думав, що це буде швидше. Отже, я закінчився створення однієї кнопки і ярлика, як це.

96324534

Перші чотири ряди на ентузіазму я досить швидко пірсинг.

А потім почав тритижневий епік з пробиваючими отворами, пучком мату, запобіжниками на пальцях і болем в суглобах. Це виглядає так.

Після закінчення самовиконання часу на початку складання. Але ось поганий удачі. У місті відсутні чорні кнопки. Для того щоб не замовити їх і не чекати багато часу для пошуку і очікування, я вирішив просто перефарбувати їх. Тим не менш, що я мав більше кнопок, ніж мені потрібно. В результаті я занурю шматочок піни і застрягти на неї фарбу.

Після того, як вони були пофарбовані, вони почали виглядати так. Це всього кілька чорних кнопок, які мені потрібно. В кінці мені довелося пофарбувати ще 9 порцій.

Всі права, кнопки пофарбовані, і ми нарешті починаємо роботу. Щоб полегшити його, шаблон був надрукований на 9 аркушах і, фокусуючись на ньому, я почав покатати кнопки. В основному після роботи до 2 ранку

У 4 дні.

У 2 дні.

В іншому 2 дні.

Габаритний зображення

2/3 портрета готова (приблизні вже в кошмарах).

Продовжити роботу.

Трохи більше.

Аах! В результаті з невеликими перервами цей випадок взяв близько місяця. Я також додаю, що в останні два тижні складання було гострим болем в нижній частині спини і залишився 2/3 портрета я застрягаюся сидячи на 7 подушок, як я не можу стояти на всіх.

18 років

19.00 р.

р.

І тоді мені довелося взяти перерву на ще два тижні, бо я пішов в стаціонару з гризнею. Продовживши роботу з установкою ребер жорсткості. На фото тільки вертикальні, але потім були додані і горизонтальні. Наприкінці фортеці на кутах закріпили їх металевими кутами.

Рама вирішив зробити її з ДСП готівкою. На першому я бажав тверду дерево, не тирса, але не знайшов потрібну ширину. Колір хотів залишити про те ж саме, а потім покрити лаком.

Але головний критик, об'єкт симпатій, був проти, кажучи, що срібний колір краще.

Було прийнято рішення перенести подарунок на неї і пофарбувати там, так як дівчина жив за межами міста і на вулиці, щоб фарба набагато простіше, ніж вдома, щоб дихати фарбу. Але вона була весна. Кіт після котів, буряків мухають після жуків і в результаті після нанесення шару срібла, до тих пір, поки що подушка, все це тварина вдалося залишити його в історії. Було прийнято рішення відтінити раму чорною в місцях.

І нарешті, після висихання фарби, з пов'язаним відшаруванням від будь-якої фауни, цей результат був отриманий. В результаті було проведено 4 місяці і багато здоров'я на збірці, в тому числі пошук матеріалу. Портретні ваги близько 10 кілограмів. Ось близько 10 пакетів гудзиків, які я не знаю, куди покласти.

У мене є всі поважні жінки і ніжники.

Джерело: