Сплав по Уральський

54-річний чоловік оселився в лісі в Челябінській області, щоб уникнути цивілізації.

Герміт 10 років, що живуть в печері у Уралах

Покинувшись на роботу будівельника і тісний гуртожитковий номер, мешканець Челябінська відправився в ліси на рибу і насолоджуючись просторами природи.

54-річний Олександр Рябінін побудував свій дугін прямо в печері, для якого місцеві жителі назвали його «звірити чоловіка».

5 зображень.
Головна
Ось відео в джерело, але я не знаю, як його покласти.

Про те, як він потрапив сюди, Олександр говорить без багато полювання. Скажіть, що один раз вирішив змінити щось в житті і пішов в ліс, від повсякденних проблем.

- Я відчуваю себе в природі. Я живу в лісі протягом 10 років. По-перше, щороку він побудував новий будинок, шукаючи краще місце, герміт розповів Новини про життя. І тут, біля Троїцьку, на третій рік я живу – і ріку близько, і природа красива. Я не біжу, я тільки рибу і їсти.

Затишний будинок Уральського хребта не відразу помітить. Взимку вона покривається снігом, а влітку вона приховує під зеленою травою, можна знайти її тільки через трубу, яка прилипає з землі і димів.

Навколо будинку обладнана інфраструктура: свердловина, туалет, пилосос. А всередині теплої печери є передпокою з деревою і кімнатою з плитою, акуратним ліжком, а в куті є книги, які Олександр потребує більше як заряд для розуму.

«У вільний час я читаю літературу, граю гармоніку», - сказав Урал. Неприємно, проблеми з бронхами, тому що я перевернув на човні, коли я був риболовлю, тепер я пишу трави, які я збираю в лісі.

Олександр не почув нічого про ворожнечі в школі в Беслані, ані про Норд-Ост, ані про бомбардування у московському метро. Він не був уражений глобальною фінансовою кризою і протистоянням.

У літній час він працює в неповний робочий день по будівництву, а взимку він просто живе за його задоволення від інтернету і стільникових телефонів. Тільки один раз Олександр відвідав посадових осіб з інспекторату пожежної безпеки, але, зробивши впевненість у безпеці житла, що залишилася в миру.

(доб. 3)

Ми знаємо Олександр, жив у лісі протягом тривалого часу. У печері він заглибив печеру і зробив просторий будинок, Олексій Фролов, Інспектор пожежної безпеки для Троїцького, розповів Новини про життя. - Він не п'є. На нього не були скарги.

Олександр захотівся приєднатися до свого життя печери і його коханого, який випадково зустрівся в сусідньому селищі. Спочатку жінка погодилася, навіть один літо жив у дуеті, але, втомилася від такого життя, повернулася до цивілізації.

859392

«Люди відходять від суспільства і комфорту, коли розуміють, що гроші не головне в житті, але є багато важливі речі – улюблений бізнес, сім'я», – розповідає психолог-консультант Сергій Іванов. Люди, які ще вважають за гроші основну матеріальну цінність, не розуміючи цю людину і вважають її поведінкою аномалією.

Олександр не планує повернутися до міста, він задоволений життям в лісі. Він дуже щасливий.

р.

Джерело: