547
Замовити Kao-seok, Таїланд
Багато людей тепер відпустять в Таїланді, особливо в Пхукеті. Але я не бачив фотографії одного з турів, які називають Као-Сок Reserve.
Триває 2 дні і включає в себе нічний відпочинок в плаваючому селі і прогулянку по джунглі з відвідуванням печери. Тут буде 25 фото.
Перша фото показує плаваючу село, де живе 1 тайська родина і обслуговує клієнтів. До них дали катери та інше обладнання.
Вид з села. Варто сказати, що озеро Као-Сок штучний.
Човени, на яких туристи їздить. За 30 хвилин можна дістатися з порту до с.
Апартаменти знаходяться поблизу. Сім'ї рибалок зазвичай живуть там.
Під час екскурсійного туру озері гід припинив і продемонстрував нам дерева, на яких сподобаються смішні мавпи.
р.
Вони личинки. Які з них наклеюються нижче на фото.
Ці равлики!
Михаїл. Китайська полога, розмовна англійська і живе в Таїланді.
Постійно під час скелелазіння надійшло на таких шляхах. У лісі летять лемури. Атмосфера невиліковна.
Вид на озеро.
Поісонний гусениці, який травмував керівництво, захоплюючи дерево. Я думав, що я лежав до тих пір, поки я бачив його червоні пальці від опіків.
Починалися в печеру. Перед тим, як вводити, керуючись духами печери і виготовив їх. Печера глуха, з одного в'їзду-виїзду, у формі схожа на літеру "В", внизу в'їзду, а зверху дві кишені, спрямовані в різні напрямки.
Путівник негайно попередив нас не доторкнутися до стін, так як отруйні павуки і змії скеля на них, годуючи тут на кажанах і птахів.
На підлозі стрибати так звані «кракери» - гончари. Вони не отруюються, але вони дуже багато і стрибають періодично на ногах.
Кількість кліщів.
Це павуки.
На кожен камінь, на кожній стіні.
р.
Фото зрозуміти розмір павука.
Пакети Печера свіжа, і навіть в темряві можна відчути величезний простір. Запахає, як сірководний сірковод від мишей.
Габаритний зображення
Змія спати під камінь. (багато)
157344
Вівтар в печері. Якщо ви уважно дивитеся, ви можете бачити фігуру Божого на правому.
Повернутися до виходу. Усього, ми побили через 2 зали на годину. Скрізь тапочки, темні і хрустки, але не менш цікаві. Кожен мав ліхтар.
(доб. 3)
На в'їзді печери.
470606060602
Змія-правила гніздо птахів.
Після того, як печера була спуском через джунглі до берега, де човен чекав нас.
Рекомендую всім. Підбір завершено.
Джерело:
Триває 2 дні і включає в себе нічний відпочинок в плаваючому селі і прогулянку по джунглі з відвідуванням печери. Тут буде 25 фото.
Перша фото показує плаваючу село, де живе 1 тайська родина і обслуговує клієнтів. До них дали катери та інше обладнання.
Вид з села. Варто сказати, що озеро Као-Сок штучний.
Човени, на яких туристи їздить. За 30 хвилин можна дістатися з порту до с.
Апартаменти знаходяться поблизу. Сім'ї рибалок зазвичай живуть там.
Під час екскурсійного туру озері гід припинив і продемонстрував нам дерева, на яких сподобаються смішні мавпи.
р.
Вони личинки. Які з них наклеюються нижче на фото.
Ці равлики!
Михаїл. Китайська полога, розмовна англійська і живе в Таїланді.
Постійно під час скелелазіння надійшло на таких шляхах. У лісі летять лемури. Атмосфера невиліковна.
Вид на озеро.
Поісонний гусениці, який травмував керівництво, захоплюючи дерево. Я думав, що я лежав до тих пір, поки я бачив його червоні пальці від опіків.
Починалися в печеру. Перед тим, як вводити, керуючись духами печери і виготовив їх. Печера глуха, з одного в'їзду-виїзду, у формі схожа на літеру "В", внизу в'їзду, а зверху дві кишені, спрямовані в різні напрямки.
Путівник негайно попередив нас не доторкнутися до стін, так як отруйні павуки і змії скеля на них, годуючи тут на кажанах і птахів.
На підлозі стрибати так звані «кракери» - гончари. Вони не отруюються, але вони дуже багато і стрибають періодично на ногах.
Кількість кліщів.
Це павуки.
На кожен камінь, на кожній стіні.
р.
Фото зрозуміти розмір павука.
Пакети Печера свіжа, і навіть в темряві можна відчути величезний простір. Запахає, як сірководний сірковод від мишей.
Габаритний зображення
Змія спати під камінь. (багато)
157344
Вівтар в печері. Якщо ви уважно дивитеся, ви можете бачити фігуру Божого на правому.
Повернутися до виходу. Усього, ми побили через 2 зали на годину. Скрізь тапочки, темні і хрустки, але не менш цікаві. Кожен мав ліхтар.
(доб. 3)
На в'їзді печери.
470606060602
Змія-правила гніздо птахів.
Після того, як печера була спуском через джунглі до берега, де човен чекав нас.
Рекомендую всім. Підбір завершено.
Джерело: