День польоту полярної авіації УПАУ ГА!

УПАУ ГА - Ульяновська Вища авіаційна школа цивільної авіації.

Вона показує flier31, 17 фотографії

Покажіть трохи про зимові рейси. Я запрошу тебе провести літній день з мною. Привіт.

Габаритний зображення

2,2 км Як тільки ми приїжджаємо в аеродром, ми відразу ж підемо до класу навігаторської підготовки, де готуємо для майбутніх рейсів, заповнюємо книжки, розраховуємо необхідні елементи перельоту, нарешті прокидаємо і збираємося з думками.

3. У

Р

4. У

р.

5. Умань Без гумору, звичайно, підготовка до рейсів просто нереально. Так що, хоча це ранок і все ще трохи сонний, завжди є весела тема для обговорення і причина сміятися. Я нещодавно відкрив цей запис...
Якщо хтось не розуміє почерку, він говорить: «Для освічених кульок в дусі Марксизму і Ленінізму». Дуже актуальні ці дні, прямо?

6. Жнівень Після навігатора ми йдемо до попереднього висвітлення медичного контролю, де ми вимірюємо тиск, пульс, попросили відкрити рот і сказати: "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

І льотна бригада переходить в погоду, де вона приймає рішення про відправлення, надає затримку або збиває рейси за погодними умовами. Тексти пісень, а це означає: І це важко для нас, звичайно. Перельоти виконуються згідно з VRP - правила візуальних рейсів. Інструктори мають мінімуми в основному 250x3000x15. І мінімальний аеродром ВПВ становить 350х2000. Тому, якщо метеорологи прогнозують погіршення погоди, а зокрема, Nngo (висота нижня межа хмарного покриву) становить менше 350 метрів, після чого польоти закінчуються там, і ми або чекаємо на погоду, щоб поліпшити або мати обід і піти додому.

Сьогодні ми дотримуємось наступного шляху - медичний контроль, який ми пройшли, і погода дає хороший прогноз.

Далі ми йдемо на стоянку, де ми допоможемо техніку підготувати літаки для рейсів, або до запуску (ДПС – контрольний пункт), де ми чекаємо на наш поворот літати.

Сьогодні, з моєї льотної групи, я почав літати спочатку, тому я збираюся до автостоянки. Наші літаки чекають на стоянку. За ідеальним сценарієм, обладнання вже повинні чистити літак за нашим прибуттям, відійти двигуни і ми можемо тільки виконати передпольотну перевірку, зареєструватися в журналі польоту, запросити запуску, прогріти двигун і почати таксі для попереднього запуску. Але це ідеальний.

Так, ми приїхали на паркувальні місця, і ми бачимо, що наша площина ще прогрівається, вона не очищається. Щоб прискорити процес, ми починаємо допомагати майстрам.

Коли вулиця десь -29, щоб приготувати літак дуже важко, тому ми допускаєтьсямо літати тільки в цій формі. Це те, що типовий кадет виглядає як, літаючи взимку на Яку.

7. Про нас Сніг з площин необхідно очистити до польоту. Після того, як літаки дають нам ліфтинг, а сніг, мороз або лід значно погіршують аеродинамічні характеристики крила і, відповідно, весь літак в цілому.

8. У

9. Навігація

10. В той час як ми готуємо літак для польоту, робота вже в повному гойдалці на старті і особливо щасливих (які мають найбільш відповідальні техніки) вже літають.

Приготуємо площину і завершуємо передпокою.

Уляновскій пуск, хороший ранок від екіпажу, 44350, на попередню, дозволяють виконавчому директору планувати ляпас, потім маршрут А7.
— «44350, Уляновск-старт, гарне ранок, спокій на старті, дозвіл на виконавче провадження»

11. Погода табло, що відображає реальну погоду на старті. З цієї дуже забитої плати контролер приймає погодні дані, які особливо важливі для пілотів - це вітер, тиск і висота ГО.

12. І це те, що повітряний запуск виглядає так.

р.

13.00 р. Після літніх і осінніх рейсів дуже незвично виглядає на землі, яка все в снігу. Характеристика пам'яток виглядає абсолютно різним. Але весело це те, що атмосфера взимку дуже спокійна, площина в небі тримається про те ж саме, як ложка в товстому меді. Вам просто потрібно поводити літак добре і не потрібно автопілота.

14. Випуск А-26 фл в повному гойдалці.

15.00 р. Але зараз перельоти, ми знову приїдемо до автостоянки, де ми зустрінемо технік.

16.00 р. Підпишіться на нашу розсилку. й
Немає зайвих техніків природно!

17.00 р. Я не стріляти в повітрі, це колись просто там, бо позаду колеса ...

І тепер паркомат знову бере свій оригінальний, ранковий вигляд.
Заповнюємо площини, заповнюємо колоди, накриваємо, кладемо на прути, мотузку і підемо додому.
Дуже дякую.

Р

Джерело: