Про кухню Гонконгу

Автор блогер cheger, буде 32 фото!

Сьогодні я збираюся показати вам деякі фотографії того, що вони їдуть в Гонконг і як вони варять. Незважаючи на те, що я досить безглуздий, на відміну від філіппінської їжі такого роду, я не їсти це - і вона виглядає непристойним, і вона запахи насправді нудота, хоча місцеві жителі плетуть все це рапс як на вулиці.
До речі, якщо хтось може виявити принаймні одну з продуктів, представлених нижче, я буду дуже вдячний! До речі, шабанянка пообіцяла мені допомогти з цим кейсом.

1,1 км Пошта буде переважно такою напівфабрикати, але готова їжа також буде, як це - всілякі інтер'єри, які готуються всюди на вулицях, і вони точно неймовірні! Як я прогулявся минулими ці місця, я нехайно провів мій дихання.
«Дуже, на першому сорті ягоди, кип'ятять в соляному і гострому бульйоні, печінці, легені, кишечнику і так далі, боригіни люблять, добре і поживно люблять. й

2,2 км Але це сухий, цікавий, смачний?
«Зачарований на палиці йде або в алкогольних настоянках або в супах, смак, як китайці кажуть, особливо немає, але корисний. й

3. У Однак на вулицях можна знайти дуже корисні речі, головне з яких для мене свіжі. Смачні, корисні і вигідні - склянка близько 30 рублів.

4. У Я думав найбільш популярний сік цукрового соку, який я теж люблю.

5. Умань І ось ще один варіант стейки-пюш, в цей час більш оздоблений товарами.
«Далі, де гати ще можна відварити картоплю або редиски. Я також дивлюся яловичі кульки, крабові кульки та ін. Зовні, звичайно.
великий соєвий, і ідеально з чистого фаршу виготовляються, хоча все ще отримати трохи каучуку. І ковбаси, будь ласка. Серед «цуценят»
Я не знаю, як це зробити так густим, як желе. Потім готують і для загального зміцнення.

6. Жнівень

7. Про нас Не існує великих проблем з харчуванням в Гонконгі, але вони їдають багато морепродуктів, які я не схожий на дуже багато в їх азіатському виконанні, і є багато речей, які ніхто не може пояснити, тому я часто пішов до швидкого харчування – насправді це швидко, безпечно і досить смачно. І в Гонконзі, Мака також пропонує суп! Так що тут немає причин, особливо нижчих місць, які можна їсти, і тут немає особливої їжі.

8. У Ну, потім я пропоную вашій увазі фотографії з вулиць Гонконгу, на які є спеціалізована торгівля в виді напівфабрикатів, як правило, висушені, які не можна сказати про це свині обличчя. Складання страв...
«Пігс, а саме, її учня, вуха та інші хрящі корисні з колагеном, як курячі ніжки, корисно їсти їх на суглобах і шкірі. й

р.

9. Навігація Як зацікавити, як це може здатися вам, це не пивний баран - він не солоний, але просто сушений.

10. Каркаси і змії, зірочки

11. Що це таке?
"Я пишу рибну шкіру, вона виглядає як шкіра кульки, яка наплячує і шипає."

12. Чи є ці морські огірки? Вони, як правило, в сухому стані, але деякі замочують їх лічильником.

13.00 р. Гриби та горіхи?
Є гриби там, в верхньому ряду на праву є ще сушені дати (кроти), сушені кліщі, іноді для 380 вони пропонують сушені вени (bbr), поруч з 15 вони дають мені таку тонку складану грибок, яка часто кладуть в компотах, вона без смаку і злегка желе. Тільки в кип'яченій формі він був білим, а потім деякі жовті. У рядку нижче в зелених мішках знову "Зимові черв'яки", про які зверху вже писали, за 368 - Циндао равлики, в нижній частині все ще знаходиться оболонка черепах, женьшень, таких гладких кульок - висушені "фрукти логану", в російській архаті використовуються гомеопатичні частоти, для 66 вона виглядає як індійська кавка, так і в середині - коріння купуються лікарськими. На полицях ще щось не зрозуміло.

14. М'ясо смажене є дійсно смачним!

15.00 р. Не кокосова стружка.
«Я люблю рибні чіпси, вони кидають в супі. й

16.00 р. Середній магазин

17.00 р.

18. ковбаса і риба

19.00 р. Що це таке?
Трепангі з Японія та острови Сіпендон (Лаос)

20. І це?
"Для 9,880 Гонконгу, це його - Кордипси з Тибету, річ загоєння, вони кажуть, звідси ціна тег."

21. І це гніздові ковтки.

22. Деякі дивні кубики.
"Японський морський гребінець з Hokkaido, цільний і обручений, трепан тріщини"

до 1 2 3 4 5+

23. Більше стінок гнізда.

175684

24. Пакування

25. Гриби та зірочки не найдорожчі

26.

2836573

27. Деякі морські черв'яки.

28. Семки!

29. Мінуси

30. Ви можете зробити.
"трепанги в різних розмірах і дозах і пластинах агару (желатин риби)"

31. Деякі змивки.
Тибетський чорний чай в брикетах, як він повинен виглядати

32. Це, я розумію, універсальна медицина.

Додано до [mergetime]1329388183[/mergetime]
Я апологізую для маленьких фото, щось з зменшенням розміру, що спрощує посилання на автора блогу додано до початку повідомлення, є більше фото

Джерело: