Про кухню Гонконгу

Автор блогер cheger, буде 32 фото!

Сьогодні я збираюся показати вам деякі фотографії того, що вони їдуть в Гонконг і як вони варять. Незважаючи на те, що я досить безглуздий, на відміну від філіппінської їжі такого роду, я не їсти це - і вона виглядає непристойним, і вона запахи насправді нудота, хоча місцеві жителі плетуть все це рапс як на вулиці.
До речі, якщо хтось може виявити принаймні одну з продуктів, представлених нижче, я буду дуже вдячний! До речі, шабанянка пообіцяла мені допомогти з цим кейсом.

1,1 км Пошта буде переважно такою напівфабрикати, але готова їжа також буде, як це - всілякі інтер'єри, які готуються всюди на вулицях, і вони точно неймовірні! Як я прогулявся минулими ці місця, я нехайно провів мій дихання.
«Дуже, на першому сорті ягоди, кип'ятять в соляному і гострому бульйоні, печінці, легені, кишечнику і так далі, боригіни люблять, добре і поживно люблять. й

Про кухню Гонконгу

2,2 км Але це сухий, цікавий, смачний?
«Зачарований на палиці йде або в алкогольних настоянках або в супах, смак, як китайці кажуть, особливо немає, але корисний. й

Про кухню Гонконгу

3. У Однак на вулицях можна знайти дуже корисні речі, головне з яких для мене свіжі. Смачні, корисні і вигідні - склянка близько 30 рублів.

Про кухню Гонконгу

4. У Я думав найбільш популярний сік цукрового соку, який я теж люблю.

Про кухню Гонконгу

5. Умань І ось ще один варіант стейки-пюш, в цей час більш оздоблений товарами.
«Далі, де гати ще можна відварити картоплю або редиски. Я також дивлюся яловичі кульки, крабові кульки та ін. Зовні, звичайно.
великий соєвий, і ідеально з чистого фаршу виготовляються, хоча все ще отримати трохи каучуку. І ковбаси, будь ласка. Серед «цуценят»
Я не знаю, як це зробити так густим, як желе. Потім готують і для загального зміцнення.

Про кухню Гонконгу

6. Жнівень

Про кухню Гонконгу

7. Про нас Не існує великих проблем з харчуванням в Гонконгі, але вони їдають багато морепродуктів, які я не схожий на дуже багато в їх азіатському виконанні, і є багато речей, які ніхто не може пояснити, тому я часто пішов до швидкого харчування – насправді це швидко, безпечно і досить смачно. І в Гонконзі, Мака також пропонує суп! Так що тут немає причин, особливо нижчих місць, які можна їсти, і тут немає особливої їжі.

Про кухню Гонконгу

8. У Ну, потім я пропоную вашій увазі фотографії з вулиць Гонконгу, на які є спеціалізована торгівля в виді напівфабрикатів, як правило, висушені, які не можна сказати про це свині обличчя. Складання страв...
«Пігс, а саме, її учня, вуха та інші хрящі корисні з колагеном, як курячі ніжки, корисно їсти їх на суглобах і шкірі. й

Про кухню Гонконгу р.

9. Навігація Як зацікавити, як це може здатися вам, це не пивний баран - він не солоний, але просто сушений.

Про кухню Гонконгу

10. Каркаси і змії, зірочки

Про кухню Гонконгу

11. Що це таке?
"Я пишу рибну шкіру, вона виглядає як шкіра кульки, яка наплячує і шипає."

Про кухню Гонконгу

12. Чи є ці морські огірки? Вони, як правило, в сухому стані, але деякі замочують їх лічильником.

Про кухню Гонконгу

13.00 р. Гриби та горіхи?
Є гриби там, в верхньому ряду на праву є ще сушені дати (кроти), сушені кліщі, іноді для 380 вони пропонують сушені вени (bbr), поруч з 15 вони дають мені таку тонку складану грибок, яка часто кладуть в компотах, вона без смаку і злегка желе. Тільки в кип'яченій формі він був білим, а потім деякі жовті. У рядку нижче в зелених мішках знову "Зимові черв'яки", про які зверху вже писали, за 368 - Циндао равлики, в нижній частині все ще знаходиться оболонка черепах, женьшень, таких гладких кульок - висушені "фрукти логану", в російській архаті використовуються гомеопатичні частоти, для 66 вона виглядає як індійська кавка, так і в середині - коріння купуються лікарськими. На полицях ще щось не зрозуміло.

Про кухню Гонконгу

14. М'ясо смажене є дійсно смачним!

Про кухню Гонконгу

15.00 р. Не кокосова стружка.
«Я люблю рибні чіпси, вони кидають в супі. й

Про кухню Гонконгу

16.00 р. Середній магазин

Про кухню Гонконгу

17.00 р.

Про кухню Гонконгу

18. ковбаса і риба

Про кухню Гонконгу

19.00 р. Що це таке?
Трепангі з Японія та острови Сіпендон (Лаос)

Про кухню Гонконгу

20. І це?
"Для 9,880 Гонконгу, це його - Кордипси з Тибету, річ загоєння, вони кажуть, звідси ціна тег."

Про кухню Гонконгу

21. І це гніздові ковтки.

Про кухню Гонконгу

22. Деякі дивні кубики.
"Японський морський гребінець з Hokkaido, цільний і обручений, трепан тріщини"

до 1 2 3 4 5+

23. Більше стінок гнізда.

175684

24. Пакування

Про кухню Гонконгу

25. Гриби та зірочки не найдорожчі

Про кухню Гонконгу

26.

2836573

27. Деякі морські черв'яки.

Про кухню Гонконгу

28. Семки!

Про кухню Гонконгу

29. Мінуси

Про кухню Гонконгу

30. Ви можете зробити.
"трепанги в різних розмірах і дозах і пластинах агару (желатин риби)"

Про кухню Гонконгу

31. Деякі змивки.
Тибетський чорний чай в брикетах, як він повинен виглядати

Про кухню Гонконгу

32. Це, я розумію, універсальна медицина.

Додано до [mergetime]1329388183[/mergetime]
Я апологізую для маленьких фото, щось з зменшенням розміру, що спрощує посилання на автора блогу додано до початку повідомлення, є більше фото

Про кухню Гонконгу

Джерело: