Nissan Expert Заміна панелей

У мене є Ford фокус свіжого і другого автомобіля, як прийнято в Сибірі - правою рукою японська, чому б не продати ... У 2005 році автомобіль з невеликим пробігом і однією великою перевагою є велика станція вагона, яка тягне на D-Class, але, на відміну від A6-типового вагона, Mazda 6, клас Merc E дуже дешевий з задньою пружиною підвіскою.
Можна навантажувати в багажник 500 кг, використовувати його як робоче землеробство і заміну альтанки для підставки на дачі.
З 90-х років і виконує ту саму роль в роботі.

Тоді буде маленька фотографія і текст.

Зареєструватися

чоботи

Його головна чарівність - дуже низька ціна, я купив її 4 роки тому, за смішний 320,000 (з доставкою в Новосиб) від японського аукціону з ходом 27 тис. км.
Але ... це дуже незручно в каюті ... незважаючи на свою свіжість роками - автомобіль від 90-х ... тільки мінімум (робочий), все ручне ... від комфорту тільки конденсатора

Ну, один день мій друг запропонував мені трохи налаштовувати його... там я в Японії той же вагон, тільки званий авенір, на тілі - копія, добре, є фари ксенон, набір тіла, добре, і кабіна є нормальним, є клімат, оптитрон панель інструментів, і просто виглядає більш красивим (всередині), і я вирішив... особливо він просто проданий авенір після великої аварії на запасні частини, але з цілим інтер'єром ... спочатку знімається стара панель.

очищається від кондиціонера випарника, плити, виготовленого шуму ... а потім пішли установка нової «старої» панелі, фітинги:

р.

Сама складна була в електриці, як і автомобіль, і всі проводки різні ... і навіть на вулиці -30 ... в гаражі з опаленням +5

Найважчим було з'єднати клімат ... нам довелося перемістити всі коробки з розбитого автомобіля до плити, до конденсатора і т.д., так як все на сервоприводах.

1 990 Р

Тепер ми з'єднуємо центральний замок, прискорювач, тахометр і т.д., японські бастарти - багато модифікацій, нічого не відповідає за завантажену схему, ми шукаємо все методом гарбуза.

Виявляється, що контроль автоматичної передачі також прив'язується до приладів. на ньому сигнал від 2 датчиків швидкості йде на автоматичний комп'ютер передачі - kicker ...

добре, і результат є нормальною панеллю з тахометром, оптитроном, з робочим кліматом ... до речі, клімат списання ... на цій моделі дуже добре налаштований, взимку і влітку 23 градусів ... і все, не мій проблема ... він сам регулює все, і інфекція розумна, поки двигун зігрівається нормально - салонні фіолетові, щоб прогрівати ... і я думав, чому вони ставлять на клімат температури двигуна встановленого двигуна.

3 дні на новорічних святах ... але не тільки міцно споживають алкоголь, але з почуттям, тут картина дійсно не вдало ... вся панель в пилу, брудна ... добре, що сталося

Додано до [mergetime]1329571559[/mergetime]
все

Джерело: