Як я провів ці вихідні.

Недавній час був пост про спільну подорож до піку. Ви можете покласти мене на це одночасно, але особисто він заподіяв мені деякі підозри про реальність того, що відбувається. Я написав коментар там, що риба схожа на дві краплі, які адекватні люди не ходять риболовля в золоті браслети, весільні кільця (незвісно, звичайно, вони не дуже міцно сидячи на пальці) і кросівки, витягують 5 щук під 10 кілограмів поспіль в 130-му отворі і випускають їх назад. Я був серйозно критизований для цього коментаря. І я вирішив захопити фото і зробити мій маленький, скромний звіт повернувся з фотографіями.
Це мало впровадження. У вас буде 39 фото, якщо ви хочете, ви можете зламати, я не складаний про це. Можливі невеликі ліричні з'єднання.

На березі Можаїського водосховища було прийнято рішення проїхати в село, так як воно знаходиться на березі Можиського водосховища і його ім'я Бичкове. Ми залишили на 6pm в суботу.

Три з нас. Після того, як мислити про ситуацію, вони вирішили піти в село, поверніть на обігрівачі і зайдіть на нічну риболовлю в с. Горетово, що вони не далеко, як вони читають на форумах, які там зараз добре зловили.

...

На в'їзді до с. на деревах побачили дуже прохолодні гліттер-Динські на деревах, на жаль, фотографії не можуть перенести всю красу, тільки так.

Ми приїхали в Горетово близько 10 м., налаштовують два намети. 7-8 метрів глибоко. Ми спробували різні мармосети, спробували звичайний гачок. Немає одного переміщення. Не дивлячись на теплу погоду протягом дня, ніч був дуже холодним. Незважаючи на свічки в наметах, ми розморожуємо. До цього додано поганий настрій від нестачі укусів і близько двох ночей ми вирішили зібрати. На машині в 2:43 і пішли на ліжко. Не було фото, тому що він був холодним, темним і нічого цікавого.

770

Вранці вранці і погуляли по льоду. Наша дорога була через село.

Ми привітали і радіємо місцевим особам.

Деякі пейзажі села.

...

...

Ваш хмелюстка.

р.

У нас мешкали місцевий резидент. Ведуться в колах, стрибаючи радісно, кусаючи руки і ноги граючи.

р.

Ось лід.

Ще кілька пейзажів. Тепер це Можай заповідник.

1990Р. 2199Р.

...

Потім почали викласти шматочок ягняти, свердлити отвори, покласти галони, розморожувати вудилища. Я був вкритий хвилею емоцій і забуту про фото. Тим часом перший прапор запалився. Там була ця красива жінка сидів.

331259

Вид не мійшкіно.

Люди були гідними. Також були прути і намети.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Він спробував перетягувати щуку хвостом з 16-го фото, хоча він не був особливо успішним, але він не був особливо засмучений.

Початківці почали працювати. Зробіть кілька плавців.

Після невеликої думки вони вирішили, що вони повинні зробити компанію придбаної Каразіки, так як вони купили 20 штук приманки, і на них були 30 стійок, 10 для кожного.

У отвори дуже швидко заморожують, прийшла до очищення практично кожної хвилини.

Особисто я люблю плавати більше, ніж нод.

Ординарні риболовлі бюст

р.

Толі риба підійшов, толі був уражений тим, що я прикріплюв "сурочка", але почав випікати шлам.

Очікується...

83272 р.

Ще один прапор lit вгору. Трохи пробіг, зріз, і тут.

Так само видали чукарику з попереднього обсаду, як ще один прапорець підсвітки. Запуск. Це вдалося витягнути диво, очищається від підвіконня.

...

...

499.00 Р

Час прийшов до трьох годин. Що ми можемо витягти з глибини річки в цей час.

Р

...

Наші сусіди повільно обертаються.

Прапор знову працює. Щури зайдіть як підбір.

Що ще потрібно бути щасливим?

Ми вирішили піти додому. Риба в одному мішку, сміття в іншому місці. Я не розумію людей (або свиней?) які залишають сміття на льоді.

44413881

Головна

Головна, Солодкий будинок. Тепер морква, тому що термоси вже пусті, щось їсти і додому, в сковорідці Москва.

Добрий, с. Бичкове. Дякую, Дядько Вода.
Я зробив. Спасибі всім.

Джерело: