Сирія.

Я прийшов в Сирію кілька місяців тому і жив там на 80 днів. Позаеба, слід зазначити.

Вони надіслали мене на роботу. Де починаються іноземна поїздка? - Сісти вниз, всі 5! Доброго дня! Але перед тим, як відвідати цей шрин, я побував у туалеті аеропорту, щоб змінити шорти для штанів, тому що в Сирії не можна ходити з муками. Я загорнув валізу в плівці і занурився в магазин бузею і парфумерії. Ми (як тільки 6 з нас), Esssence, купили до кінця, після того, як ми летемо до мусульманської країни, там з цим тугом (Я не говоримо про духи).

На площині, яка запашувала гасіння. Пролетів за сторіччя, і це перший раз. Досвідчена хістерія, koroch. Це нормальний, їсть і сон. Я не можу пам'ятати, скільки 3,5 або 4.5 годин.

Дамаск зустрів мене, і всі вони, з таким теплом! Перше, що я бачив в аеропорту, було 2 лінії: зліва, жінки, все в чорному кольорі, на головах кошиків; праворуч чоловіки в арахатках, до речі, їх правильно називають (шмак, і чорні кільця, які одягаються зверху, є agal). Я йду в лобі. Ми були як снігові білки в Harlem, тому що кожен в номері був одягом національного одягу. Хто промені, які говорять. Ви не можете сказати, що ви повинні знати!

Але ось перша радість - в цьому аеропорту ви можете знову повернутися до Duty Fria після посадки. Конфіденція в майбутньому збільшилася в пропорції на придбаний божез.

«Всі пломби були доставлені, отримані дозволи», - сказав він, що ми зустрілися з нами, «Це базим, перекладач». Тонкі Араби в прямокутних келихах на тонкій рамі сорок років, які навчалися Волгограду, як пекло знає. Я прекрасно сподобаю мене, що викликали мене захоплення і прихильність від смішного акценту.

Варто відзначити, що тут люблять росіяни, або принаймні люблять. Ось хлопець продає стол навіть написав нам повідомлення.

переклад

Він також дав нам прапор і від стола приніс мені коб кукурудзи, який він взяв після 5 секунд. Я спробував пояснити щось на довгий час, потім я отримав всередині. Виявилося, що маленькі жовті штани заливають на мій коб. Ми давали йому 5 рублів - єдине, що нам довелося, символізуючи російський аромат. Щоб він відповів, що він буде тримати його біля свого серця.
Поки ми стоялися з ним, не зовсім заспокійливим, ми були дуже рвані коробкою Чеетоса М. Сочі.

Також факт позитивного ставлення до росіян вказали такі речі, як: банери з написом: «Побачте, що ви до російських людей», одна навіть височинаюча жилетка (дивитися голову від любові); а також прапори наших країн продаються на вулицях.

Дамаск залишив приємне враження. Чистий місто, з красивою архітектурою і багатою історією. Тільки часті знайомства дітей або хлопці, щоб купити деякі сором'язливі. Перші дні пиття та ходьба, клуби, похмілля. Ми знайшли інтернет-кав’ярню, захотіли сидіти там - нік, що провів ніч. Ви не отримуєте комп’ютеру. Це досить строгий. Коли ми придбали SIMS, більше 2 за особу не реєструються і відбитки пальців видаляються, а імена батьків повторюються, проте з слів. Це пиріжки.

Під час організаційних питань ми жили! Якщо ви хочете працювати. Площа наших робіт була далеко від чудової столиці красивого стану, а саме, прямої східної в степу, до кордону з Іраком. На ньому було 550 кілометрів їздити – неапашно, як далеко від місцевих стандартів, їх вимірювання невеликі, так як ви помітили.

Вони прокинуті, перехрещують річку Euphrates, а перед нашими очима прямо, як ми переїхали в степу, дерева перетворилися в кущі, кущі в дрібну рослинність, дрібну рослинність в пісок, пісок перетворилися в вологий пісок, коли ми припинили і до наших очей назад в суху.

Вони взяли ковбаси на дорогу. Ми попередили, що це випадок. Я знаю, що ви не можете говорити про їжу, як це, але я не розмовляю про їжу. Не тільки це тільки курка, тому він все ще горіхи деякі різновиди перверсії. Тексти пісень, а це означає: І що дивно, що ні ми не любимо це - чому вони не ясно.

На шляху ми зупинилися на заправці, а також тут, як у нас є: станція на автомагістралі, з ним кафе з платним штовхом і не вражається привабливою їжею. Між АЗК і кафе є 100-150 метрів - SAFETY!!! Вартість Benz 48 SYP (Сірійські фунти, але вони називають їх лірою) за 1 літр, який перекладається на наші, близько 24 рублів, але вони мають лише 98 на АЗС. Російські автомобілі, шкода тальвіс, досить багато і нічого приводу на такому високому октані. На 95-му місці з’являються військові техніки.
Ось боже:

Ось російський автомобіль:

На шляху зустрілися військові шнури, але знімки з них категорично заборонено.
Ось все я отримав:

В цілому, в той час як водіння я помітив, що в плані транспортних засобів, вони максималісти! Більш того, чим менше транспорту, тим більше потрібно навантажити тут!

222 км

333 р.

444.

І ось він все:

р.

Ось 8 з них передній - просто дівчинка. Ха-ха-ха.

Побачивши тестер до Іраку, реакція була неоднозначною: з одного боку, «урра, ми будемо незабаром,» і з іншого, «на травневому гаді, де я збираюся взагалі». Тоді я почав шукати переваги у всьому: "для вільного оцту солодкий, і я не оцту тут, але навіть за кордоном!"

Далі ми пішли в основу нашої організації, щоб супроводжуватися далі, бо ніхто не знав дорогу і те, що він навіть існує. Вони дали нам моргу. У Сирії, на замовлення, щоб піти куди ми йдемо в Дамаску: до магазину одягу, до фотографа або до офісу, я не знаю – всюди ви будете пропонувати принаймні чай або навіть кава. Ви можете пити тільки в кафе, але давати безкоштовно половину води, разом з меню принести. Що я пам'ятаю на підвалі перевалки - крім того, собака - десятьзабівака.

Шкідник, на короткій ланцюжку. Я не люблю тварин, але Араби не люблять котів або собак. Вони кажуть, що це бруд. І я люблю їх (так, я люблю їх все), тому іноді я трахнув їх, що вони були неправильні, і ми були сигарети і собаки були мальовані!

Галузі! Є дядько, що супроводжує нас. Не довге, нічого цікавого. Прийняття на 50 градусів тепла, багато пластикових каністрів бензину в наступному автомобілі. Ні, китайці з написом "старий" на двері не шкода, для себе, для хлопців боятися!

Є каністри.

Ми нарешті тут. Ось тут, тут є підстава моєї мрії, тут це, тут, величезна база!!!

Прибуття, ми оселилися в караванах - як араби назвали їх, на нашу думку, тому вагони. Це вид з ліжка.

391599 р.

Наша родина. Багано облаштувати: встановити WiFi, розмістити обладнання. Час пролетіти швидко і скоро я зустрів перший захід у степу.

Додано до [mergetime]1329678293[/mergetime]
Це перший раз я написав томат. Про цю подорож, якщо я зацікавлений, я буду продовжувати.
Дуже дякую.

Джерело: