Довгий день пролетарію.

Олексій (biburat007) розповідає про звичний робочий день звичайного робочого хлопця!
Багато фотографії!

"Привіт! Мене ім’я Алексей, я 27, і я один з тих людей, які колись називали «класним гегемоном». Я працівника. Я кажу ще більше, я млинець на одному з московських державних підприємств. Довгий час я був торментований бажанням писати про свою роботу, але, alas, режим безпеки на моїй попередній роботі не дозволяв. Зараз я працюю з більш лояльними людьми і снями, починаючи з того, щоб стати справжньою. ?

Ранок Я роблю рано, тому що я працюю з 8:00 ранку. До речі, я реальний 100% сова і з дитинства я скажу ранні підйоми, перетворюючи мене на пару годин в гнильне зомбі, щиро мріяючи про негайний апкаліпс. Ось чому всі мої дорослі життя я навчався тільки в першому переїзді і працював строго з восьми ранку. Карма-с.

Дружина, врівноважена, не думають прокидати, вона працює з 10, щасливою. ...==

Сніданок. Так, я не гламурний і не на всіх прихильників здорового способу життя. До речі, шкільний книжковий стенд не перебуває у приховуванні біля плити, наша сім'я не має будинку, але ховер-читальна кімната: хтось, хто не спить, не сидить на комп'ютері / ноутбуці / кіно, він читає, включаючи їжу. Але зараз немає часу, щоб читати, а ококи вранці погано зосереджені.

Коти завжди на дорозі.

І ось я на роботі. Швидко відвідайте...

Дивитися з балкона на видимому розділі магазину. Бос, що гасить відбій і блискавка дрібно.

Готовність для праці та оборони. Тільки ганчі замір.

1 999 р.

Хлопці щасливі. Ну, Плакат тут! =)

Р

Старе покоління реагує з більш стриманим.

І ось мої палаци. Я єдиний фрезерний верстат в цій організації, і тому повний власник всієї цієї пишності.

Говорячи про пишність. По суті, кілька машин не для роботи Стаханова на 2-3 машини одночасно, але тому що кожен в щось краще підходить для власного типу обробки. Хоча 5 за 1 людина все ще занадто багато, як правило, в таких областях працюють два, тут теж, іноді приходить один хлопець, франчайзинг і розважальна розмова. Але я був відвертий, і я хотів сказати це: для мене особисто, робота як фрезер не так багато виготовлення всіх металевих і пластикових неспадів як постійної боротьби з збільшенням ентропії на довіреній території, боротьба практично бездії, тому що для нього зазвичай практично немає часу, а територія oh-oh, це фрезер від усіх робітників, які вимагають багато різних пристроїв: клаптяви, вихрові столи, ділення голови, центри, рамки, призми, так звані «паралелек». Довгий список.

...

На збільшеній частині попереднього фото ми чітко відрізняємо основний елемент креативного процесу - пляшку. (Я, однак, мати дуже прозаїчний гасіння в цій пляшці.)

Різні інструменти також неймовірна кількість. І все ж не вистачає, хоча крім приліжкових столів і стелажів на сайті я також маю власний номер для зберігання, наповнений всілякими речами. На фото "дути" ріжучі, які необхідно постійно.

Це різак, теж.

Так це.

У той же час я розблокую свій нічний стенд з персональними деталями, вимірювальним інструментом та іншими речами, які краще тримати під замком і ключем. Хоча люди і всі свої, але мало... (В дорозі, разом з тумбою, я успадкував від попередніх власників повний мені в ньому і еротичні календарі для 1994 на дверцятах.)

р.

Я оціню роботу в найближчі дні.

І я збираюся працювати.

Доброго ранку до героїні, наш персонал очищає. Чому героя? Тому прогулянку по чистому підлозі вранці, не на щиколотці в металевих стружках і емульсійному маслі. До речі, вона замовляється записувати в запис обов'язково вказувати, що він шукає чоловіка 45-50. Індикатор.

Пташенята, до речі, вважаються небезпечним фактором в роботі (я знаю, чому), тому потрібно носити окуляри, коли машина перетворена, що я віддаю перевагу цьому щиту, він sits більш комфортно на голові, не туманий, покриває всю обличчя і легко піднімається і падає.

Добре, або ви можете завісити машину, як це. «Нативний» захисний екран тепер в ремонті.

Регулярно з зітхами я дивлюся на цей блок. Він є прикладом того, що він хотів, звичайно. Радянська машина пройшла через капітальний ремонт і глибоку модернізацію, отримала повністю сучасну машину, на якій... Немає на роботу. Це, ті, хто не знає і не хоче бути в змозі, і ті, хто робить, не хочуть працювати в цій організації. Я також не можу дізнатися, як боротися з ЧПУ (особливо в моєму випадку я повинен налаштувати і написати програму і рефінін / виправити його). Це, з часом, я розумію все вручну (Я в цілому життєздатна людина) і відварююча частина моєї роботи на комп'ютері, але це дуже час так далеко катастрофічно не вистачає.

Але я працював, я міг зламати для кава-брейку з димовим перервою (другий день я вирішив кинути курити, адже сигарета чисто електронна).

І дивитися механіки (дивитися те, що ще перекручувати і продати) з'ясуйте, чому автоматизація в одній з моїх машин взяла на себе життя.

Ви все ще можете прогулятися по шліфуванню ділянки, де працюють люди-сталькери (робота пила, адже вони не знімають респіратори навіть на обіді і димових перервах). Як вони працюють нормально, я не знаю, що це їх не так.

Це діамантове око!

При цьому подивіться жирні красуні з метрології. Баути розкидані мені, тому що вони рубають їх з спалахом. Я очолила багато.

Моє сусідство, екстер'єр Юрій Макарич, також має димови. Шукаю ікони в кутку, пам'ятаю, що я був дуже інтригований принципом вибору картин для прикраси стін в нашому магазині. Поруч можна клеїти Рафаель, якась перестрія еротика, Дур, Костянтин Іванов, портрет Путіна і православних ікон.

...

Обід перекриваємо неочищений.
У їдальні не допускається камера, це не наша, а сусіднє планування. Ну, подивіться там і нічого дійсно. Після закуски можна прочитати жовч.

І назад до бізнесу.

Ну, хоча він рухається, деталі стають більш значущою формою: праві кути, чіткі площини, все, як я люблю.

По дорозі, незважаючи на неймовірну кількість бризок і голів під час роботи, всі монтажні поверхні повинні постійно підтримуватися в хірургічній чистоті, щоб не спиляти пил або краплі, про це.

Кінець дня, кожен йде додому. І я залишився, е-е ... Три дні я отримав надзвичайний час, 8 до 8.

Але ви можете піти на свіжу емульсію до машини. Я. Слово «свіження» – це слабо пов’язане з цим грішником, що відроджує пам’ять половини життя.

Р

І зробити чай.

Зовні вікна романтичний, це снігопад...

У мене є одне ціле життя.

Але чу! Ми працюємо з кінцем. Ви просто повинні очистити і змащувати машину. Зверніть увагу на кількість сміття на підлозі. Ось чому я вважаю нашим співробітником героя.

...

Деякі слова: На 19.50, мій акумулятор камери сіла, в повному заряді якого я впевнений, тому я не взяв запас. Наступна фото на телефоні. Ні, специфікація на ній була російська на білому він говорить, що камера в ній є... Однак мудрий чоловік сказав мені про такі випадки: Леш, він також говорить на паркані! Садиба.

лука. Дзеркала не миються, здається, принципово.

В'їзд.

Вечір Дмитрівка. Панацея бажання, нарешті, купити автомобіль. Я боїться мосту на фоні. Я не боятися жахів і мишей, я бояюся мостів. Це, я не так багато боїться, як horrified, це не мій архітектурний стиль, ні шахти.

Тепер можна впасти на сидіння тролейбуса, ввімкнути на B.B. Король в плеєрі і прогуляйтеся повільно через вечірній мегаполіс, скажімо, до лісу. Я люблю це місце.

Офісні працівники вже відпочивають.

612002.

Я думаю, що у мене є кава.

Головна, Солодкий будинок! й
Дружина і кішка зустрічають.

І я відроджу камеру і рейду холодильника. (Так, у нас є всі штамповані, ми несемо магніти з усього світу.)

Дві ковбаси і двадцять лок! Я відправлюся з канона, я буду робити без моцарела і ручола, добре, що я хочу їсти дико, і кілограми з моє життя ще не загрожувати мене.

Ви хочете пити? й

Тепер простягайте пальці на тихо перетвореній гітарі.

р.

І СПАААААААА!
Дякую!

доб.

Джерело: