Будівництво краба Сварта.

Орієнтовно 30 фото + текст.

Питання, конструктивна критика та коментарі.

Замість епіграфа, слово, яке спочатку звучить в багатьох книгах по яхтингу:

«Якщо ви хочете розірвати свою дружину, починайте будівництво човна. й

Моя фосцинація з катерами, ймовірно, почалася в першому класі. Я, як і багато дітей, які люблять малювати примітивні човни на протягах, фарбувати в різних тонах, обладнати всі види зброї, ми мали власний море - на папері. А потім, отримуючи трохи старшого, на зиму вечірки він виготовив свій перший корабель. Під час весняного походу він укомплектував вітрилам, келем, кермовим колесом і на довгому волосіні вперше дасть йому канал. Пройшов час, з'явилися інші речі, і захоплення, якось відхиляється.

"Караана"

Влітку 2002 року після 2-го року коледжу він пішов на роботу над будівництвом в Тамані. Я не пам'ятаю точно, коли це сталося, або на початку або в кінці робочого тижня, мій друг і я пішов на пляж. На водній поверхні я бачив невелику яхту, я був так вражений видом на бухту, «порт Кавказу» в далекій сіруваній газі і це невелике катер. Я здогадую, що коли мій «дайзас» почався!

Восени я пішов на навчання в Краснодарі. З тих пір не було комп'ютеру, і ви не будете сидіти в Інтернет-кав'ярні протягом тривалого часу, і сенс, якщо немає місця для читання завантаженої інформації, пішов шукати літературу в бібліотеці. Але, щоб бути чесною, це не приносить мені успіху, я, ймовірно, повинен виглядати краще. Навесні я став щасливим власником нового комп’ютера, всі вихідні в нашому режимі «прочитати інтернет»! Поступово збір інформації. Однією з найважливіших моментів, які вплинули на мене, читали щоденник Ф. Конюхова про автономну окнавігацію без переходів на порти на яхті Караана. Також було багато сайтів про самобудівників. На чистому Html ще не було багато місця. Так що я просто скачав їх повністю з Інтернету на комп'ютер і вивчав їх без підключення. Все було описано в доступній мові і пояснено великою кількістю фотографій. Ідея самобудування надихнула мене, і я вирішив побудувати яхту, адже все було описано так просто (навіть!). Вибір припинився на шурупоті "Робінсон", що було виправдано, не пам'ятаю.

р.

Прогулянка по мурах, як кажуть, прокинулася на стіну. Для цього потрібен матеріал, який потрібен для його обробки, тощо. У домашніх умовах з'явилася кругла пила, але майже непристойна - вона стояв на воді довго. Займав пару тижнів для відновлення. Не маючи навичок роботи з деревом на кругові, він провів довгий час настоювання з обробкою перших дощок. Було багато шлюбу, невдовзі, бажання відмовитися, але мрія все ще сильніше і споруда була повільно рухатись вперед.

І ось перші кадри готові! А якщо каркаси готові, то незабаром буде споруджено катер, то спуск в воду, вода - захист від гниття потрібно, відповідно - просочення оливковою олією! Як блискучо було побудовано логічну мережу, і ніхто не сказав – «покопати ґрунтовку», в сенсі «зняття матчу, студента»! Olifa добре всмоктується, але з якоїсь причини висушують майже на місяць – для мене вона все ще залишилася таємницею. У вихідні стартували літня школа та інтернет-видання. Більш детальну інформацію про те, що я зрозуміла, що я вибрав комплексний проект і зупинився на стадії будівництва.

У той час, що через різні обставини за моїм контролем, початок будівництва було постійно перенесено, я продовжував вивчення інформації. Після того, як багато думців і порад, я вирішив вибрати для карабу катер, ймовірно, тому що багато рекомендується для новачків, як простіше і більш доступним варіантом. Спосіб будівництва називається «свербіж і клей», тобто листи пришивають разом з дротом і приклеюють разом з вессельною тканиною. За деякими яхтами, яхтами довжиною до 15 метрів були побудовані таким чином. Нарешті були придбані перші листи вологостійкої фанери, вирізати, пришити з дротом, човен почав придбати її контури.

1,1 км Дно човна вирізається і одна з сторін видно.

2,2 км Дошка, що складається з двох половинок, пришивається мідним дротом і під певним кутом викладають пастки так, щоб човен приймає правильну форму.

3. У Більше з цього етапу будівництва фото, на жаль, не залишається. Тут ви можете побачити, що човен вже забрав свою форму, але є пастки так, щоб не втратити форму. Між боком і дном є галтель, грубо кажучи, округлення. По-перше, закриває виступаючий дріт, а по-друге, надає додаткову міцність. Також накладаються смуги склопластику, що з'єднуються відповідно до бічних і нижніх, знову для міцності.

4 та 5. Скляна тканина була замочена в епоксидах і стала прозорою.

5. Умань

6. Жнівень Трохи відійшов від проекту і в лікті вирішив зробити закриваючий рун. Перша дошка з носа - місце, де намет буде стоятися. Перпендикулярно її рейок, які будуть спиратися на фанери, на інших фотографіях буде видно.

148350 р.

7. Про нас Це просто stern view.

8. У Скляна тканина укладається на нижній частині вигляду з сверна.

9. Навігація Такий вид з носа.

, Україна

10. Скляна тканина просочена епоксидом також стала прозорою. Ось я зробив помилку, якщо епоксид був дефектний, щоб не так розбавлявся, але навіть через тиждень смоли не стали, і мені довелося видалити і приклеїти.

11. Тем.

12. Я не знайшов ніяких фотографій будівлі. У гаражі є катер. Скляна тканина на дно приклеюється, нижня планка фіксується, для захисту при натягуванні на суші, можна побачити, як рейки притиснути колоду.

13.00 р. Старборд, епоксиди затвердили, і ми починаємо до шкіри.

14. Вид з носа, який має поперечну форму, так як він сказав: «за краще проростання на хвилі», я ще не збираюся по всьому

15.00 р. Ігорек, вірний помічник цього заходу.

Зима прийшла, не вдалося працювати з епоксидами в гаражі. Навесні він почав своїх турбот, знову він присвятив мало часу на катері, влітку йому довелося працювати багато. Будівельна споруда продовжила повільно і невизначено, затримала себе з надії, що я продовжив будівництво восени, але як завжди це було тільки комплаєнсом і затримкою часу. В осінньому періоді знову не працює. На жаль, час прийшов, коли щось клацнув в голову, і робота переїхала вперед з 7-ми кроками!

16.00 р. Відсутні кілька фотографій. Ми починаємо фарбування дна ґрунтовкою, нам довелося покласти два шари, тому що не було достатньо скловолокна, а фанери сильно поглинали фарбу.

3524581

17.00 р. Пофарбований човен вид з stern.

18 років Вид носа. Тут знаходиться блиск фанери, і є блиск його.

19.00 р. Ви можете побачити, де люки для доступу всередині будуть стоятися.

20. Повністю фарбований, трохи полірований і миється.

21. Ви можете встановити вітрила і воду! Фіксований ромпер, сверблячки, встановлена вимкнена і шкарпетки.

22. Спробуйте на прапорі.

Р

23. Перевірити дно для суглобів.

, Україна

24. Немає вигляду.

р.

25. А тепер будівництво над! Нестерпно, це були Тепер не поспішайте до гаража, не січте, пилка, шкірка, приховати, фарбувати! Як це? Відчув, як вони взяли щось дуже близько, як маленька дитяча головна іграшка! І в кінці, навпаки! Не "ввімкнено," але приймав ігра!
Тепер є ще морські випробування. З різних причин було перенесено перший вихід. Я спробував кожен день, щоб піти в річку - чекав води, щоб піднятися, і був "правий вітер" (проти струму). І тепер прийшов день X! Ще раз знову відправився на розвідувальні роботи і був задоволений - водяна троянда, роса, не підошва, схід. Під вітрилами в домашніх умовах перевірте все на місці.

В’язниця (від косички "Оптимість") замовлена на місцевому швейному заводі, пришита з наметової тканини.

26. Перший спуск в воду, пляшка шампанського не зламана, але заливається

27. Рука і настройка.

28. На дорозі для пригод!!! Ви можете побачити, як мало місця для двох, всі через ніс, багато місця приймали. Для одного часу поїзда.

999.00 Р

29. На додаток до читання книг про яхтування, був єдиний досвід плавання - 4 липня вони пройшли по маршруту ВДК Орлинок - Туапсе - ВДК Орлинок з Віталія Єлагіна на мікро яхті Стрибог, але це абсолютно інша історія.

30. Це невелика фотографія, оскільки це на телефоні, але нехай! Gyka-shkot в одній руці, баран в іншому, і в човні, крім двох, оселилися три більш відомі однодумці про будь-який маршрутний човен "Роінг б ...!", "Чому б ...?", "Б ...!" У місцевому рибальстві, з інтересами або, можливо, сміхом, не можна побачити здалеку, подивившись на два центрики, які намагаються зловити вітер. Найстрашнішими припущеннями не були виправдані, і ми славно вітрили на поточну, розвиваючи швидкість так само, як і (зловживання до думки!) до 2 вузли! Не варто описати.
Єдине, що не можна зробити, щоб перетворити катер навколо і перейти в бджільництво (при куті 45 градусів проти вітру), як тільки ковпачок перетворився на вітер, і, відповідно, вздовж потоку, він припинився, і тільки за допомогою оару вдалося якось контролювати, так і, злегка набравши імпульс, був приведений до вітру, і все почалося знову. Я залишила цю проблему до моєї домашньої роботи.

Додано до [mergetime]1330237395[/mergetime]
Сорочка для якості фото всіх на телефонах в різні часи і на різних телефонах.
Я зробив.

Р

Джерело: