Москва-Якутськ-Москва

У вас буде 100 фото, будь ласка, не ламайте.

Я не збираюся, подумав до 3 ранку, і просто пішов до ліжка. На наступний день він поспішав кинути деякі речі, мав сніданк з парою сендвічів і поїхав до Казаньської станції. У 16-му місці пройшов поїзд, і я чекав на 16-му авто. З цим 16-им місцем прибули невеликий інцидент, але все в порядку. Моє сусіди в відсіку були молодими парами Максима і Каріна і сина, Тимур, 3-4 роки. Вже в відсіку, 10 хвилин до вильоту, я розумію, що у мене є тільки гроші, і там немає їжі або напої (в будь-який час їхати на дорогу, як я робити). Булети кидаються на столах на майданчику і купують кілька літрів води і повний пакет «розривного чемпіона» – це те, що я називаю «досгіракі» і всілякі інші «ролони».

Ми починаємо нашу подорож.

Москва-Якутськ-Москва , Україна

Казанська станція

Москва-Якутськ-Москва

Автомобіль I'm водіння в

Москва-Якутськ-Москва

Перший день

У перші кілька годин картина поза вікном змінилася драматично, яскраві ознаки, що звучать для «купівля, купити» почала спалахувати менше і менше, а в цілому щось яскраве, крім залізничних працівників в їх яскраво-помаранчевих жилетах. Потім почали спалахувати села з будинками-будинками. Я взяв деякі фотографії. По дорозі виявилося, що забули заряджати ноутбук і акумулятори для камери у мене є один комплект. Коли ви запакуєте, як я зроблю.

Перша зупинка - 25 хвилин, станція "Веківка" на майданчику люди чекають поїзда, щоб запропонувати своїм пасажирам всілякі скляні, від люстр до набору "свіжого спирту", які спробували продати чоловіка в штани і фліп-флопах. До послуг гостей скляна фабрика. Я купила з моєї тітки, але дві напівфабрикати з двома картоплею і шматочком хліба - 150 р. Недалеко від Москви я думаю.

Я пішов в ресторан, щоб купити пиво. Виявляється, що фраза сказана до провідника: «Чи не скажеш мені, де знаходиться ресторанний автомобіль» - це пароль, і має власний огляд: «І що потрібно купити?» У нас є все, але це дешевше. Вирішена проблема тривалих поїздок для пива в ресторанний автомобіль, і він був шести автомобілів з нашої компанії.

Як я поговорив на мій 16 місце, був інцидент, а саме це не моє місце взагалі. Шукаю номер автомобіля на квитку, я думав, що він був однаковим числом. Дуже добре, що я зробив помилку, моє місце номер 18. Уранку, коли наш поїзд прибув до міста Казань. Вночі я зняв керівництво Katya і перейшов на наступний відсік.

УАЗ, просто УАЗ.

Москва-Якутськ-Москва

Станція "Веківка", скрізь вази, окуляри та інше скло

488172

То ж хлопець, який намагався продати набір стеків.

Москва-Якутськ-Москва

Муром.

Москва-Якутськ-Москва

Якщо є залізничні працівники, розкажіть мені, чому ці точки на люміні?

Москва-Якутськ-Москва

Ось сіл, потім були багато з них, але все одно

Москва-Якутськ-Москва

День другий.

Прокинувшись пізно. Я промив, ate сніданок, нічого не було.

Мій новий сусід в відсіку були двома жінками Балзацького віку, і, трохи пізніше, дуже швидкий дід 50 років, який пішов в Toximo, названий Олександром. Як виявилося, він був тренером, який за зовнішнім виглядом не можна сказати.

Температура надборду поступово скидається, так багато так, що, опустивши вдень на верхній полиці, я прокинувся від того, що я був заморожений.

Цікаве спостереження: на поїзді практично все, з півночі або Сибіру, і практично кожен може говорити дуже легко, багато говорять про життя, показати фотографії дітей, мисливські трофи - і в цілому, в іншому випадку, що говорять ці люди і думають?

Увечері, за запрошенням, я шукав в найближчому відсіку, за яку я був спочатку введений помилково, для пива. Два чоловіків, які переїхали в неї замість мене в Казані, пішли в Тюмень. У нас є пара великих, смачних брелоків, які ми випередили пиво. Трохи пізніше, поки куріння в жилеті, він сказав один з них про УАЗК, до якого він зауважив: «Добрий автомобіль, якщо тільки там був інший дизельовий двигун на три літри – ціни не буде.» Ці машини знають.

Це вже темно, коли наш поїзд прибув у Тюмень. Ми випрошували чоловіків, вони пішли в Тюмень, щоб приїхати машину. Ми хочемо, щоб вони були щасливими.

Щось не дивно, що все це відбулося. Температура перекриття - 13 градусів.

Є багато таких дилапсованих промислових споруд.

3229599

Найбільша паличка гравію я коли-небудь бачив.

Москва-Якутськ-Москва

свінгери

Москва-Якутськ-Москва

Ревда, залізнична станція

Москва-Якутськ-Москва

Просто красиве озеро, вона все ще має крихітний острів, але постріл не вдалося.

Москва-Якутськ-Москва

Єкатеринбург (Свердловськ) на плато солдатів в новому камуфляжі з Юдашкіна – Д&Г – дорогий і приступний

Москва-Якутськ-Москва

Станція

Москва-Якутськ-Москва р.

Третій день.

Я прокинувся в 9 годину ранку в Москві час, я не переклав годинник. Зміна часових поясів починається, - це довге темно вночі, і ви не хочете спати. Ви прогуляєтеся вранці і на обід Вдень різниця склала 3 години.

Перша зупинка (Omsk I overslept) Barabino - жінки, які ходять по майданчику і винні, щоб запропонувати різноманітну рибу. Я купив копчений бремен і три літри пива.

Ще одна довга парковка, 50 хвилин - Новосибірськ. Погода: хмарний, прохолодний і легкий вітер. Тоді я був знебочений: пиво, придбане в Барабіно, дійсно хотів піти зовні, і так як я прокинувся тільки після зупинки поїзда, я не встиг зробити необхідний. Я не знайшов унітазів, а в той час як сутність матерії, поїзд незабаром відійшов. Після чергової години відправлення екологічна зона - туалети закриті. Я думав, що я збираюся вмирати, але свого роду довідник Олени побачив мій кислий обличчя і відкрив туалет 15 хвилин після станції, для якого я подякував їй дуже багато.

Виявилося, що мій ноутбук досить правильно заряджається від бортової мережі автомобіля, сусід не зробив цього. У нашій машині мережа склала 54В, в наступну - 110В пішли заряджати бук.

У Маріінську ми замінили електричну локомотиву, стала синьою. Я пішов зовні, він був вже крутий, навіть в кошелі. Різниця в часових зонах +4 годин.

Він пішов на ліжко в 21:30 московський час (малий час півдня ніч) в результаті, перетворився на дві години і впав вівся. Красноярськ пройшов на 3 м., коли я вже овець.

Барабінськ, тут ми продаємо рибу і пиво

Москва-Якутськ-Москва Р

На тумбі є такий «парний поїзд»

Москва-Якутськ-Москва

Місцеві торговці

Москва-Якутськ-Москва

Новосибірськ, класний, сірий, вітровий

Москва-Якутськ-Москва

На платформі були такі речі, як сувенір, але вага занурилася в депресію.

Москва-Якутськ-Москва

Сходження переходу можна побачити фонтан, в цілому станцію очищається.

Москва-Якутськ-Москва

Виходить, що наступного шляху поїзд від Владіка

Москва-Якутськ-Москва

Це ще не Новосиб, так само сподобалося вежі і загальний вигляд. Я фотограф, так що це єдиний спосіб.

Москва-Якутськ-Москва

Станція з простою назвою

Москва-Якутськ-Москва

Маріінськ, зміни в електровозі

Москва-Якутськ-Москва

Четвертий день поїздки

Війдіть в 5:22 Москва час. Зовні вікна сірий, періодично дощає. І сказав він: «У мене є туман рукавів, і у мене є туман рукавів». Є пагорби.

У місті Новосибірськ я почув обмін на 70. Радіоканал VHF станції працюють тільки поблизу великих міст, а один раз вся синхронна мережа і найважливіша станція "Майак" на SV (середні хвилі, не плутатися з C-bi) 549 кГц - за 4 дні подорожі не проявляється вічно. Сервіс 156 МГц мовчить, і я не відсканував його дуже важко.

Увімкнено ебать мій запальничок, покласти його на підняжку вікна ванної кімнати, і він ковзав до місця, де розсувне вікно буде йти, коли ви опускаєте його вниз. Я дізнався, як отримати її. Василь, людина, яка прийшла до ремонту дверей, пояснив, що потрібно розібрати практично підлогу автомобіля і заради більш легкої, він не зробить цього. Я шкода про світліше. Що б я можу подумати, що є ще день.

Сьогодні, особливо енергійно очищається від пива, це було полегшено великою кількістю риб і відсутністю інших заходів. Готову половину пляшки горілки. Зміна часової зони, відмінність +5 годин.

тайська

Москва-Якутськ-Москва

Просто фото, поза вікном дощ, і повільно в'яжемо колоди перетягувати "Урал". Повітря дуже чисто.

Москва-Якутськ-Москва

Аналоги Windows', які "серенність" російською мовою

Москва-Якутськ-Москва

Ми пішли в магазин і купили деякі продукти харчування.

Москва-Якутськ-Москва р.

Там, в цілому, супутникові страви я познайомлюсь під час поїздки.

128612

Також Вигоревка, далі приведемо на північ, буде менше російських автомобілів. Це Максим.

Москва-Якутськ-Москва

Гідробудівельник

Москва-Якутськ-Москва

Максим, його син Тимур і дівчина, яка подорожувала в наступному автомобілі (незвичайно я не знаю ім'я). Тимур був швидко захоплений жіночий чоловік

Каріна, дружина Макса

П'ятий день поїздки

Половина дня в ліжку через похмілля. Пройшов Байкал, поїхав прямо вздовж берега. Станція "Севербайкальськ". Після того, як в горі була тунель, яку ми поїхали 20 хвилин, після дивовижної краси гори, верхівки з них часто не були видимими через низьку хмарну кришку. На станції "Токсімо" знову змінилася часова зона, тепер різниця з Москвою +6 годин. Ми замінили локомотиву, тепер йдемо на дизель - немає контактного дроту. В цілому, є 8 пасажирів і два провідники в машині. Навіть під час стоянки в Токсімо спійманий барк, так як дитина, яку ми назвали ці «волошки» і влаштували борти між ними. Я не бачив цих комах, крім півночі. Там був півень.

Toximo - невелике село, є кілька п'ятиповерхових будинків, решта будинків двоповерхові. Також є приватні будинки, розсіяні без замовлення. Є багато великих супутникових страв. До сих пір на дахах будинків я спостерігали антени, які чітко передають радіо, і слухаючи розміром 430 МГц.

Сьогодні в ніч (Москва) перейдіть на станцію "Хані" Максим, Каріна та сина Тимур. Александра, мій сусідський відсік був в Toximo. Олександр, Я згадав йому раніше, так як він вийшов, пішов непромпту, тобто взяв квиток, отримав на поїзд і кинувся на 3 тис. кілометрів. Як пояснили на запрошення друга, на роботу.

Вони отримали світліше. У той же Василь прийшов і зняв шкіру. На всі моїй подяки він відповідав ембаррасседно, «Що нічого не завадить», щоб я відповідав за це, що нічого не потрібно. Я дав йому мій світлодіодний світло. У день до того, я почув його в момент закруглення поїзда, коли вони перевіряють колісні пари і щось інше, на станції, скаржавшись на гасіння вогні. Вони виглядають як вони блискучі, як вони є.

Тут буде багато знімків гір.

Москва-Якутськ-Москва р.

Фог іноді на вершині

Москва-Якутськ-Москва

Не було.

Москва-Якутськ-Москва

У будь-якому місці є потоки, потоки. У місяці липня в ній є вода.

167478

Вони кажуть, що в таких місцях є згортання, а потім поїзд може стояти дуже довго. Ось він йде дуже повільно.

Москва-Якутськ-Москва

Здається, що вони низькі, але на схилах звичайних повнорозмірних дерев це так, для порівняння.

Москва-Якутськ-Москва р.

Чому ці чорні смуги на схилах я не знаю

Москва-Якутськ-Москва

Новий Войян

Москва-Якутськ-Москва Р

Він.

Москва-Якутськ-Москва

Тут пагорби починають брати на себе більш звичний вигляд для мене, хоча це ще далеко.

Москва-Якутськ-Москва

Гори знову

Москва-Якутськ-Москва

На правому боці фото, якби хтось підписав на схил.

Москва-Якутськ-Москва

Більше гір.

340952

Реліка, ви не будете хвилюватися всіх, хто відправиться зафіксувати несправності на ній взимку.

Москва-Якутськ-Москва

І сталося, що туман з гір прийшла майже до самого поїзда.

Москва-Якутськ-Москва 69

Ще один занедбаний промисловий майданчик

Москва-Якутськ-Москва

Село Токсімо, хоча в деяких джерелах Такшімо - хто правий?

6746840

І коли він пішов, він був в середині нього.

Москва-Якутськ-Москва

І це Гані.

Москва-Якутськ-Москва Перегляди

Тут живе Максим, Каріна та сина Тимур.

Село живе повністю на залізниці, немає нічого іншого.

Москва-Якутськ-Москва р.

Місцева пам'ятка, на горі з видимого силуету коня з кроликом на спині. Трохи праворуч від центру фото

Москва-Якутськ-Москва

Станція

Москва-Якутськ-Москва

Всі собаки, які я бачив на шляху від Севербаїкалськ виглядав так.

Москва-Якутськ-Москва

Власне, вся село, в кадрі не вийшло пари 5 поверхів.

73188518

Шостий день подорожі

Сьогодні в десятку ранку Москва прибув до кінцевого пункту поїзда No 76 – Тинда. Я отримую поїзда, копчений довідниками. Я дав керівництво Олени залишилися сигарети і побажав його удачі. Я збираюся до Tommot. Моя поїздка в два години, я збираюся зупинитися на станції, і вони сказали мені там був душ. У решті кімнати на другому поверсі за 100 рублів можна піти в душ. Тут є гідне кафе.

Ми відправили поїзд, щоб піти в Неугоррі, є стоянка на 6 годин, потім Tommot, автобус, пором і я в Якутську - як два пальці на асфальті.

Автомобіль не є прикладом того, в якому він поїхав з Москви новими і кондиціонерами. Немає пива, немає обіднього автомобіля. У Тинді тепло +31 градусів, тут ви і на північ.

Дорога все ще відчуває себе, ви не хочете говорити, вона також написана силою, але вона не перетягне вас до сну.

До речі, МТС з підключеним сервісом «Домашній центр» на всю поїздку менше 200 рублів, хоча він назвав один раз або двічі на день до Москви і один раз до Казань.

тинда

Москва-Якутськ-Москва

Станція біля

Москва-Якутськ-Москва

Сьомий день поїздки

Рано вранці. Немає сенсу описати решту поїздки не сталося. Прийміть, що після прибуття в Tommot, провідник просить залишити відгук у рецензентній книзі.

Звідти на вокзалі, зайшли пара фото і вирушили до станції, на в'їзді стояли чоловіки і запропонували піти в Якутськ – це те, що вам потрібно. З`ясуйте вартість - 2400 р, і перейдіть майже п'ять сотень миль, з яких лише 40 асфальт. Давайте потрапити в ван. Всі автобуси японські. Так, дійсно, асфальт скоро вибігається і почав варіюватися ступінь деморалізації. Часом вони прогулялися до 90 км, а іноді перетягують близько 30 км. Під селом "УЛУУ" на АЗС виявили, що колесо розірвав, ми стоятимемо за 40 хвилин, поки він ремонтується. У 15:40 ми переїхали і о 23:30 ми стояли на березі і чекали для автомобілів, які будуть відправлені на поромі... в той час як ми ще стоячи і чекаємо. пором, по дорозі, по річці Лена.

Я думаю, що ми починаємо дошки на поромі. У річковому діапазоні діяла активність. Через п'ять хвилин, ми на поромі. Цікаво, що ми не попросили залишити автобус на час завантаження, просто з берега.

Далі відбувається наступне: на палубі килимка – «Больга до берега матері, водій заготівля!». На поромі обертається, п'ять хвилин пізніше, знову жалю, "У, поверніть, знайдіть його." Так -- ми працюємо на майданчику. Як виявилося, пасажир поїхав на пором, який поїхав її, і, очевидно, втома від дороги вирішила спати в задньому сидіння, покритому темним ковдрою. На березі забути скаку, яка збирала гроші і подумала водія.

На протоці ми покажемо сороки хвилин, доки не підійшов підступ, на повітрі його ім'я був «Тарх» - він практично не занурить нас на пандус (це те, на яке збереться автомобілі з берега). Але ми зламали. Наша подальша подорож по річці Лена була без пригод.

Незавантажений на інший берег був приведений до Якутського, де частина була взята в аеропорт, а інший в попередньо орендовану квартиру.

Канал 2х2 в Якутську

Альдан - місто.

Москва-Якутськ-Москва

Просто половина станції, ім'я посміхається.

Москва-Якутськ-Москва

Томмот, весь "прор" поїзд не йде далі. Тепер на автобусі

Москва-Якутськ-Москва

На залізничному вокзалі знаходиться локомотиви.

Москва-Якутськ-Москва

Здавалося, що на хвилі хвилі було 450 верст

03039, Україна

Пальне паливо схоже на це.

Москва-Якутськ-Москва

Річка Амга дуже неглибока через спеку

Москва-Якутськ-Москва

кав'ярня, так, вони виглядають так.

Москва-Якутськ-Москва

Натяк розуміється, що міст старий.

Москва-Якутськ-Москва

І це новий, але ще не струганий, і в цілому це для поїздів.

Москва-Якутськ-Москва

Тримати на дорогу. У населених пунктах також сміття, після чого буде просто шини.

Москва-Якутськ-Москва

Село Улуу, наша золицька зламала гравітсап – колесо зламала

Москва-Якутськ-Москва

Насправді пепселя, приводять тільки японські/Кореянки, педани говорять досить за сезон

Москва-Якутськ-Москва

Село Улуу - пара кам'яного будинку, магазин і купе будинків, багато занепадних

Москва-Якутськ-Москва

Наслідки пожеж 11 років, червоний ліс

Москва-Якутськ-Москва

Загальний вигляд села, за рахунок чого вони живуть - чт, є дві шини і шматочки три або чотири кафе

Москва-Якутськ-Москва

Гумовий кардиант в M56

Москва-Якутськ-Москва

Пам'ятайте, що я сказав про супутникові страви?

Москва-Якутськ-Москва

Ще одна реле.

Москва-Якутськ-Москва

Pit stop, наш ясен, бічний вид

Москва-Якутськ-Москва

Найкрасивіші кав’ярні Якутська стають красивішими

Москва-Якутськ-Москва

Уг. Lena, чорна переправа, чому чорна переправа? Нелегальні, в сенсі, що вони ходять тут і вночі.

Москва-Якутськ-Москва

Пороми, вони невеликі, для 6 автомобілів.

Москва-Якутськ-Москва

Зачекайте, дочекайтеся, поки у вас є достатньо, паром не буде щасливим. Вартість перетину 500 р від автомобіля і 100 за пасажира в ньому - змагання

Москва-Якутськ-Москва

Це наш.

Москва-Якутськ-Москва

У Якутську є 2х2, я вже в оренду квартиру.

Москва-Якутськ-Москва

Восьмий день

Добре, я описую щоденні моменти, змащувати, відвертий чай, званий.

Тексти пісень, а це означає: Є деякі слова. Як для поїздки я хотів бачити три людини. Віктор Ніколаєв, мій сусід, він один раз ввів мене в світ електроніки, після чого я потрапив на радіо. Юра, наше знайомство відбулося в дитячому садку, біля кабін, в яких зберігається зовнішній одяг і замінне взуття. А потім вогонь, походи в лісах, плавлення свинцю, стоячі рафти, намагаючись підірвати все, що вибухнула. Степан, насправді його ім'я - Діма, але ще Степан. Мій старший брат, потім дівчата. Багато хто може сказати про нього, проте, а також про кожного, але тільки опус буде виходити найбільш письмово.

Маяк. Після того, як на першому поверсі був великий магазин, права половина - люка, ліва ручної роботи. На другому поверсі буде ресторан - "Лінер". Все, що залишилося зараз.

Москва-Якутськ-Москва р.

Місто, яке виросло не відомо. Все в грязі, перерослий, перебудував деякі паркани. І будинок не пофарбував, очевидно, 10 років

Москва-Якутськ-Москва

У цьому будинку жив Ромка, хаббі хлопець. Дерева, потім, не були навіть кущі. Ці будинки були нові.

Москва-Якутськ-Москва

Я пішов, щоб бути синім, навіть синім.

Москва-Якутськ-Москва

Будинок я жив у, там не було паркану з профілю, і там було піщане покриття, на яке було прохолодно, щоб стрибати з опалення.

Москва-Якутськ-Москва

Моя в'їзд, «на другий цей двері прямо» як я пам'ятаю. Квартира No 11 і будинок 12.

Москва-Якутськ-Москва

Будинок, де живе Віктор Миколайович, він також має 11-у квартиру. Будинок має діапазон антена 5/8 CB.

Москва-Якутськ-Москва

О, і ця ікона була променем, коли ви побудували його мій дід, і ми всі допомогли дітям. Тоді там було опалення і довге зимові вечори, ми сиділи там, спочатку так само, як, після чого купили багато речей. У верхній частині цекеті, це поросятий корпус. Покрівля балки за ним.

Москва-Якутськ-Москва р.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

505.50047

Єдина пам'ятка міста роторна я фотографувала

Москва-Якутськ-Москва

День дев'ятий.

Увечері ми нарешті змогли зустрітися з усіма, Степаном, Юрою та І. Ми були просто п'ятою горілкою на кинутий маяк, кидаючи порожні пластикові пляшки все над місцем. А вранці, о 19:00 ранку, о 19:00 ранку, я дошкую літака, а через сім і півгодини польоту, Boeing 737 буде приземлятися в аеропорту Домодєдово. Це буде гаряча в Москві в цей день.

Юра і Степан

Москва-Якутськ-Москва

Ось пожежа поза занедбаним магазином.

Додано до [mergetime]1330352367[/mergetime]

Всі

P.S. У попередньому темі вони попросили, що відпочинок - піти, щоб мати напій з друзями - ви все ще не будете розуміти.

Москва-Якутськ-Москва

Джерело: