Москва-Якутськ-Москва

У вас буде 100 фото, будь ласка, не ламайте.

Я не збираюся, подумав до 3 ранку, і просто пішов до ліжка. На наступний день він поспішав кинути деякі речі, мав сніданк з парою сендвічів і поїхав до Казаньської станції. У 16-му місці пройшов поїзд, і я чекав на 16-му авто. З цим 16-им місцем прибули невеликий інцидент, але все в порядку. Моє сусіди в відсіку були молодими парами Максима і Каріна і сина, Тимур, 3-4 роки. Вже в відсіку, 10 хвилин до вильоту, я розумію, що у мене є тільки гроші, і там немає їжі або напої (в будь-який час їхати на дорогу, як я робити). Булети кидаються на столах на майданчику і купують кілька літрів води і повний пакет «розривного чемпіона» – це те, що я називаю «досгіракі» і всілякі інші «ролони».

Ми починаємо нашу подорож.

, Україна

Казанська станція

Автомобіль I'm водіння в

Перший день

У перші кілька годин картина поза вікном змінилася драматично, яскраві ознаки, що звучать для «купівля, купити» почала спалахувати менше і менше, а в цілому щось яскраве, крім залізничних працівників в їх яскраво-помаранчевих жилетах. Потім почали спалахувати села з будинками-будинками. Я взяв деякі фотографії. По дорозі виявилося, що забули заряджати ноутбук і акумулятори для камери у мене є один комплект. Коли ви запакуєте, як я зроблю.

Перша зупинка - 25 хвилин, станція "Веківка" на майданчику люди чекають поїзда, щоб запропонувати своїм пасажирам всілякі скляні, від люстр до набору "свіжого спирту", які спробували продати чоловіка в штани і фліп-флопах. До послуг гостей скляна фабрика. Я купила з моєї тітки, але дві напівфабрикати з двома картоплею і шматочком хліба - 150 р. Недалеко від Москви я думаю.

Я пішов в ресторан, щоб купити пиво. Виявляється, що фраза сказана до провідника: «Чи не скажеш мені, де знаходиться ресторанний автомобіль» - це пароль, і має власний огляд: «І що потрібно купити?» У нас є все, але це дешевше. Вирішена проблема тривалих поїздок для пива в ресторанний автомобіль, і він був шести автомобілів з нашої компанії.

Як я поговорив на мій 16 місце, був інцидент, а саме це не моє місце взагалі. Шукаю номер автомобіля на квитку, я думав, що він був однаковим числом. Дуже добре, що я зробив помилку, моє місце номер 18. Уранку, коли наш поїзд прибув до міста Казань. Вночі я зняв керівництво Katya і перейшов на наступний відсік.

УАЗ, просто УАЗ.

Станція "Веківка", скрізь вази, окуляри та інше скло

488172

То ж хлопець, який намагався продати набір стеків.

Муром.

Якщо є залізничні працівники, розкажіть мені, чому ці точки на люміні?

Ось сіл, потім були багато з них, але все одно

День другий.

Прокинувшись пізно. Я промив, ate сніданок, нічого не було.

Мій новий сусід в відсіку були двома жінками Балзацького віку, і, трохи пізніше, дуже швидкий дід 50 років, який пішов в Toximo, названий Олександром. Як виявилося, він був тренером, який за зовнішнім виглядом не можна сказати.

Температура надборду поступово скидається, так багато так, що, опустивши вдень на верхній полиці, я прокинувся від того, що я був заморожений.

Цікаве спостереження: на поїзді практично все, з півночі або Сибіру, і практично кожен може говорити дуже легко, багато говорять про життя, показати фотографії дітей, мисливські трофи - і в цілому, в іншому випадку, що говорять ці люди і думають?

Увечері, за запрошенням, я шукав в найближчому відсіку, за яку я був спочатку введений помилково, для пива. Два чоловіків, які переїхали в неї замість мене в Казані, пішли в Тюмень. У нас є пара великих, смачних брелоків, які ми випередили пиво. Трохи пізніше, поки куріння в жилеті, він сказав один з них про УАЗК, до якого він зауважив: «Добрий автомобіль, якщо тільки там був інший дизельовий двигун на три літри – ціни не буде.» Ці машини знають.

Це вже темно, коли наш поїзд прибув у Тюмень. Ми випрошували чоловіків, вони пішли в Тюмень, щоб приїхати машину. Ми хочемо, щоб вони були щасливими.

Щось не дивно, що все це відбулося. Температура перекриття - 13 градусів.

Є багато таких дилапсованих промислових споруд.

3229599

Найбільша паличка гравію я коли-небудь бачив.

свінгери

Ревда, залізнична станція

Просто красиве озеро, вона все ще має крихітний острів, але постріл не вдалося.

Єкатеринбург (Свердловськ) на плато солдатів в новому камуфляжі з Юдашкіна – Д&Г – дорогий і приступний

Станція

р.

Третій день.

Я прокинувся в 9 годину ранку в Москві час, я не переклав годинник. Зміна часових поясів починається, - це довге темно вночі, і ви не хочете спати. Ви прогуляєтеся вранці і на обід Вдень різниця склала 3 години.

Перша зупинка (Omsk I overslept) Barabino - жінки, які ходять по майданчику і винні, щоб запропонувати різноманітну рибу. Я купив копчений бремен і три літри пива.

Ще одна довга парковка, 50 хвилин - Новосибірськ. Погода: хмарний, прохолодний і легкий вітер. Тоді я був знебочений: пиво, придбане в Барабіно, дійсно хотів піти зовні, і так як я прокинувся тільки після зупинки поїзда, я не встиг зробити необхідний. Я не знайшов унітазів, а в той час як сутність матерії, поїзд незабаром відійшов. Після чергової години відправлення екологічна зона - туалети закриті. Я думав, що я збираюся вмирати, але свого роду довідник Олени побачив мій кислий обличчя і відкрив туалет 15 хвилин після станції, для якого я подякував їй дуже багато.

Виявилося, що мій ноутбук досить правильно заряджається від бортової мережі автомобіля, сусід не зробив цього. У нашій машині мережа склала 54В, в наступну - 110В пішли заряджати бук.

У Маріінську ми замінили електричну локомотиву, стала синьою. Я пішов зовні, він був вже крутий, навіть в кошелі. Різниця в часових зонах +4 годин.

Він пішов на ліжко в 21:30 московський час (малий час півдня ніч) в результаті, перетворився на дві години і впав вівся. Красноярськ пройшов на 3 м., коли я вже овець.

Барабінськ, тут ми продаємо рибу і пиво

Р

На тумбі є такий «парний поїзд»

Місцеві торговці

Новосибірськ, класний, сірий, вітровий

На платформі були такі речі, як сувенір, але вага занурилася в депресію.

Сходження переходу можна побачити фонтан, в цілому станцію очищається.

Виходить, що наступного шляху поїзд від Владіка

Це ще не Новосиб, так само сподобалося вежі і загальний вигляд. Я фотограф, так що це єдиний спосіб.

Станція з простою назвою

Маріінськ, зміни в електровозі

Четвертий день поїздки

Війдіть в 5:22 Москва час. Зовні вікна сірий, періодично дощає. І сказав він: «У мене є туман рукавів, і у мене є туман рукавів». Є пагорби.

У місті Новосибірськ я почув обмін на 70. Радіоканал VHF станції працюють тільки поблизу великих міст, а один раз вся синхронна мережа і найважливіша станція "Майак" на SV (середні хвилі, не плутатися з C-bi) 549 кГц - за 4 дні подорожі не проявляється вічно. Сервіс 156 МГц мовчить, і я не відсканував його дуже важко.

Увімкнено ебать мій запальничок, покласти його на підняжку вікна ванної кімнати, і він ковзав до місця, де розсувне вікно буде йти, коли ви опускаєте його вниз. Я дізнався, як отримати її. Василь, людина, яка прийшла до ремонту дверей, пояснив, що потрібно розібрати практично підлогу автомобіля і заради більш легкої, він не зробить цього. Я шкода про світліше. Що б я можу подумати, що є ще день.

Сьогодні, особливо енергійно очищається від пива, це було полегшено великою кількістю риб і відсутністю інших заходів. Готову половину пляшки горілки. Зміна часової зони, відмінність +5 годин.

тайська

Просто фото, поза вікном дощ, і повільно в'яжемо колоди перетягувати "Урал". Повітря дуже чисто.

Аналоги Windows', які "серенність" російською мовою

Ми пішли в магазин і купили деякі продукти харчування.

р.

Там, в цілому, супутникові страви я познайомлюсь під час поїздки.

128612

Також Вигоревка, далі приведемо на північ, буде менше російських автомобілів. Це Максим.

Гідробудівельник

Максим, його син Тимур і дівчина, яка подорожувала в наступному автомобілі (незвичайно я не знаю ім'я). Тимур був швидко захоплений жіночий чоловік

Каріна, дружина Макса

П'ятий день поїздки

Половина дня в ліжку через похмілля. Пройшов Байкал, поїхав прямо вздовж берега. Станція "Севербайкальськ". Після того, як в горі була тунель, яку ми поїхали 20 хвилин, після дивовижної краси гори, верхівки з них часто не були видимими через низьку хмарну кришку. На станції "Токсімо" знову змінилася часова зона, тепер різниця з Москвою +6 годин. Ми замінили локомотиву, тепер йдемо на дизель - немає контактного дроту. В цілому, є 8 пасажирів і два провідники в машині. Навіть під час стоянки в Токсімо спійманий барк, так як дитина, яку ми назвали ці «волошки» і влаштували борти між ними. Я не бачив цих комах, крім півночі. Там був півень.

Toximo - невелике село, є кілька п'ятиповерхових будинків, решта будинків двоповерхові. Також є приватні будинки, розсіяні без замовлення. Є багато великих супутникових страв. До сих пір на дахах будинків я спостерігали антени, які чітко передають радіо, і слухаючи розміром 430 МГц.

Сьогодні в ніч (Москва) перейдіть на станцію "Хані" Максим, Каріна та сина Тимур. Александра, мій сусідський відсік був в Toximo. Олександр, Я згадав йому раніше, так як він вийшов, пішов непромпту, тобто взяв квиток, отримав на поїзд і кинувся на 3 тис. кілометрів. Як пояснили на запрошення друга, на роботу.

Вони отримали світліше. У той же Василь прийшов і зняв шкіру. На всі моїй подяки він відповідав ембаррасседно, «Що нічого не завадить», щоб я відповідав за це, що нічого не потрібно. Я дав йому мій світлодіодний світло. У день до того, я почув його в момент закруглення поїзда, коли вони перевіряють колісні пари і щось інше, на станції, скаржавшись на гасіння вогні. Вони виглядають як вони блискучі, як вони є.

Тут буде багато знімків гір.

р.

Фог іноді на вершині

Не було.

У будь-якому місці є потоки, потоки. У місяці липня в ній є вода.

167478

Вони кажуть, що в таких місцях є згортання, а потім поїзд може стояти дуже довго. Ось він йде дуже повільно.

Здається, що вони низькі, але на схилах звичайних повнорозмірних дерев це так, для порівняння.

р.

Чому ці чорні смуги на схилах я не знаю

Новий Войян

Р

Він.

Тут пагорби починають брати на себе більш звичний вигляд для мене, хоча це ще далеко.

Гори знову

На правому боці фото, якби хтось підписав на схил.

Більше гір.

340952

Реліка, ви не будете хвилюватися всіх, хто відправиться зафіксувати несправності на ній взимку.

І сталося, що туман з гір прийшла майже до самого поїзда.

69

Ще один занедбаний промисловий майданчик

Село Токсімо, хоча в деяких джерелах Такшімо - хто правий?

6746840

І коли він пішов, він був в середині нього.

І це Гані.

Перегляди

Тут живе Максим, Каріна та сина Тимур.

Село живе повністю на залізниці, немає нічого іншого.

р.

Місцева пам'ятка, на горі з видимого силуету коня з кроликом на спині. Трохи праворуч від центру фото

Станція

Всі собаки, які я бачив на шляху від Севербаїкалськ виглядав так.

Власне, вся село, в кадрі не вийшло пари 5 поверхів.

73188518

Шостий день подорожі

Сьогодні в десятку ранку Москва прибув до кінцевого пункту поїзда No 76 – Тинда. Я отримую поїзда, копчений довідниками. Я дав керівництво Олени залишилися сигарети і побажав його удачі. Я збираюся до Tommot. Моя поїздка в два години, я збираюся зупинитися на станції, і вони сказали мені там був душ. У решті кімнати на другому поверсі за 100 рублів можна піти в душ. Тут є гідне кафе.

Ми відправили поїзд, щоб піти в Неугоррі, є стоянка на 6 годин, потім Tommot, автобус, пором і я в Якутську - як два пальці на асфальті.

Автомобіль не є прикладом того, в якому він поїхав з Москви новими і кондиціонерами. Немає пива, немає обіднього автомобіля. У Тинді тепло +31 градусів, тут ви і на північ.

Дорога все ще відчуває себе, ви не хочете говорити, вона також написана силою, але вона не перетягне вас до сну.

До речі, МТС з підключеним сервісом «Домашній центр» на всю поїздку менше 200 рублів, хоча він назвав один раз або двічі на день до Москви і один раз до Казань.

тинда

Станція біля

Сьомий день поїздки

Рано вранці. Немає сенсу описати решту поїздки не сталося. Прийміть, що після прибуття в Tommot, провідник просить залишити відгук у рецензентній книзі.

Звідти на вокзалі, зайшли пара фото і вирушили до станції, на в'їзді стояли чоловіки і запропонували піти в Якутськ – це те, що вам потрібно. З`ясуйте вартість - 2400 р, і перейдіть майже п'ять сотень миль, з яких лише 40 асфальт. Давайте потрапити в ван. Всі автобуси японські. Так, дійсно, асфальт скоро вибігається і почав варіюватися ступінь деморалізації. Часом вони прогулялися до 90 км, а іноді перетягують близько 30 км. Під селом "УЛУУ" на АЗС виявили, що колесо розірвав, ми стоятимемо за 40 хвилин, поки він ремонтується. У 15:40 ми переїхали і о 23:30 ми стояли на березі і чекали для автомобілів, які будуть відправлені на поромі... в той час як ми ще стоячи і чекаємо. пором, по дорозі, по річці Лена.

Я думаю, що ми починаємо дошки на поромі. У річковому діапазоні діяла активність. Через п'ять хвилин, ми на поромі. Цікаво, що ми не попросили залишити автобус на час завантаження, просто з берега.

Далі відбувається наступне: на палубі килимка – «Больга до берега матері, водій заготівля!». На поромі обертається, п'ять хвилин пізніше, знову жалю, "У, поверніть, знайдіть його." Так -- ми працюємо на майданчику. Як виявилося, пасажир поїхав на пором, який поїхав її, і, очевидно, втома від дороги вирішила спати в задньому сидіння, покритому темним ковдрою. На березі забути скаку, яка збирала гроші і подумала водія.

На протоці ми покажемо сороки хвилин, доки не підійшов підступ, на повітрі його ім'я був «Тарх» - він практично не занурить нас на пандус (це те, на яке збереться автомобілі з берега). Але ми зламали. Наша подальша подорож по річці Лена була без пригод.

Незавантажений на інший берег був приведений до Якутського, де частина була взята в аеропорт, а інший в попередньо орендовану квартиру.

Канал 2х2 в Якутську

Альдан - місто.

Просто половина станції, ім'я посміхається.

Томмот, весь "прор" поїзд не йде далі. Тепер на автобусі

На залізничному вокзалі знаходиться локомотиви.

Здавалося, що на хвилі хвилі було 450 верст

03039, Україна

Пальне паливо схоже на це.

Річка Амга дуже неглибока через спеку

кав'ярня, так, вони виглядають так.

Натяк розуміється, що міст старий.

І це новий, але ще не струганий, і в цілому це для поїздів.

Тримати на дорогу. У населених пунктах також сміття, після чого буде просто шини.

Село Улуу, наша золицька зламала гравітсап – колесо зламала

Насправді пепселя, приводять тільки японські/Кореянки, педани говорять досить за сезон

Село Улуу - пара кам'яного будинку, магазин і купе будинків, багато занепадних

Наслідки пожеж 11 років, червоний ліс

Загальний вигляд села, за рахунок чого вони живуть - чт, є дві шини і шматочки три або чотири кафе

Гумовий кардиант в M56

Пам'ятайте, що я сказав про супутникові страви?

Ще одна реле.

Pit stop, наш ясен, бічний вид

Найкрасивіші кав’ярні Якутська стають красивішими

Уг. Lena, чорна переправа, чому чорна переправа? Нелегальні, в сенсі, що вони ходять тут і вночі.

Пороми, вони невеликі, для 6 автомобілів.

Зачекайте, дочекайтеся, поки у вас є достатньо, паром не буде щасливим. Вартість перетину 500 р від автомобіля і 100 за пасажира в ньому - змагання

Це наш.

У Якутську є 2х2, я вже в оренду квартиру.

Восьмий день

Добре, я описую щоденні моменти, змащувати, відвертий чай, званий.

Тексти пісень, а це означає: Є деякі слова. Як для поїздки я хотів бачити три людини. Віктор Ніколаєв, мій сусід, він один раз ввів мене в світ електроніки, після чого я потрапив на радіо. Юра, наше знайомство відбулося в дитячому садку, біля кабін, в яких зберігається зовнішній одяг і замінне взуття. А потім вогонь, походи в лісах, плавлення свинцю, стоячі рафти, намагаючись підірвати все, що вибухнула. Степан, насправді його ім'я - Діма, але ще Степан. Мій старший брат, потім дівчата. Багато хто може сказати про нього, проте, а також про кожного, але тільки опус буде виходити найбільш письмово.

Маяк. Після того, як на першому поверсі був великий магазин, права половина - люка, ліва ручної роботи. На другому поверсі буде ресторан - "Лінер". Все, що залишилося зараз.

р.

Місто, яке виросло не відомо. Все в грязі, перерослий, перебудував деякі паркани. І будинок не пофарбував, очевидно, 10 років

У цьому будинку жив Ромка, хаббі хлопець. Дерева, потім, не були навіть кущі. Ці будинки були нові.

Я пішов, щоб бути синім, навіть синім.

Будинок я жив у, там не було паркану з профілю, і там було піщане покриття, на яке було прохолодно, щоб стрибати з опалення.

Моя в'їзд, «на другий цей двері прямо» як я пам'ятаю. Квартира No 11 і будинок 12.

Будинок, де живе Віктор Миколайович, він також має 11-у квартиру. Будинок має діапазон антена 5/8 CB.

О, і ця ікона була променем, коли ви побудували його мій дід, і ми всі допомогли дітям. Тоді там було опалення і довге зимові вечори, ми сиділи там, спочатку так само, як, після чого купили багато речей. У верхній частині цекеті, це поросятий корпус. Покрівля балки за ним.

р.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

505.50047

Єдина пам'ятка міста роторна я фотографувала

День дев'ятий.

Увечері ми нарешті змогли зустрітися з усіма, Степаном, Юрою та І. Ми були просто п'ятою горілкою на кинутий маяк, кидаючи порожні пластикові пляшки все над місцем. А вранці, о 19:00 ранку, о 19:00 ранку, я дошкую літака, а через сім і півгодини польоту, Boeing 737 буде приземлятися в аеропорту Домодєдово. Це буде гаряча в Москві в цей день.

Юра і Степан

Ось пожежа поза занедбаним магазином.

Додано до [mergetime]1330352367[/mergetime]

Всі

P.S. У попередньому темі вони попросили, що відпочинок - піти, щоб мати напій з друзями - ви все ще не будете розуміти.

Джерело: