Лоялті собака Серце Shelter

Я не волонтера, а не я захищаю тварин. Але історія кожного собаки в цьому притулку неймовірно болюча.
Я знаю, що багато хто тепер скажеш, що вуличні собаки повинні бути зняті, що вони є загрозою для життя людей, і найголовніше діти. Але ми думаємо разом: де ці собаки приходять з вулиці і чому вони іноді атакують людей? Це просто – вони лікувалися і змушені захищати себе. До речі, переважно промені собаки кусають, і побутові, але зараз це не про це.

Я розповім вам про притулок і деякі його вихованці.

Loyalty - група дуже молодих людей, які не можуть відмовитися від заморожування цуценя, голодний старий собака або небажана кішка в неприємності.
На даний момент ми проходимо і думаємо «погана тварина, це життєрадісна я нічого не можу допомогти», хлопці готові скасувати свої плани, витрачати останні копійки і приходять на допомогу нашим меншим братам. На власні кошти вони будують корпуси, кабіни, укриття. На свій власний рахунок вони купують корми, лікують і працюють на хворих тварин в хороших клініках, а потім медсестри бездомних людей, відгодівлі і навчають їх довіряти людині знову, допомагаючи їм знайти новий будинок.

І коли ви і втратите домашніх тварин, ці люди також не роблять те ж саме, що ми часто робимо «о, бездомний персонал працює». З'ясуйте, хто і коли побачила собаку, зловив його, принесіть його додому, перевірте своє здоров'я, живіть його і подивіться на нас! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Безкоштовно. Немає причин. З серця.
І в цілому, це непросто в -30 вечора після роботи, щоб йти не до довгоочікуваного будинку, але літати десь в віддаленій зоні і зловити бродіння до замерзання собаки.

У них немає, і вони ніколи не мали місця, де людина не є жорстоким королем кам'яного джунгля, але любляча і просто другу.
Вони народилися в підвалі, де пережили перший холод і голод. Замість того, щоб допомогти, люди викликали зйомки і захопили єдиний вікно з металевим хрестом, засуджуючи потім ще незліченні карапуси до певної смерті.
Ми зробили це. Вони знайшли їх, половили їх, прогріли їх, покрили їх, кладуть першу щеплення, пригнічують їх. Шукаємо своїми руками.

Назва собаки вітер. Він був знайдений з дробленою лапою, яку він перетягував за ним і спробував вирубати. Ми робили. Зцілення.
Вітер більш-менш навчився довірити людей, ставати грайливим і добраним собакою.

Собака ім. Фокса. Вони були вражені машиною і зліва на штамп. Дуже складна операція виконана на хребті. Натюрморт.

Болонья. Діагностика: венереаламна саркома. Підвісна антибіотикотерапія. Припинено кровотечу. Ми мали хіміотерапію двічі. Не усаджено пухлину. Лікарі вирішили працювати терміново. Хірург: Сколєєва Н.М. Вартість операції становить 7000 рублів.

Вона була знайдена на вулиці в сирій зимі, але зараз Болона є передпокою. Вона є великим прикладом собаки, які вже розповіли про життя і людей. Якщо тільки ви могли бачити цю нездатну істоту, готову захистити своє крихітне життя до останнього, коли повні незнайомці прийшли після нього і спробували його зловити.
Зараз Болона стала дружнім для людей. Він вітає всіх своїх знайомих. Не боятися. Трохи боїться їздити в машині, тому він постійно сходить в руки. Трохи боїться прогулятися по дверцятах. Але кожен раз ми можемо дивитися цю маленьку істоту намагатися впоратися зі своїм страхом і взяти ще один крок в новий, незнайомий життя, де завжди людина поруч. На останньому візиті до ветеринарної клініки вона пішла з авто до дверей клініки.
Вчиться довірити людей. У першу чергу вона не хоче бачити.
Це дуже доторкнувшись істоти, яка відреставрувала свою маленьку душу людям.

Кіт тепер в лікарні. Брейкові лапи і мертві кошеня всередині. У наступні кілька днів хірургія. Стан ще дуже погано.

711344

Рей, дерматит блохи, був обраний з "карів" хостів.

Цей милий істота був відкинутий. азартні ігри.

доб.

Ця цуценя була знята мертвою. Дівчинка мала пухирка. Оперований, викладений, поміщається в руки.

Така гарна дівчина була знайдена на АЗС, замороженому до льоду. Зігрівали котирування, покрили, знайшли тимчасовий будинок. Кицька терміново потребує постійного будинку і люблячого власника. Приблизний вік - 3-4 місяці, не бліх, шліфується, йде в лоток з наповнювачем.

Все було підібрано і шукав вдома. Чорна кішка ще проходить лікування при сильному отити.

Ви думаєте, що люди, які піклуються про тварин, переважно старі жінки або неглибокі страшні самотні люди? На цій фото ви можете побачити головний ініціатор притулку «Лайальти». Зустрічайте вас, Олеся.

Це історія волонтерів, але для посмішки.

Джерело: