Що таке торрент-файли для людей!

У невеликому містечку Нолінськ - 140 км від Кірова на антицелюлітне покриття. Місто старий і шеббі. Як звичайно, є музей в ньому, і відділ УДР, і 2 сувеніри, і магазини, як Михайлоч, і інші пиломатеріали, але більшість з усіх я приваблю там Спартак кіно і його мешканців.

Майже мертвий, сірий, але, Spartacus!

Ім’я кіномеханіка Івана Івановича Іванцова працює в цьому кінотеатрі 25 років.

Попередньо вхід до кіностудії був побудований тільки з вулиці.

р.

Взимку кінотеатр нагрівається деревою. Вова плата. Працює на Спартаку за 6 років.

Витяжка - вузька кімната, де живе пожежник Вова. У наметі Вова проводить вільний час, якщо показ фільму.

Є 3 телевізори в пастці в пожежнику. Два не працюють на всіх, і третій не має звуку, тому Вова переглядає німу картину, і слухає радіо (як в модних барах).

«Кінома Архів» – це панно, в якій зберігаються всі улюблені народні фільми СРСР та малини 90-ті, як вітчизняні, так і іноземні. До 300 р.

Я думаю, що половина кіно все ще живі.

р.

Цього року кінотеатр виходить 45 років, а день до останнього він був розірвав дах. Тепер глядачі допускаються тільки на перших 4 рядах.

Р

У кіномеханіки Іванович Іванцова є кінопроектором і власною кімнатою, де він змінює своє взуття на робоче замінене взуття і іноді кладе записи, звук яких чутно в кіно.

246497

Місце праці Івана Івановича. Як правило, фільм на чотири або дев'ять бабинас, тому Іванович не дивитися фільм під час сеансу, але готує наступну частину для скринінгу.

Тут фільми перемочуються з кінця до початку або приклеюються чорнилом. До речі, костюм, який одягає Іванович 25 років. Він заробив його на перший день в кінотеатрі Spartak.

За пару місяців Іванович перебуває на невизначеному поході, адже практично не працює. Саляр Івановича Іванцова 2200 рублів.

Касир Таня та контролер Людмила Михайлівна чекають своїх глядачів. Квиток до Spartak кінотеатру коштує від п'яти до п'ятдесят рублів. Останній щомісячний дохід кінотеатру був 3082 рублів. По дорозі, за залізною огорожею, весіллями та президентськими виборах іноді відбуваються.

Режисер кінотеатру - Ольга Ігорівна - до того, як вона почала керувати цією установою, працювала в ній художником - розписом плакатів.

Команда кінематографістів Spartak кінотеатру. Зліва справа: Тетяна Шмакова - касіра, Ольга Ігорівна Івшина - режисер, Людмила Михайлівна Горьєва - контролер, Іван Іванович Іванцов - кіномеханіка.

Це фільм.
Проксимус

Джерело: http://