Хороше завантаження мого автомобіля.

Так це все почалося, коли я отримав цей стікер.

50 зображень.

Я кладаю його, але потім я зрозумів, що я лежаю до себе, "дуже цей щит не нормальний", потрібно це зробити нормально, що означає, що ви повинні покласти сабвуфер, тому б навіть "гай гунів", особливо так як мій найкращий друг отримав такий пристрій у вихідні ... Поставляючи шафу в такий шарний багажник і на пластиковому тросі, це не дуже добре. Покоївка, зроблено. Ми пішли в епіцентр для матеріалу. Бюджет цього заходу буде нижчим.
Купили - OSB пластина "щільно",

лист тонкої волокно 2,5 мм (на «іце» шкіра буде) меблів невеликих шарнірів, які потім перефарбовувалися чорними

шурупорізи \ шурупи, ручка для відкриття частини, 2 кути для будівництва бічних «полиць», щітки для клею, канцелярським ножем і набором лопаток до нього, меблевий степлер, сірий ковролін в автоматичному режимі (обручник взяв 4 лінійні метри, але у мене є крижана підкладка і кришка для прокатки, тому вам буде потрібно 2 більше) брекетів до нього ,3 банок 88 клею

клей

Плитка OSB ріжеться в епіцентрі на "метрі і навпіл" і що залишилося, так як ми перевозили її в багажнику окрему історію (приблизно спеціальній, але набивається)

Починали в гаражі.
Розбирання стовбура, і перше, що робити є підлогою. Я не маю рідного сексу, попереднього власника, при установці HBO, обманював його, і я мав тільки «хто». З власним сексом було набагато простіше, і тому я постраждав довгий час з шаблоном. Як я зробив. Зняти пластик, який лежить на дошці (приблизити замок стовбура), покласти його на плиту, обмотати виступаючі «леги», потім повернути пластикову спину, приклеїти 2 газети між собою, і взявся за собою потік на праву і ліву сторону. Потім він кладе плиту на плиті, з вже виготовленими «отворами» в ній, закріпивши стрічку з двох сторін, обмотував маркер і вирушив процес різання з щелепою, а далі фітинг. Коли я пішов, щоб розповісти вам, що я мав зробити хороші прогалини, я витягував все разом, і це була моя найбільша помилка. Тоді все стало дуже «скарженим» і довелося розрізати її кілька разів.
З боку стовбура апертура менше ширини підлоги, необхідно зробити невеликі деталі з боків як окремі елементи. Знову газета - зцілюється, ріжемо ножем і розрізаємо.
Я вирішив зробити на боках щось, як полки для рідин (масло, atifiz ...) . )
Знову ж, я оздився, ріжу, за допомогою придбаних вугільних шахт і шурупів з плоскою шапкою я закріплюю, попередньо приклеївши.

р.

Натюрморт

Натюрморт

Натюрморт

Р

бічні

Натюрморт

990 р.

Увійти

р.

Тепер прийдемо до відкриття частини. Читаючи інші звіти, я бачив, що kamrads зробити 2 складаними частинами, але у мене є повітряна куля, відповідно, нічого не лежить далеко і я зробив тільки один - для гнізда, блоннік, трифлі всіх сортів і заповнення шиї HBO. Це як і мертва poultice, але це вже там.
Я намагаю його, вирізати її, зробити отвір - слот для GBO.
Після чого склеюємо смуги з нержавіючої сталі, щоб зміцнити дизайн, бо один вже зламаний, акуратно дуже, отвір під HBO сильно ослаблюється. до + Приклеїти на основну підлогу, чохол буде відпочивати на ньому.

р.

Тепер ми повинні викласти все. За допомогою "кварів" . (вирізати з плити і 2-сторонній скотч зібрано різні «повороти» і метод гарбуза було обрано необхідне поєднання для стабільної підлоги.
Тепер проходить процес затягування. Мій дід був полковником, і я успадкував 3 бухти з такни, як tarp (зелений такий, можна побачити на фото, просто тканина). Я вирішив перед поклеюванням килима спочатку накрити тканиною, вона приховує бруски, а килим захистить від гострих кутів.
Ведуться процес затягування / витягування. Краще прогрівати поверхню сушарки, яку я зробив пізніше. Якщо дерево і так все добре, але пластиковий клей не хоче лежати, про нього нижче.

Потім знімаємо всі пластикові і клеїмо. Весь шматочок я просто не впорався з вентиляційними отворами, приклеєним швом 3 частин.
Добре, що дорогий S9 пластиковий клей не добре, ви повинні добре прогріти його. Це краще працювати з 88, хоча він стежить, і це трохи дорожче. Не варто клею цих грошей, хоча запах хороший. Перш за все, я говорю про фен підкладку, приклеєний таким чином. Назовні вона кладеться добре, тому що грубо, всередині пластикової глянцевої, спочатку я промив трохи шкіри, а потім спробував фен і пішли і пішли)
Не обов'язково обернути килимом сильно, важко вставити поршні, після чого потрібно залишити хороший прозорий отвір під поршнем заздалегідь, я не залишила його, я думав, якось я б начинив, що поршня. Не роблю, мені довелося вирізати і вирізати все.

Навігація

Навігація

Він зробив шум на кубиках, з якими він вирівняв висоту, яка б не потерти на метал.

Покладаємо їх у спину спини, і одягаємо їх у спину.

Ми закріплюємо полицю на підлогу шарнірами (завдяки до сусіда в гаражі, які давали поради про те, як їх закріпити, у мене було щось змішане, я навіть не замислювався про цей варіант, я хотів наклеїти його зверху, і приклеїти тканину.

957641

р.

Тепер пошиття дизайнерської справи з улюбленою тітою.

, Україна

Він у фляську.

У фоновому режимі кажан, у випадку "Хіс" потрібно вкрасти

Висновок

Я все для цього.

Правда на цьому етапі стікера, а також сабвуфера не є. Тулуб так невеликий, і ви можете повісити себе з тампоном.

Джерело: