Москва - брудне місто

Ілля Варламов пише:

Нещодавно в Москві прийшов друг шахти з Європи. Вперше в Москві. У 4 дні закінчив стандартну туристичну програму (Кремлін, Больцгой театр, Хай-Іриси, Воробні пагорби, Денек в Санкт-Петербурзі та ін.). "Що про Москву?" Я попросив його в кінці. "Вечеря брудного міста!" Наші лікарі лікують бруду спокійно. Помилки, зламані дороги, немиті брудні вулиці - все це повинно бути. Розміщуючи взуття кілька разів на сезон, ходьба з мокрими ногами, падаю і ламаючи руки на крилах цибулі є традицією. Що ви думаєте, коли ви бачите пудвіч? По суті, пудвіч є шлюбом. Тексти пісень, а це означає: Ніхто не думають про це. Ось чому влада сплітає на пішоходів.
35 фото під штангою

р.

Наші міста знаходяться в жахливому стані. Громадські послуги порушують в корупцію. Вулиці зайняті некваліфікованими гостями. Нові дороги та тротуари призначені при порушенні технології. Вони не бачили як пішохідна зона. Биткойн став своєрідним буферним зоною на автодоріг, який кожен використовує, як він хоче. Мотори кладуть свої скельні вироби, комунальні послуги кладуть сніг і лід там, власники кафе встановлюють рекламні конструкції, міські органи вирубають тротуари з машинами, кіосками і стовпами. Як ви знаєте, пішоходів перенесуть все. Вони кажуть, що «Водяний» знайде свій шлях. й

З приходом нового міського голови ситуація не змінилася. Місто був в жахливому стані і залишився. І ситуація не буде змінюватися до тих пір, поки столичні чиновники керують їх бронетехнікою. Сьогодні я запрошую чиновників взяти віртуальну екскурсію по серці Москви.

Лист до Московського міського голови Сергія Семеновича Собианін:

«Дир Сергій Семенович! Ми маємо невелику проблему в Москві – це неможливе прогуляння. Повороти заповнюються автомобілями або рекламними конструкціями, ваша плитка була настільки сором'язливою, що після зими вони повинні бути переміщені, а тротуари з якихось причин не чисті. Я не розумію, чому ви не можете ходити в центрі Москви, не зіпсувавши взуття і змочуючи ноги. Чому варто перестрибати на пудлі і змінити гарне взуття кожен сезон?

На жаль, не можна побачити проблеми Мусковітів з вікна їх бронетехніки Мерседес. Сергій Семенович, ви коли-небудь пішли в Москві?

Що таке ебать?! Я соромлюся своїх гостей і туристів. ?

Чому Москва? Я впевнений, що в коментарях більшість читачів звикне до того, що проблеми Мусковітів просто смішні, в регіонах все набагато гірше. Може бути, але не завжди. Я багато подорожую в Росії і багато міст набагато очищається від Москви. Тоді Москва столиця. Приїжджайте сюди. Я соромлюся, коли майже всі іноземці, які відвідали Москва, кажуть, що наша країна дуже брудна. Звісно, кожен місто має бути чудовим. Ми будемо говорити про це сьогодні.

01. У Почнемо з основною проблемою московських тротуарів.

02. Мар В результаті люди змушені ходити на дорогу. Для своїх батьків водіїв, але нічого, пішоходів перенесе все.

03.03.2014 р. Вчора я проходив близько 5 км в центрі Москви. Я ніколи не змогла знайти нормальну переправу! Більшість з них займають парковані худоби.

04.04. Звичайна пішохідна переправа в центрі Москви.

05. Мар Ви не можете побачити її на фото, але тут перехід просто затоплюється. Рівень води становить близько 15 см.

Мар Стандартна картина. У Росії не думають про воду. Я не знаю, що це викликало. У радянських часів культура будівництва була значно вищою. Зараз дорожні роботи займаються низькокваліфікованими робітниками, які не мають належного відключення дорожнього покриття. В результаті утворюються навіть на свіжому вигляді асфальтобетонні пудри. Про нас Ви не повинні бути! Будь-який пудвіч - знак шлюбу при проведенні дорожніх робіт. Штормовий канал в Москві також знаходиться в депресивному стані - сітки недостатньо, найчастіше вони забиті.

07. Мар Мусковіти намагаються перехрестити дорогу.

р.

08. У.

09.03.2015 р. Стандартна картина. Давайте подивимося ближче. У вже вузькі тротуарки затирають стовпами. На пішохідній перетині є мандат, людина змушена перехрестити дорогу в неправильному місці. По дорозі крихітна, очевидно, що вона не була очищена протягом тривалого часу. Зверніть увагу, що вода з труби заливається безпосередньо на тротуар. Незважаючи на те, що це новий тротуар (це було зроблено в минулому році, коли плитка була змінена скрізь), робітники не зробили пазів для зливу води. В результаті тротуар покривається льодом і просто небезпечний.

р.

10. Пішохідна переправа зазвичай зайнята автомобілями.

11. зупинка громадського транспорту. Яскравий приклад нехтування міської влади до людей.

вул. Миасницька, 12 Террибно брудні вулиці. Це просто неприємний для прогулянки.

р.

13.00 р. У 2 години ходьби по центру я зустрівся тільки один джент. У Європі в 10 разів більше джентів і вони працюють. У Росії джентори переважно працюють лази Таджикс. Чому? Дуже просто. Заробітна плата janitor становить близько 35,000. Офіційно, janitors, як правило, працюють родичі голови DEZ. По суті, вони наймають розбірні гість робітників, які виконують роботу на 5-10 тис. рублів на місяць. Результат під ногами.

499.00 Р

14. Брудні зламані дороги всюди. Прогулянка на них небезпечна.

15.00 р. Чому так багато бруду на дорогах? Більшість з будівельних майданчиків. Також бруду перевозять на дорогах за допомогою таких свердловин.

р.

16.00 р. Побачила тільки жатки. Як довго ви бачили дженти або чищення обладнання на вулицях? Я не пам'ятаю тих випадків. На подвір’ях я не бачив.

р.

17.00 р. Результат під ногами.

18 років Подвійний булінг пішоходу. Спочатку він повинен подолати величезні пудри.

19... а потім зануріть бризку.

20. Як ми знаємо, місто тільки любить себе і гроші. Так є така реклама на тротуарах.

21. Більше половини ширини тротуару зараховуються векселями! Це важко уявити, як це може статися. Ця ситуація всюди!

р.

22. Тактильна плитка для пішоходів не очищається. Очищувачі просто не мають технології для очищення льоду з цих смуг. В результаті вони покривають шаром льоду протягом зими.

23. Окремо варто відзначити власників кафе і ресторанів. Ці люки розглянули свою власність і розпоряджуйте її, як вони будь ласка. Наприклад, тут просто укладають тапочки. Не можна ходити взимку.

24. Останній винахід московських органів. Замість організації нормальних бурових стоків вони просто кладуть мішки на дренажні труби! Вода йде.

1517701

25. Де немає мішків, це все в льоді. Зламаний тротуар.

Р

26. Хороший приклад. Відсутність нормального бурового потоку призвело до того, що в радіусі 3 метрів навколо труби багато льоду, що ніхто не знімає.

27. Марусяка. Очищаємо дах. Педестріани змушені ходити уздовж вузького шляху.

Р

28. Окремо варто сказати про сміття. В центрі. Стоптування без сміття може бути все безглуздим.

29. Це не якийсь вхід, це центр Москви, Бульвер Кільце. Повідомляємо, що бананові тальці – вони з’являються тут протягом місяця. Місто не очищається.

3845599

30. Більшість людей, на жаль, свиней. Якщо немає сміття, вони просто кидають сміття на землі. В результаті:

31. У Лондоні спеціальні урни для сигаретних алетів майже кожні 10 метрів. У Росії вони кидають класи під ногами.

32. Не де вони йдуть, але де вони не! Драйвери, які викидають віконні відходи їх безцінного життя, повинні бути спалені безпосередньо в своїх кошиках худоби.

Р

33. Собинський плитка урочисто заслужила окрему пост. Завтра.

34. Ще один приклад. Нерозумні тротуарні сили люди ходити по дорозі.

35. Окрема історія заслуговує рекламного сміття.

Хороша новина полягає в тому, що міський голова міста має апологізувати музиковітів і відставки. Але нам потрібна міська голова, щоб забезпечити високий відсоток EdRu на виборах, а не на порядок у місті.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное